Skala Fourka
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 151
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17890 Üzenet linkje2007-01-04 17:14:21 

Sziasztok, Csutek és Miskolciutas,

Miskolciutas, jól fogalmaztál, ez az összefüggés még sosemjutott eszembe, hogy szerelmes ragongás, én eddig csak megszállottságnak neveztem, de ez sokkal szebben hangzik. Csutek szavaiból tényleg kiérzõdik ez. Én is így ézek Görögország iránt. ....

Andi

# 152
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17891 Üzenet linkje2007-01-04 17:19:20 

Szia Miskolciutas!

Rég találkoztunk.
Nem tudom mi vonz ezen a településen, de nagyon szeretnék visszamenni. Nincs rajta semmi rendkívüli. Egy egyszerû tengerparti város. Biztosan sokaknak nagyon unalmas lenne, de én hihetetlenül jól éreztem magam. Senkinek sem sikerült kihozni a sodromból, pedig elég heves vérmérsékletû nõszemély vagyok(és a barátnõm igazán mindent megpróbált). Tényleg olyan, mint ha hazataláltam volna.
Kicsit messze van mindentõl, de azért jókat lehet kirándulni. Mi meg is tettük. Ráadásul, mint már írtam, az idei kirándulásokat is megterveztem. Van bõven látnivaló É-Görögországban.

# 153
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17895 Üzenet linkje2007-01-04 17:34:57 

Csutek, én velem is volt ilyen, mégpedig Korfun, Ipsos nevû településen (ahova manapság alig akad út), hogy semmi extra nem volt a helyben, de egyszerûen az a nyaralás valahogy hangulatilag annyira jól sikerült, hogy az a hely maradt bennem meg hasonlóképp, mint Fourka benned. Örök szerelem lesz. Szerintem nagyon sok múlik azon, hogy kikkel vagy valahol és hogyan töltitek el az idõt. Ezért ráz ki a hideg Krétától. Kréta gyönyörû hely, de nagoyn rosszul sikerült nyaralás volt, ezért nem is szívesenemlékszem vissza rá és sajnos ennek köszönhetem, hogy nem is vágyom vissza Krétára. .....
# 154
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17897 Üzenet linkje2007-01-04 17:49:07 

Tényleg fura, hogy nem Vrasnára akarok visszamenni. Életemben elõször léptem át a határt és látam a tengert, amikor ott voltam. De sohasem éreztem azt a nyugalmat, amit Fourkán. Azóza sok helyen megfordultam, de mindig hiányzott valami.
Tényleg olyan volt, mintha HAZA értem volna. icon_lol.gif

# 155
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#19004 Üzenet linkje2007-01-19 13:44:03 

Ez a kép Fourka Fõterén készült, nem én készítettem a felvételt csak úgy találtam. Nem tökéletes a kép, de naggyából visszaadja a település hangulatát. A Pizzériától két háznyira laktunk.

# 156
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#19025 Üzenet linkje2007-01-19 20:08:05 

Most voltam tankolni és a benzinkútnál eszembe jutott valami, amit eddig valahol hátul tároltam az agyamban.
Skala Fourkán van ám benzinkút is. A tulajdonos egy jó 50-es. Egyszer elmentem a párommal tankolni. A tulaj fehér ingben, világos szövetnadrágban. Mondom a páromnak, hogy jól nézhet ki estére.
A férjem szerint (aki este is látta) este ugyan olyan patyolat tiszta volt esténként mint reggel. Pedig nem engedte, hogy mi tankoljunk, ha koszos volt a szélvédõ letakarította, ha puhának találta a kereket felfújtatta. És soha nem fogadott el borravalót, inkább többet adott vissza. Akció címén.
Ha nem tudom, hogy kutas, azt hittem volna róla, hogy bank szakember, csak a nyakkendõ hiányzott róla.
Egész nyaralásunk alatt Õ volt az, aki visszaadta azt, amit a görögöktõl megszokhattunk.

# 157
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#19975 Üzenet linkje2007-02-05 11:18:51 

HURRÁ!

LEFOGLALTUK AZ UTAT FOURKÁRA! icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
199 nap múlva indulunk.

