Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 166
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8201 Üzenet linkje2006-06-08 10:19:56 

Szia tucsi 001
Amikor mi voltunk Sartin (2004) át mentünk Neo Marmarasba. Csütörtökön van ott piac a parton. Mindent lehet kapni az élõ állatól a ruháig. Szerintem nem is drága.
juhi

# 167
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8218 Üzenet linkje2006-06-08 14:59:09 

Edessa a vízesések városa. Mi még nem voltunk ott, az idén úgy néz ki pótoljuk ezt.
"Edessa, ahol a különleges természeti környezet és a városi élet jól megfér egymás mellett. Az ország egyik legnagyobb vízesése 70 m magasról omlik alá a mélybe. A vízesés alá be lehet sétálni, ahonnan egy kis cseppkõbarlang is nyílik (belépõdíjas). "

# 168
Tucsi001
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
46 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8276 Üzenet linkje2006-06-08 21:55:44 

Szia Juhi! Köszi a tippet feltétlenül megnézzük! icon_biggrin.gif
# 169
Tucsi001
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
46 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8277 Üzenet linkje2006-06-08 21:59:26 

Szia Rebeka!
Nagyon hálás vagyok a segítségedért, már több témában is válaszoltál nekem. A vízesés és a barlang jól hangzik, ha a másik családot -akikkel megyünk-sikerül rávennem akkor feltétlenül látnom kell! A kislányom imádni fogja!!!!!!!!!!! icon_razz.gif

# 170
Orfeusz
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
11 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9032 Üzenet linkje2006-06-18 19:32:41 

Sziasztok, üdvözlet mindenkinek!
17.-én jöttünk meg Sartiról. Az elsõ napok bizony esõsek, borongósak voltak, ezeket kirándulással töltöttük. Autóval voltunk, igy körbejártuk az egész szigetet. Gyönyörü öböl van Kalamitsiben, itt mindenképpen érdemes strandolni. Sartitól kb. 15 km. Nagyon szép a Narancs-part, itt érdemes kicsit balra elmenni, ahol egy csodálatos türkizkék öböl van. A viz kristálytiszta, nem mély, ideális gyerekeseknek, vagy a kevésbé jó úszóknak.
Autóval utazók, ha bármire kiváncsiak vagytok, szivesen megosztjuk veletek a tapasztalatainkat.

# 171
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9038 Üzenet linkje2006-06-18 20:44:45 

orfeusz!

Melyik szigetet jártad kõrbe?

Ha van kedved, leírhatnád az úton tapasztaltakat, útvonalat, útiköltségeket, stb.
itt: https://www.hellasz.hu/forum/viewtopic.php?t=21

# 172
Il_di
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
11 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9664 Üzenet linkje2006-06-25 09:52:02 

Szia Tücsi!

Mi is a Grand Toursal megyünk augusztus végén. Kérlek írd meg a személyes tapasztalatodat ha hazajöttök.

Köszi , Ildikó

# 173
Jgyurics
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
12 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9830 Üzenet linkje2006-06-27 09:15:10 

Sziasztok!
Az Apollon Travellel utazott már valaki? Mi augusztus 11-én indulunk Sartiba és az Apollon apartmanban szállunk meg. Volt már ott valamelyikõtök?

# 174
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9833 Üzenet linkje2006-06-27 09:27:40 

Szia jgyurics!

Az Apollón Travellel utaztam már Stavrosba. Nagyon korrektek voltak. Sarti gyönyörû, biztosan jól fogjátok érezni magatokat.
Az Apollón apartmanban nem voltam, de valahol azt olvastam róla, hogy kellemes hely, csak elég kicsi a szoba. Szerintem ez nem olyan lényeges, hiszen aludni biztosan elég.

# 175
Eeraa
Aktív fórumos
Aktív fórumos
95 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9834 Üzenet linkje2006-06-27 09:41:11 

Szia jgyurics!

Az Apollon Travel egy korrekt utazási iroda, saját tapasztalatom alapján merem ajánlani én is. Igaz Sartiban már régen voltam, több, mint 10 éve, akkor még gyönyörû volt, és csendes. Mostanában azt hallottam rengeteg a túrista.

Era

# 176
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9840 Üzenet linkje2006-06-27 10:08:33 

jgyurics írta:
Sziasztok!
Az Apollon Travellel utazott már valaki? Mi augusztus 11-én indulunk Sartiba és az Apollon apartmanban szállunk meg. Volt már ott valamelyikõtök?

Szia jgyurics!

Én tavaly voltam Sartin, nagyon tetszett a kis falu. A tengerparton nem volt tömeg (augusztus közepén voltunk ott), a víz lassan mélyülõ, homokos és kristálytiszta.
Este kis nyüzsgõ hellyé alakult. Rengeteg étterme, üzlete, kis és nagy boltja van, esténként nem fogtok unatkozni.
Az egyik legjobb kajálda az Ovelix, bár mi a nyaralás alatt sosem tudtunk bejutni, mert állandóan telt ház volt. De találtunk egy másik kis kajáldát, Renáta néven futott és isteni finom volt a gyrosuk.
Jó helyre fogtok menni. icon_smile.gif
A Narancs partot feltétlenül nézzétek meg, gyönyörû! Van egy szem büfé a parton, arrafele induljatok el és ott fürdõzzetek.
Jó nyaralást! icon_smile.gif

# 177
Jgyurics
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
12 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9841 Üzenet linkje2006-06-27 10:09:05 

Köszönöm a válaszaitokat! Idén megyünk elõször Sartiba és már nagyon várom. Már rengeteg infót és képet gyûjtöttem róla. Tavaly Platamonasban voltunk, jó volt, de azért nem estem hasra tõle, nagyon szemetes volt a part és a tenger is, ez nagyon zavart minket. Mindezek ellenére beleszerettem Görögországba és azok alapján amit írtatok Sarti teljesen le fog nyûgözni. Olvastam a régi hozzászólásokat és ha jól tudom néhányotoknak van Sithon Traveles árlistája. Elküldenétek nekem is? jgyurics@freemail.hu Köszönöm
# 178
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9844 Üzenet linkje2006-06-27 10:16:39 

eeraa írta:
Szia jgyurics!

Az Apollon Travel egy korrekt utazási iroda, saját tapasztalatom alapján merem ajánlani én is. Igaz Sartiban már régen voltam, több, mint 10 éve, akkor még gyönyörû volt, és csendes. Mostanában azt hallottam rengeteg a túrista.

Era

Még mindig gyönyörû, csak nem csendes. Nagyon sok a turista. De a szépsége még meg van. icon_lol.gif

# 179
Sarti
Aktív fórumos
Aktív fórumos
275 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9859 Üzenet linkje2006-06-27 12:04:43 

Szia Adri! Ezennel megnyugtatlak, hogy a félelmed alaptalan! Sartinál nyüzsisebb hely nem sok lehet Görögországban. Ha csak George-ra gondolk, aki egy igazi hobó, és a kocsmája legendássá vált a túristák körében. Vagy a Mojito, vagy Macedonia spirit nevû discók. De ha tradicionálisabb szórakozásra vágysz, ott vanna a görög estek! Sarti fergetegesek!!!!
De ha csak a mediterrán esték nyüzsis hangulata hiányzik, hát az is megvan javából! Esténként hömpölyög az embertömeg az utcákon. Rengetegféle üzletet találsz, vacakostól kezdve az ékszeboltok sokaságáig, És a kül. tavernák! Az utcákon meg megcsapja az orrodat a frissen sült gyros ilata, a tavernákból szól a görög zene. Idõnként pedig a görögök temperamentumos társalgása vegyül a forgatag hangjaiba. Nameg a robogók! ez is hozzátartozik. Az utóbbit a túristanép Sassosnak, a robogó kölcsönzõs tulajnak köszönheti, hát õ is egy fogalom ám! Na és ott van Krisztosz, az öszvértúrák vezetõje! Hatalmas fazon! Igazi görög. Sötétbarnára sült, szikár hataémas bajusszal, és hatalmas jókedvvel! Õ az, aki több év múlva is rádismer, és örömében még a lelked is kirázza!
Na, elég szemléletes leírást kaptál? Remélem nem csak azt, hanem kedvet is sartihoz!
még egy csomó gyönyörû emlékem van, de hagyok másoknak is helyet. Na cijja!

--------------------------------------------------------------------------------

És még azt is hozzátenném ehhez, hogy mindez jól megfér az ófalu apró házikóival, ahol a feketeruhás nénikék kint üldögélnek a kicsi teraszukon, és megadóan szemlélik a hatalmas forgalmat.
Rengeteg a fiatal, a fõtér esténként bármelyik európai nagyvároshoz hasonlítható . Ottt van csak nyüzsi igazán! Ott mindent megtalálsz, még a hennafestést is kipróbálhatod magadon.
Ezem kívül négy autókölcsönzõ, három utazási iroda is van. És abban az évben, mikor foci vb van, mindenhol hatalmas kivetítõkön nézi, akkor ott van sarti apraja nagyja...És rengeteg a virág! És ki kell próbálnod a tengerparton épült különféle specialításokkal büszkélkedhetõ tavernákat, koktékbárokat is. Én tavaly megkóstoltam a Pinakilada nevû koktélt ! Neked is ajánlom! hmmm...nyami!

# 180
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9865 Üzenet linkje2006-06-27 13:25:05 

Szia Adri!
Olvastam mit írt sarti. Ahogy õ irja, ennél "szemléletes"-eb leirás nincs is . Mi az ó faluban laktunk. Régi kis házikok, és az ajtó elõtt a háziak. Az üdülõ rész viszont hangos, hatalmas a forgatag. Csak ajánlani tudom én is. icon_lol.gif icon_lol.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 11 12 13 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu