Szia Juhi! Már nagyon várom az indulást! Ismerõseim sok szépet és jót meséltek a körútról. Remélem, mi is csupa szép emlékkel jövünk haza. Én a Planetáriumnál szállok fel a buszra.
Szia! Mi is a Planetáriumnál szállunk fel. Most már elhiszem, hogy összejön ez a körút, mert már nagyon sok éve készültem rá.
Szia Josza!
Az üzenetet átadom! Köszönöm a jókívánságot. Úgy tudom, hogy Judit lesz a csoportvezetõ idegenvezetõ !! A buszunkat úgy hallottam Márió és Tamás vezeti ! (vagy nem )
Juhi! nagyon-nagyon jó utat kívánok neked, rengeteg élményt és szép idõt!!! Várunk nagyon vissza, remélem rengeteg fotót hozol és sok, szép történetet, amit majd megosztasz velünk!?
Szia Anikó!
Köszi a jó kívánságot. Ígérem sok képet, készítek, kamerázok, és az élménybeszámoló sem marad el.
Utazás közben, ígérem azért az eszembe fogtok jutni, de a nyaralási élmény, neked sem volt túl rég. Mire visszatérek, Vojandi is itt lesz már.
Fél óra, és indulunk a buszhoz. Irány Görögország!!!!!
A 15 napos idõjárás-elõrejelzés szerint jó idõnk lesz. Néhány zivatar belefér
isteni tiszta utána a levegõ.
Nem tudom mi a helyzet a határon, ugyanis sztrájkolnak a határõrök
pont ott, ahol mi megyünk át. No, meg valami benzinhiány is van
arrafele. Kicsit aggódom.
Megérkeztünk stavrosból szombat éjjel 2 körül.
Nem volt túl rossz az idő lehetett fürdeni is kb 3 nap ami jó volt fürdésre a többi amúgyis elment a fakultatívokra meg egyébre.
Az előttünk lévő turnus ahogy ott mondták jóformán semmi jó idő nem volt sajnos.
Bővebb beszámolót majd részletekben pihenés után.
Ja Judit77 nem tudtam találkozni vele hogy megismerjem de egyszer csak megtudom ki volt ő mert nagyjából mindenkit láttam a george -ból is. de valószínű nem egy bustzon utaztunk.