Parga
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 1666
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45791 Üzenet linkje2007-09-24 22:35:33 

wéreb!

Azért egy-két rövidre fogott hasznos információval, tapasztalattal megszánhatnád szegény cillát; olyan izgatott már így indulás elõtt. icon_wink.gif

# 1667
Wéreb
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
30 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45793 Üzenet linkje2007-09-24 22:40:30  Válasz a #45788. hsz-ra Előzmény #45788

Cilla! Szerintem nagyon sok jó információt írtak már az elõdeink (Trompos, Andra, Vio, és a többiek), mi talán már nem is tudunk többet, hiszen ezeket az infókat használtuk mi is. Azért majd gondolkodom, mi lehet még hasznos, fontos.
# 1668
Wéreb
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
30 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45795 Üzenet linkje2007-09-24 22:43:50  Válasz a #45793. hsz-ra Előzmény #45793

Cilla! Te (ti) hol fogtok lakni? Lehet, hogy már írtál róla, de nekem, most nincs annyira idõm visszalapozni.
# 1669
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45801 Üzenet linkje2007-09-24 22:59:20 

Amíg cilla elõkerül... Eredetileg a Sakisban, de át akarta tetetni a Zachariasba; nem írta, sikerült-e...
# 1670
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45811 Üzenet linkje2007-09-25 10:42:23  Re:

Szia wéreb!

Nagyon örülök, hogy hasznos infókkal tudtam szolgálni. icon_lol.gif
Megtaláltátok a kis ösvényt, ami a partra vezetett?
Ugye azért nem volt olyan vészes a távolság a városig?
Mesélj, mesélj, mindenre kíváncsiak vagyunk!!!! icon_lol.gif
Tudom, hogy munka mellett nehéz most ilyesmire idõt szakítani, de kivárjuk, csak ne tûnj el! icon_wink.gif

# 1671
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45812 Üzenet linkje2007-09-25 10:43:42  Válasz a #45789. hsz-ra Előzmény #45789

Szia Wéreb! Örülök tényleg, hogy minden jól sikerült! Nekünk az odaút azért tûnt nagyon hosszúnak, mert a végén, amikor már egyébként is fáradtak voltunk, többször is eltévedtünk. Bekeveredtünk Ioanninába, elég nehezen sikerült visszatalálni a pályára, aztán arról ismét korábban lejöttünk, mint kellett volna, és újra eltévedtünk.
Még szerencse, hogy a fiam talpraesett volt, és ha kellett még a rendõrségre is bement -egy kisebb faluban- útbaigazítást kérni. Nekem már nem volt erõm se hozzá!
Aztán mikor odaértünk, és megláttam a szállást, az még rátett egy lapáttal, szóval ezek miatt írtam neked, hogy kiborultam. De másnap már sokkal derûsebben láttam mindent, és nem foglalkoztam a negatív dolgokkal, csak a kis "ékszerdobozzal" (ahogy írtad) és a csodaszép tájakkal, az emberekkel. szóval minden feledtette a kellemetlenségeket!!! Örülök, ha nektek meg nem is voltak!! Az az igazi!!!

Mi már 6-kor elindultunk Pargáról, de ha tudom, hogy már 7 körül ottvagytok, lehet, hogy érdemes lett volna várni egy kicsit. Viszont így is elég késõbn értünk Makrigialosra, délután 3-kor, úgyhogy ha még beszélgetünk is, akkor lehet, hogy azt ki kellett volna hagynunk! Viszont a pihenés meg jólesett, és az ebéd. Utána már sokkal rövidebbnek tûnt a hazafelé vezetõ út. De mindenképpen jobban sikerült, mint odafelé!!! icon_lol.gif

Remélem a munkád mellett azért lesz lehetõséged pár fotóval megörvendeztetni minket!!??? Nagyon várjuk!! Szerintem nyugodtan mondhatom a mások nevében is. icon_lol.gif

# 1672
Cilla
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
358 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45817 Üzenet linkje2007-09-25 13:48:25  Válasz a #45793. hsz-ra Előzmény #45793

Szia Wéreb!
Nagyjából mindkét fórumot átolvastuk (index is), és lassan mindent tudunk, ami elõre tudható. Inkább olyanokra lennék kíváncsi, hogy milyen meleg a tenger (szeretek búvárkodni), és azért ilyen késõn is van-e még nyüzsi a városban meg a parton? Többször is nyaraltunk már októberben, egyedül Sartin jártunk úgy, hogy minden nap egyre több bolt maradt zárva, az egy kicsit lehangoló volt (de csak egy kicsit).
Egyébként a Sakisba megyünk, nem akartam már elcserélni, végül is senki nem szidta, a sétát meg kibírjuk. Bicajjal sokat kéne felfelé tekerni (az nem nagyon megy, akkor marad a robogó)? icon_biggrin.gif

# 1673
Cilla
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
358 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45818 Üzenet linkje2007-09-25 13:51:40 

Ja, és ha valaki tudja, hogy az erzsébeti Tesco parkolójának melyik részén szokott megállni a busz, mert elég nagy a parkoló.
# 1674
Rózsavirág
Aktív fórumos
Aktív fórumos
69 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45826 Üzenet linkje2007-09-25 16:37:18  Válasz a #45818. hsz-ra Előzmény #45818

