#1533672010-10-30 18:13:57 Válasz a #129124. hsz-ra
Szia Vaesz!
Olvastam, hogy egyik ismerősőd Nikitiben nyaralt. Jövő nyáron mi is oda szeretnénk menni. Sajnos nem nagyon találok apartmanokat. Kérlek-ha tudod-légy szíves írd meg, hogy ismerőseid hol találtak szállást! Előre is köszönöm.
#1533662010-10-30 18:05:39 Válasz a #123237. hsz-ra
Szia teczelyg!
Olvastam, hogy Nikitiben szerettetek volna nyaralni. Remélem sikerült.
Melyik apartmanban voltatok? Jövő nyáron mi is odakészülünk . Sajnos nem nagyon találok apartmanokat. Minden infónak örülnék.
Sziasztok!
Aki volt/ megy Nikitibe, ill. átment /átmegy rajta, meg tudná- e mondani /megnézné-e, mikor nyit a Lidl? Sartira megyünk majd, kora reggeli órában bemennénk a nikitii Lidl-be....
Az idén Metamorfosit néztük ki bázisállomásnak (innen szeretnénk bebarangolni az egész félszigetet) de nem sok infot találtunk róla.Nikiti előtt van vagy 5-6km-el.Valaki nyaralt már itt? Mire számítsunk?
Ez Thesszaloniki térképe, melyen szinte minden be van jelölve. A Halkidikire induló buszok helyét pl. 61-es számmal jelöli. Amennyiben rákattintasz a képre úgy kinagyítja azt a területet ahol a kurzor van.
A reptérről gondolom van közvetlen buszjárat is Thesszalonikibe, de ezt nem tudom.