Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 16
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Gorogzsu
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
1 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#249799 Üzenet linkje2020-01-28 19:30:14 

Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnénk kérni, ahogy olvassuk a hozzászólásokat, többen már nagyon sok helyen jártak Görögországon belül. Mi tavaly májusban voltunk Sartin csodálatos volt:)) Én személy szerint még sosem voltam tengerparton és Sarti nagy élmény volt gyönyörű a part az egész hely és az éttermek, főleg Christosékicon_smile.gif) Az idő is remek volt.
Az idén is tervezünk menni Görögországba május június környékén de a többiek most máshova szeretnének menni más szép részt felfedezni megnézni. Ajánlották Paraila-t de több fórumon azt olvastuk róla hogy a part és a víz sem olyan szép és tiszta és kavicsos is.
Nektek mi a tapasztalatotok? (Itt is beleolvastam a Paraila fórumba de az még 2005-ös azóta gondolom sokat változott)
Néztük még az Olympic beach-t de arról sincs tapasztalat hogy milyen.

Ezeken kívül még miket ajánlanátok? Mi busszal mennénk úgy mint tavaly szóval gondolom szigetek nem nagyon jöhetnek szóba és sajnos nagyon sok keret sincs most rá.

Gondolom a szigetek a leggyönyörűbben láttam róla képeket de azt sajnos nem engedhetjük meg.
Biztos Sartit is felül lehet múlni (főleg a szigetekkel) de ha esetleg tudtok még olyan helyeket ajánlani ami nem sziget, busszal is meg lehet közelíteni és van olyan gyönyörű a partja mint Sartinak nagyon örülnénk:))

A nyüzsgés nem olyan fontos nem vagyunk nagy bulizósak de ha akad 1-2 disco az sem baj:)) Májusban az volt a jó hogy nem volt tömeg a parton is alig voltak de az idő szuper volt már akkor is:))

Előre is köszi:Zsu

# 17
Bero
Aktív fórumos
Aktív fórumos
82 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#249798 Üzenet linkje2020-01-27 18:59:56 

úgy látszik még messze van a nyár , igen punnyad a nagyérdemű
# 18
Czoki
Aktív fórumos
Aktív fórumos
200 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#249794 Üzenet linkje2020-01-21 04:50:35  Válasz a #249793. hozzászólásra Előzmény #249793

Üdv Decca!
Igaz, néhány éve, de többször is mentünk repülővel. Sartiba az eljutás
legegyszerűbb megoldása a taxi. Van tömegközlekedés is, de az vagy lassú, vagy igen sokat kell várni rá a földre érkezéstől.
Miután mi a Sithon Travelnél közvetlenül foglaltunk szállást, ők intézték a taxit,
oda és vissza is. Igaz, nem olcsó, de gyors és kényelmes. Ha tudtok magatoknak útitársat "fogni" osztódik a költség. icon_smile.gif
Úgy tudom, hogy egyre több szállásadó már biztosítja ezt a szolgáltatást.

Remélem, tudtam valamit segíteni.

Nagyon jó nyaralást kívánok. Imádom Sartit. icon_smile.gif

czoki.

# 19
Decca
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
37 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#249793 Üzenet linkje2020-01-20 11:21:30 

Sziasztok,

utazott már valaki repülővel Sartira? A transzfer hogyan sikerült megoldani? Mennyibe került? Köszönöm!

# 20
Bero
Aktív fórumos
Aktív fórumos
82 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#249792 Üzenet linkje2020-01-19 18:30:36 

Sarti ból hogy lehet Thessalonikibe utazni tömegközlekedéssel ?

köszönöm

# 21
Bero
Aktív fórumos
Aktív fórumos
82 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#249789 Üzenet linkje2020-01-18 21:22:58 

Üdv! érdeklődnék a nagyérdeműtől , hogy valaki volt e a Villa Jannis ban elszállásolva ? nyáron ide szeretnénk menni és érdekelnének vélemények , mit kell vinni , milyen a felszereltség , wifi van e , stb ? köszönöm
# 22
Emőke11
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
13 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#249778 Üzenet linkje2020-01-13 20:50:17  Válasz a #249768. hozzászólásra Előzmény #249768

Szia,
Én a Katerinát ajánlom, Ibusznál egyénileg foglalható. Jó nagy a teraszais, jó helyen van, az Artohorával szemben. part 50 m

# 23
Csikosdapro
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
10 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#249768 Üzenet linkje2019-12-31 00:30:57 

