Testvérpár volt lent (idén), vagyis akikrõl én beszélek. Õk ilyeneket kiabáltak kb.:kib...ott finom a fánk!, viagrás fánk!
Elösször mi azt hittük, hogy csak a magyaroktól tanulták. Angolul kértünk és közben magyarul tanakodtunk, hogy melyiket is vegyiük. És akkor ért a meglepetés, hogy megszólalt magyarul. Egy kicsit beszélgettünk vele. Egyébként szerintem jó fej!
Ténlyeg ezeket kiabálták! szerintem egyre gondolunk, de én úgy tudtam, h csak egy van én is azt hittem, hogy valami ütõdött magyar megtanította neki ezt, de ahogy elmondtad ezekszerint magyarok voltak.
én nem beszélgettem vele(ük), úgyhogy nem tudom milyenek, de nagyon élvezte(ék), hogy a sok magyar röhög a parton.
még ezzel kapcsolatban jut eszembe, hogy beszélgettünk egy görög fiúval és egyszer csak mondja nekünk, hogy Kukorica János, hát csak néztünk, hogy õ honnan ismeri Kukorica Jancsit.
Egyébként nagyon tetszett, hogy ennyire szeretik a magyarokat. Fõleg a Casaba a Christian. Õ egy idõsebb fazon volt, a bejáratnál "mikrofonnal" a fülén. Mindig öltönybe volt.
tényleg nagyon szeretik a görögök a magyarokat, ez így van jól!!!
mindenhol nagyon segítõkészek és aranyosak, ez olyan jó érzés, mert ott mindenki csak velünk foglalkozott!!!
emlékszem a fehér öltönyös fazonra, sajni õt se tudom milyen, mert vele se dumcsiztam, de bizti ugyanarra gondolunk, mert, akire én gondolok azt is Christian-nak hívják.
egyébként a CASA-ban meddig tart buli, mert én sose maradtam a végéig?
Paralián tényleg szeretik a magyarokat, épp annyira, minta a Balatonon a németeket, hisz azokból élnek.
Még szerencse, hogy Paralia Görögország északi részén van, így nem utazik tovább az a sok magyar, akit csak a diszkók érdekelnek.
valamilyen szinten egyetértek veled, de szerinte ma görögök a legtöbb helyen kedvesek (délebbre, a szigeteken), vagyis erre a különbözõ fórumokon írottakból következtetek. engem még 20 évesen inkább a buli írdekelnek, bár már szinte minden fakultatívon részt vettem ami Paráliáról indul, szóval a táj is érdekel és biztos vagyok benne, hogy majd késõbb "igazi" görög helyekre is el fogok jutni, de akkor is útba fogom ejteni Paráliát a buli kedvéért.
Nem azt mondom, hogy a görögök nem kedves emberek, sõt!!! hanem azt, hogy sokan összekeverik a paraliai dolgokat az iagazi görög vendégszeretettel. Egy pincérnek vagy eladónak az az alapvetõ, hogy kedves legyen, csak itthon nem ezt szoktuk meg.
Biztosíthatlak benneteket arról, hogy nem csak Paralian szeretik a magyarokat, hanem egész Görögországban. A szigeteken úgy szintén, Minél kisebb egy sziget annál nagyobb a vendégszeretet én legalábbis ezt így tapasztaltam.
Ma van a Casa záróbulija:(Mi meg itt ülünk:)Induljunk emberek szerintem:)
Paraliától nem messze van egy szórakozóhely lánc kiépítva az Olympos lábánál,a Palaka,volt már vki ott?(vagy esteleg azon belül a Sharpban?)Ez a hely még a Casat is veri magasan!!!
okés értem amit írsz, és tényleg nem ezt szoktuk meg itthon, de azért Parálián is vannak igazán vendégszeretõ görögök. pl egy két apartman tulaja, volt olyan ismerõsöm, akinek a tulaj mindennap egy nagy szatyor zöldséget adott, uzót töménytelen mennyiségben stb, de itt említhetem Panost is, akit elég sokan ismernek és nyugodtan mondhatom, hogy szeretnek is.
sajna nem voltam még ott, de ha a CASA-t veri akkor tényleg szupi lehet.
jaja, most van a záróbuli, mi meg itthon, én is most bulizni készülök, de nem tudom, hogy hány pulcsit vegyek fel, és gondolkodom a téli kabáton is Ott meg még.........