Na itt vagyok megint. találtam itt Agia Marina-ban egy éttermet, ahol ingyenes a wifi, itt ülök kinn a teraszon egy Mythos-szal. Ma szabadnapos vagyok (1 van egy héten), egész nap csak döglöttem. Jól halad minden az új céggel, sok túrát vittünk már önállóan, és bár baromi sokat melózunk (általában 10-12 óra), nagyon élvezzük az egészet alapvetõen. Vendégek általában normálisak, jól el lehet beszélgetni velük, sok aranyos kiskölyök is van, a munkatársakkal is jól kijövök, minden nagyon jól halad. Idõ fasza, 30 fokok vannak, bár az utóbbi 3 napban elég borult volt az idõ meg esett is sokat szerencsére. Rengeteg turista van már, most itt nagyban nézik a Manchester-Chelsea meccset. A beach emiatt elég undorító szokott lenni már most, de találtam egy nagyon jó helyet, otthonról bringával 3-4 perc, egy hatalmas szikla a tengerben kb 50-60 méterre, nem jár oda senki, és ami a legjobb, hogy a fõút zaja nem hallatszik, sok fa van meg pár ház is, úgyhogy teljes a nyugi. Múltkor kajakkal körbejártuk a Theodori szigetet, gyönyörû volt... Majd jövõ héten jövök megint netezni, ha van kérdésetek írjatok aztán megpróbálom megválaszolni...
Van egy jó hírem, Kiscsillag vasárnap óta Krétán dolgozik. Itthoni munkaközvetitõ végül is Krétát adta neki, és hétfõ óta dolgozik. Tegnap beszéltünk, én nagyon örülök, hogy sikerült neki is kint találni munkát, szerintem jó fizetésért.
Igazán talpraesett kis barátnõm van, nagyon büszke vagyok rá!!!!!!!!!!!
Én tegnap láttam az iwiwen, hogy megváltoztatta az adatait és nagyon meglepõdtem, hoyg Krétán van, mert eddig úgy rémlet,, hogy északra megy. Remélem, majd bejön a hellaszra is és ír nekünk egy kicsit.
Nem ott van, hanem valami p betûs helyen. Bocsi elfelejtettem, ha jártam volna Krétán biztosan megmaradt volna bennem. Nagyon szép hotelbe dolgozik, képeket láttam róla. Szerintem az iwien nem volt ez a helyiség, és azért nevezett meg mást.
Andi de lehet, igazából az itt lévõ neveket amiket említetek az ismerõs csak nekem Krétából.
Internet kávézóból van lehetõsége netezni, de majd megkérdem, hogy hol tudnád elérni, vagy az iwiwen írj neki bátran, remélem a család és barátai után ránk is marad egy kevés ideje majd.
Gondolom, az elsõ hét nekik is húzos, kicsit várjunk türelemmel, bizony én is kíváncsi vagyok rá.
Szerintem Velõ csak azért nem ír mert egyre elfoglaltabb,ahogy közeledik a szezon,úgy egyre több a túrista,és gondolom egyre sûrûbbek
a túrák is,vagyis sok a meló. Biztos vagyok benne hogy majd jelentkezni fog
velõpajtás él, van, be is jelentkezik, csak elég ritkán...most volt az elsõ szabad délutánom múlt szombat óta, már eléggé kivoltam...és holnap teljesen szabad vagyok, úgyhogy most nagy királyság van...otthon meg vár a mézes raki, embertelenül finom... mennek a túrák, welcome meetingek meg minden, jó a hangulat.mostanában Agia Marinaból szoktam netezni, van itt egy étterem, ahol ingyenes a wifi, 3 euro a sör, úgyhogy ez így fasza nagyon. mióta kinn vagyok, ma találkoztam elõször magyarokkal, a diamond nevû nightclubban "táncolnak" meg összefuottam egy görög fószerral (magyar rendszámú bmw-ben) a feleségének van valami fodrászata meg tetováló szalonja, majd felhívom, ismer-e itt kint honfitársainkat...holnap este lejövök megint elküldeni pár levelet, ha van kérdés írjatok, meg asszem felrakok majd pár képet is, lesz idõm rá...
De jó, hogy bejelentkeztél! Már vártunk nagyon.
Mesélj milyen az idõ, hány fokos a tenger?
Most már fogsz találkozni magyarokkal, mert elindultak az elsõ fecskék.
Többen mennek innen a Hellaszról is Krétára.
Várjuk a képeket.