Hát igen ki nem vágyik vissza!Hát én örülök ha örömet okozhattam még ha egy kicsit is van nekem is rengeteg fotóm ez csak egy gyors feltöltés volt.De rakok még majd többet fölTényleg te jösz 7.-én?
az jó lesz Bejja. Mindig jó a fotókat nézegetni.
Sajnos mi nem tudunk menni a találkozóra, pedig jó lenne! A párom dolgozik aznap is délutános lesz, bár még messze van,de egyenlőre úgy néz ki, és az utolsó percben már hiába változik esetleg, hisz már most is telt ház van, úgy olvastam.
Én annak is nagyon fogok örülni, ha a szilveszter összejön!!
De nagyon jó szórakozást kívánok mindenkinek a hellaszos bulin is!
Köszike busaianiko, igen szoltak már nekem várok persze csak nem tudtam,hogy működik.Amugy jol vagy?Jaj valamelyik nap végignéztem a képeid nagyon jok!
Köszönöm Bejja! Én is már nem tudom hányadszor néztem végig valamelyik nap az összeset a gépemen. De a többiekét is szoktam egyre gyakrabban, ahogy távolodik a nyaralás. Ebbe menekülök ilyenkor egy ideig!
Várom az új albumodat.
Szia Bejja, én azért itt vagyok minimum egyszer egy nap. Meg is nézem mindjárt az albumodat.
Köszi a kérdésed, egyenlőre még úgy néz ki, hogy megyünk ki szilveszterkor, bár ember tervez..... tudod, de én nagyon reménykedem benne. Egyenlőre még nem foglaltunk helyet, de október vége, november elejére már muszáj lesz biztosra eldöntenünk.
Te is tervezel hasonlót, vagy csak a hellaszos buli?
Szia Kedves Bobolya!
Ha nem is teljesen, de sokat javult a helyzet. Még kell kontrollra járnunk, de egyenlőre nem lesz műtét és már sokkal jobban van. Már mindketten dolgozunk. Most már csak a pénzt kell valahogy összehozni. Sok pénzt vitt el a betegség és én is betegállományban voltam már március óta, de néhány napja már én is dolgozom, ráadásul új munkahelyen. Euronk van költőpénznek, mert volt tavasszal euro bevételünk, amihez nem nyúltunk hozzá, a többit meg összehordja a szél.
Üdv: Josza