Sziasztok!
2020 augusztusában szeretnénk nyaralni 3 gyermekkel Sarti-n... eddig a Rena's House-ban tanyáztunk már sokszor https://bit.ly/2ZEuFYk ,nagyon korrektek, aranyosak, meg is voltunk velük elégedve, csak kinőttük sajnos a szobákat... 2 felnőtt, egy 8, egy 2 és egy majdnem 1 éves lesz akkor a "felállás"... Valakinek van olyan hely a "tarsolyában", amit érdemes kipróbálni, nincs elszállva az árral sem? Sarti Beach-re szoktunk kijárni fürdeni, főleg kocsival, de eddig jó volt, hogy a város elején volt a szállás, nem kellett végigtolni azt a plusz 1-2 km-t...
Köszönöm, Sanyi

# 24
Bambusz
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#249748 Üzenet linkje2019-12-07 16:47:44 

Sziasztok! Ki foglalkozik Sartin autó bérléssel? Írnátok cég neveket? Köszönöm
# 25
Norbert46
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
11 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#249710 Üzenet linkje2019-09-23 12:33:00 

sziasztok! közben rájöttem bőven jó ha keringek egyet a sziget körül ami Vorvorounál a kölcsönző közelében, vele szemben van. Ott is gyönyörű partrészek, öblök vannak nem kell messzire menni. Stb. Gondolom Ti is szóltatok volna erről? Köszönöm. Üdvözlet mindenkinek. norbert46
# 26
Norbert46
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
11 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#249709 Üzenet linkje2019-09-23 11:56:02 

Köszönöm a válaszokat. A Lacitól elkérném az elérhetőséget. Link cím, mail? tel? ha előre foglalni kell, a motorcsónakot. megadom az email címem talán lehet: degamega@freemail.hu ide küld légyszíves. Remélem nem vétek szabályt. Kicsit félek mert nincs nagy gyakorlatom. valószínű dél fele indulok közel a parthoz. De gondolom a sziklás részeket el tudom ésszerűen kerülni esetleg 1 öbölbe is be tudok menni ami szép lenne? feltételezem egy 20 km -re (narancs partig?) oda vissza bele fér egy félnapos 10-14ig időbe.remélem jó a számvetésem. köszönöm a tanácsokat.
# 27
Decca
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
37 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#249681 Üzenet linkje2019-08-26 20:31:09 

Szia Norbert46! Tavaly mi Korfun béreltünk. Idén mi is Vourvourou-ban tervezünk bérelni. Google Maps-en 6-8 kölcsönzőt biztosan találsz. Az árak kb. 70-120 EUR-ig terjednek - ezekhez nem kell jogosítvány. Mi egy erős kb. 40 LE csónakot béreltünk és sokat hajóztunk vele. Így az üzemanyag 35 EUR volt. Szerintem is hatalmas élmény - kihagyhatatlan. Egyedül a lehorgonyzás igényel egy kis gyakorlást. Egyébként Neo Marmarasban a kikötőben is lehet bérelni ill. fél napra is lehet kb. 10 - 14-ig, de kb. a 60-70%-ot kell fizetni.
# 28
KissLaszlo
Törzstag
Törzstag
1068 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#249672 Üzenet linkje2019-08-22 21:18:20 

Szia Norbert46!
Mi béreltünk motorcsónakot, de nem Szartin, hanem Vourvourou-n.(Szartitól kb 30 KM északra.
Ott érdemes, mert valami fantasztikus!
Sok kölcsönző van, de kell foglalni előtte 1-2 nappal.
Egész napra 90 Euro+Üzemanyag kb20 euró volt.
Ha érdekel elküldöm az elérhetőséget.

# 29
Norbert46
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
11 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#249668 Üzenet linkje2019-08-22 13:56:08 

Kedves Fórumozók? Ha lehet itt, nekem egy kérésem lenne. Motorcsónak témában nem vagyok tájékozott. Szeretnék ezzel kirándulni(Sarti), ezért, bérelék?(valahol olvastam 100euro egy napra a bérlet, kaució van -e)ezért kérdezném: sartiban lehet-e motorcsónakot kölcsönözni.fél vagy esetleg 1 napra. mennyi idő alatt lehet megnézni legalább a félsziget egyig oldalának öbleit,és elég-e tankolás benzin hozzá? Illetve belefér-e egy napba ez a fent említett út? Esetleg van -e valakinek hasonló megvalósított élménye amiből tanulhatnék ebben a kérdésben. Hogy mit hogyan jó és célszerű megvalósítani. Ha valaki válaszol, azt előre is köszönöm norbert46 (2019.0icon_cool.gif
# 30
KissLaszlo
Törzstag
Törzstag
1068 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#249591 Üzenet linkje2019-07-13 19:54:07 

A Face-en van egy Sarti klub csoport, ott vannak új hírek
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek