Talán még ez a topik áll a legközelebb a mi úti célunkhoz Mi jövõ héten megyünk Olympiadára egy rakat gyerekkel. Volt valaki mostanában ott közületek? Tudom, hogy sokan átjárnak fürdeni, milyen most a falu, mik voltak a benyomások? Kicsit be vagyunk már sózva Irtó régen már jártam ott (majdnem 20 éve), meg kerestem egy halom fotót, és kaptam is olyantól fényképet és infót is, aki tavaly volt, de minden friss információ nagyon jól jönne.
Josza! Én hallgatok, nem árulom el senkinek, de titkon reméltem, mert egyszer már céloztál erre.
Mennyire biztos ez a dolog? Akkor lehet, hogy egy szálláson leszünk?
Én örülnék neki!!!
htrose, úgy látom már Valcsi segített, remélem hasznát vetted a topicnak!? Szeretném minél elõbb látni a fotókat!? De ha végképp nem megy, szerintem írd meg, pontosan mi a gond, és bárki szivesen segít neked!
Szia Anikó!
Neked is köszi, most hétvégétõl nem leszek egy darabig netközelben, de ha haza jövünk a nyaralásból elkezdem a képek válogatását és rakok fel!
Szerintem sok szép képem van Stavrosról.
Ági
Én is imádom az õszi görög-hont ,teljes erõbedobással dolgozom,hogy az utazás sikerüljön,talán összejön a nagy találkozás ,hátha még Joszáék is ott lennének ,csendben susogom én is,DE JÓ LENNE
Htrose! Nagyon jó nyaralást kívánok neked, és kíváncsian várunk vissza, hátha sikerül a fotókat felraknod, és nekünk megnézni!!! Mi még bõven itthon leszünk akkor!
Timba! Tényleg érdekes lenne,ha sikerülne ez a "mini hellasz-os találkozó"!! Én örülnék neki! Már egyre türelmetlenebb vagyok, pedig még 46 napig muszáj várakozni!
De annyi jó benne, hogy tudom az a két hét hamar eltelik, és a következõ nyaralásig még hosszabb lenne az idõ, úgyhogy inkább ezt a pár napot várom ki.
Szia MÁrta! MI még mindig itt vagyunk, és csendben figyelünk.