A benzinkuthoz közeli oldalon. Utazás elött 1 héttel az utazási iroda küld utasinfót amibõl mindent megtudsz.
# 1675
Cilla
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
358 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45839 Üzenet linkje2007-09-25 20:40:18 

Hát már csak 4 napom van utazásig, de nem kaptam semmi ilyesfélét.
# 1676
Wéreb
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
30 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45840 Üzenet linkje2007-09-25 21:11:16  Válasz a #45817. hsz-ra Előzmény #45817

Cilla! Mi is a Sakisban voltunk, elõször a Zakariást foglaltuk ugyan le, de nem bántuk meg a cserét, inkább a stradhoz akartuk közelebb lenni, este meg mindig volt idõ arra, hogy megtegyük a sétánkat a belvárosba. Hát ami azt illeti igencsak pakoltak az utolsó hetünkön már a vizisportosok, a parti vendéglõk közül is voltak már akik bezártak, este pedig alig volt vendégük. Mi is inkább esténként a belvárosba mentük vacsorázni. Szerintem a parti vendéglõk egyébként is drágábbak voltak és sajnos a boltok is. Ezért amikor autóval (bérelt) kirándulni mentünk útközben nagyobb bevásárló központban bevásároltunk. Csak a friss kenyeret és tejet vettük már közeli boltban, nekünk a legszimpatikusabb volt, ami közel volt a Sakishoz a Mangó Clubtól balra esõ volt, itt friss kenyeret és péksüteményt lehetett kapni, nekem a mazsolás csiga nagyon ízlett. Eredetileg augusztusban szerettünk volna menni, de az idegenvezetõ azt mondta ne bánjuk, mert akkor nagyon nagy volt a tömeg, most már kedélyes volt a belváros és a strand is, bár még mindig voltunk elegen. A hajó kiránduláskor is nagyon lazán voltunk a fedélzeten, nem kellett tülekedni fényképezéskor, nem úgy mint ahogy többen is panaszkodták elõttünk, hogy mint a heringek, annyian voltak. Ali Pasa várához vasárnap mentünk a 5 órai járattal, az viszont tele volt, jó hogy korábban mentünk ki jegyet venni. Nagyon hangulatos a kis vonat, de az idõ nekem kevésnek, kicsit rohanósnak tûnt, ezért mégegyszer nem mennék vele. Több idõt is el tudtam volna tölteni, hiszen a látvánnyal nem tudtam betelni. Sajnálom, hogy nem akkor mentünk, amikor az autót béreltük. Most hirtelen ennyi.
# 1677
Wéreb
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
30 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45842 Üzenet linkje2007-09-25 21:21:29  Válasz a #45812. hsz-ra Előzmény #45812

Anikó! Tényleg nem tudok rosszat mondtani, az már tényleg csak szõrszál hasogatás lenne. Nekünk a Sakis megfelelt, biztos volt jobb is, a fürdõn volt ablak, szúnyogháló, egyébként meg vittünk elektromos szúnyogriasztót, ez hasznos volt, az edények is elegendõek voltak, hiszen mi csak a reggelit készítettük ott, egyébként a fõ étkezést meg megoldottuk valamelyik tavernában. Ágynemût és törölközõt az elsõ hétvégén lecserélték, a házi nénitõl vettük a paradicsomot, paprikát (Andrá infoja szerint).

Andra! Igen megtaláltuk az ösvényt, tényleg nem volt így messze a part, most az ösvény tele volt mini ciklamennel, mint nálunk az ibolya úgy nyilik, nekem nagyon tetszett.

# 1678
Cilla
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
358 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45844 Üzenet linkje2007-09-25 21:38:03  Válasz a #45840. hsz-ra Előzmény #45840

Wéreb!
Köszi az infót, ilyesmikre gondoltam. icon_smile.gif

# 1679
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45858 Üzenet linkje2007-09-26 07:50:52  Válasz a #45842. hsz-ra Előzmény #45842

Szia wéreb!

Biztosan gyönyörû lehetett a kis ösvény így kivirágozva!! A mi szállásunkon nem volt a fürdõszobán ablak, de engem nem zavar az ilyesmi, mert úgy sem nézelõdök fürdés közben. icon_lol.gif
Mi az 5-ösben voltunk. Végül is örültem, hogy ezt a szobát kaptuk, mivel keleti fekvésû volt és így délután nem fõttünk meg az erkélyen. icon_lol.gif
Sokan voltak a Sakisban?

# 1680
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#45869 Üzenet linkje2007-09-26 10:06:16  Válasz a #45842. hsz-ra Előzmény #45842

Wéreb! Örülök, hogy ilyen jól sikerült a nyaralásotok, és hogy kirándulni is voltatok autóval!? Azzal azért jól szét lehet nézni!
A várban mi autóval voltunk fenn, úgy több idõnk volt jóval! icon_lol.gif
Én sem szoktam nagy igényeket támasztani az apartmannal szemben, amilyen az ár, olyan a szállás, de azért az idei kicsit meglepõ volt még nekem is, de szerencsére nem rontotta el a nyaralásomat! icon_lol.gif
Legjobban azért bosszantott, hogy azért a katalógusban kínálnak egy bizonyos apartmant, és az ember arra számít, azért foglalja le azt, és amikor egy teljesen mást, rosszabbat kap, ugyanannyi pénzért, mint a másik, az kicsit bánt. icon_lol.gif
De akár még oda is elindulnék újra, csak ott lehetnék!!!

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 111 112 113 ... 745 746 747   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu