A nyáron kocsival korfura mennénk a családdal. Megtudná valaki pontosan írni, ha beértem görögbe akkor a kompig merre kell menni hányas úton. Engem a nem túl kanyargós út érdekelne még ha hosszabb is.
Elõre is köszönöm a válaszokat
Szia Angelios! Nem földút volt az, csak az omlás miatt letereltek minket teljesen az út mellé, úgyhogy már nem az úton mentünk.
Szerencsére ilyen csak két helyen volt, és nem is hosszú távon.
Viszont nekünk jobban tetszett ez a könnyebb út, már írtam róla pár hozzászólással elõbb.
Grevenánál jöttünk fel az autópályára, úgyhogy gondolom ott lehet rá lejutni is, legközelebb mi is arra szeretnénk menni!
Kedves Márta!
Képzeld el, ez a csökkentett létszám. Barátokkal tavaly 8 család mentünk együtt nyaralni - igaz, Olaszországba és persze, nem szoros követéssel. Azt így már nem lehet.
Most - csak - 17-en leszünk.
Sziasztok!
Mi pár éve voltunk négy autóval, de mikor besötétedett, akkor már nagyon nehéz volt szemmel tartani a társaságot. Volt rádiónk is, de pont mikorra kellet volna (estére) fele lemerült. Igaz nem csak legfontosabb dolgokat beszéltük. Tavaly, tavalyelõtt már csak három autó volt, így sokkal egyszerûbb volt. De nyolc autóval! Elég macerás lehetett.
Szia Judit!
Azért olaszba az autópályán más menni mint a szerb részen. Nekünk is volt olyan évünk, hogy erre felé 3 autóval mentünk de azért a követés sem egyszerû és mi mindíg éjszaka megyünk. Ez az elsõ alkalom, hogy csak mi megyünk 1 autóval !