Szeretném megnyugtatni a Stavrosba utazokat,hogy nagyon jól választottak Stavros és Vrasna is nagyon jó hely!Mi már mind a két helyen nyaraltunk,de csalodnunk egyszer sem kelett Oly annyira,hogy Stavrosban már 4 alkalommal nyaraltunk a Stavros Beach hotelban a Dias Zeus szervezésében Nagyon jó hely minden meg van ami egy nyaraláshoz kell Buli,jó tavernák,vendégszeretö görögök,szép tengerpart,hegyek,kirándulási lehetöségek.....Mi imádjuk Ti sem fogtok csalodni Jó utat nektek
Mi már voltunk az Alexandros Palace-ba Nagyon jó apartman,szép kertel,uszomedencével,jó felszereltséggel A szobák a fõútra,a szomszédos apartmanra és a tengerpart felé néznek Közelben egy discó üzemel,de nem vészes Közel van aközponthoz,a strandhoz,supermarket kb 5 percre,péksér kb 7 perc,nagyon jó ez a pékség Tavernák kb 5 perc ez mind sétával értendõk Jó választás volt Nagyon szép épület,szép társalgoval,igényes Andi
Sziasztok!!
Ismételten sgítséget kérek.Tud valaki infót küldeni a Pantos apartmanról??07 .28.-án indulunk a Viváldival(Apollon),de nem sok infót tudok az apartmanról.
Köszi a segitséget.
Zsóki Egerbõl
Mi már voltunk az Alexandros Palace-ba Nagyon jó apartman,szép kertel,uszomedencével,jó felszereltséggel A szobák a fõútra,a szomszédos apartmanra és a tengerpart felé néznek Közelben egy discó üzemel,de nem vészes Közel van aközponthoz,a strandhoz,supermarket kb 5 percre,péksér kb 7 perc,nagyon jó ez a pékség Tavernák kb 5 perc ez mind sétával értendõk Jó választás volt Nagyon szép épület,szép társalgoval,igényes Andi
Millió köszönet az infókért! Megnyugtattál! Tényleg jónak tûnik, leszámítva a discot.
Sziasztok!
Én most augusztus elején megyek Stavros-ba, immáron 4.-ik alkalommal.
Nem tudom megunni, nagyon szeretem ezt a kis várost!
Rávettem a barátaimat, hogy jöjjenek õk is, mert eddig egyik sem vette még célul Görögországot. Szóval meggyõztem õket, hogy ez egy máélet, amit ki kell próbálniuk, úgyhogy utazunk.
Autóval megyünk, Macedónián át szeretnénk menni, remélem nem kell vízum!
Megvan az utiterv, váltunk majd dínárt, meg mac.dínárt is a költségekre.
Önelltók leszünk, de hát ez nem akadály.
A Sotos apartmanban lesz a szállásunk. Valaki nem tudná megmondani, hogy hogyan jutok oda? Azon a részén Stavrosnak még nem jártam....
Elõre is nagyon köszi!És jó nyarat!
Mi ujság van Stavrosban?Mi változott tavaly ota?Melyik utazásiirodával utaztatok?Lukumadest lehet még kapni a fõutcán?A pékség még meg van a dia supermarkettel szemben?Andi Jól éreztétek magatokat?
Szia Dani!!!
Gyakorlatilag semmi nem változott, csak megnyílt egy új bár, nem messzire a Cross-tól, a neve CasaBlanca. Elég jó hely, a tulajdonosa ugyanaz, akié az Andreas étterem:)
Mi autóval mentünk és a Dias Zeusznál foglaltuk a szállást, ami addig csendes is volt, amíg mi oda nem mentünk:).
Lukumades minden mennyiségben!!!ÉN IS IMÁDOM!!!!
Pékség a helyén és most már lehet kapni cuki kis minijégkrémeket:)
Szióka.
Köszi az infot,jó volt ismét hireket hallani az imádot nyaralóhelyünkrõl!
Az idei nyarat most Stavros nélkül éltük meg,mert Rodoszon voltunk nyaralni,de nagyon hiányzik!Jövöre vissza megyünk,a Stavros beachbe a Diastól.Köszi még egyszer!Andi
Mi szilveszterezni megyünk majd Stavrosba a Dias Zeus-sal.
Szerintetek akkor is érdemes elmenni?
Még soha nem voltunk ott,csak annyit tudok róla,amit ti írtatok a fórumba.
Esetleg volt már valaki kint szilveszterezni?
Szia Mona!
Én még csak nyáron voltam Stavrosban (4x), de a szilveszteri buliról már hallottam. Egy másik oldalon már olvastam róla. Ha lenne rá keretem, már én is mennék.