# 158
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#19976 Üzenet linkje2007-02-05 11:31:05 

Csutek írta:
HURRÁ!

LEFOGLALTUK AZ UTAT FOURKÁRA! icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
199 nap múlva indulunk.

Szia Csutek!

Örülõk, hogy nektek már biztos a nyaralás! icon_lol.gif

Gyorsan elrepül az a 199 nap! icon_cool.gif

# 159
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#19979 Üzenet linkje2007-02-05 11:54:37 

Eddig is tudtam, hogy idén visszamegyünk, de így azért már nyugodtabb vagyok. Már hetek óta "vágom a centit". Majd kibújok a bõrömbõl az örömtõl! icon_lol.gif
A gyerkõcök csak este tudják meg. Lesz itt ma olyan vigasság.
Remélem nektek is összejön legalább egy hét. icon_wink.gif

# 160
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#19989 Üzenet linkje2007-02-05 14:38:43 

Szia Csutek! De jó nektek, hogy már ennyire elõre vagytok! A mi utunk is annyiból biztos, hogy eldöntöttük, szeptember és Parga, de még nincs semmi lefoglalva. Majd talán március végén!? icon_sad.gif

Tovább már én sem szeretném halasztani, mert félek, hogy ha késõbbre hagyom nem lesz választék szállásból, és az lesz, ami maradt!!
Meg kell mondjam, annyit áradoztál errõl a helyrõl, hogy ez is szóba került amikor terveztük az idei görög utat, mert a Chalkidikire is vágyom vissza nagyon, életem elsõ nyaralása ott volt Nea Plagián, azóta sem jártam arra, úgyhogy autóval jó lenne még egyszer bejárni azt a környéket is. De, ami késik, nem múlik!!

Vágd a centit helyettünk is! icon_biggrin.gif

# 161
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#19990 Üzenet linkje2007-02-05 14:39:08 

Szia Csutek! De jó nektek, hogy már ennyire elõre vagytok! A mi utunk is annyiból biztos, hogy eldöntöttük, szeptember és Parga, de még nincs semmi lefoglalva. Majd talán március végén!? icon_sad.gif

Tovább már én sem szeretném halasztani, mert félek, hogy ha késõbbre hagyom nem lesz választék szállásból, és az lesz, ami maradt!!
Meg kell mondjam, annyit áradoztál errõl a helyrõl, hogy ez is szóba került amikor terveztük az idei görög utat, mert a Chalkidikire is vágyom vissza nagyon, életem elsõ nyaralása ott volt Nea Plagián, azóta sem jártam arra, úgyhogy autóval jó lenne még egyszer bejárni azt a környéket is. De, ami késik, nem múlik!!

Vágd a centit helyettünk is! icon_biggrin.gif

# 162
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#19991 Üzenet linkje2007-02-05 14:39:50 

Ez most kétszer ment el, valaki ki tudja törölni az egyiket? Bocsi!!
# 163
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#19995 Üzenet linkje2007-02-05 14:57:54 

Szia Anikó!

Vágom rendesen.
Úgy tervezem, hogy sokkal több képet készítünk a településrõl és a környékrõl. Ha látjátok milyen klassz hely, lehet, hogy jövõre ti is bevállaljátok.

# 164
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20012 Üzenet linkje2007-02-05 17:31:42 

Köszi Csutek! Remélem is, hogy gondolsz ránk közben!? Engem már a tavalyi képeid is meggyõztek, csak idén még más irányban gondolkodtam teljesen, végül egy harmadik gyõzött, de nincs kihagyva Chalkidiki egyáltalán a terveim közül! Azért várom nagyon a képeket majd, gondolom itt mindenki így van ezzel!? icon_biggrin.gif
# 165
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20014 Üzenet linkje2007-02-05 19:04:53 

Nagyon jó hír Csutek, hogy biztos a nyaralás! És akkor a nagy örömködésben görög vacsi lesz estére? icon_lol.gif icon_wink.gif Ha sok kimarad szólj, indulunk segíteni elpusztítani és örvendezni! icon_wink.gif icon_lol.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 10 11 12 ... 19 20 21   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu