Ezt már hallottam (valahol, valamikor; csak már nem emlékszem)...
H.apci!! Rossz az, aki rosszra gondol! De tényleg félreérthetõ voltam!
Egyébként én is szeretek utószezonban utazni, de elõszezonban nem annyira. Tavaly úgy voltunk, hogy elõszezonban mentünk, aztán közben már fõszezon lett, de szerintem kevesebb üzlet volt nyitva, mint utószezonban, és látszott, hogy még nem teljesen vannak felkészülve mindenre!!
De utószezonban még sosem csalódtunk, még az idõjárásban sem, úgyhogy jövõre is így tervezzük az utazást, valamikor szeptember elején.
De így, mint Cilláék még tényleg én sem voltam. Kíváncsi vagyok nagyon!!!
Nem azt mondtam, hogy Pargan nem láttam ezt, hanem, hogy ilyen gyönyörû fotót nem láttam még Pargaról. A kettõ nem ugyanaz.
Ha van még, jöhet, abba ne hagyd!!!
Ugyan ebben a cipõben járok én is. Mivel nem egyedül utaznék, másnak is van beleszólása a dologba, így még, ha összejönne is a nyaralásravaló, másfele megyünk.
De ha egyedül mennék és volna társaság, ahova csapódhatnék, mint a denevér, akkor szívesen visszamennék Pargara.
Andra! Ezt megbeszélhetjük, ha nem is jövõre, akkor utána! Szerintem akkor már mi is csak ketten mennénk, a fiam már nem valószínû, úgyhogy nyugodtan jöhetnél velünk.
Akkorra már hátha lesz autópálya is hosszabb távon!?
Mert a párom egyedül amiatt nem szeretne jövõre is odamenni, a fárasztó hegyi út miatt. Pedig visszafelé könnyebb úton jöttünk, szerintem azt odafelé is megtalálnánk.
De legalább még nagyobb élmény lesz, ha kihagyunk egy évet. Nem igaz?
Sziasztok! Nem vesztem el, csak rengetek munkám van. Tegnap sikerült végre elküldenem a képeinkbõl egy válogatást, amit már Jox fel is tett. Irigyellek benneteket, hogy nap mint nap tudtok Pargaról beszélgetni, ábrándozni. Sajnos ez nekem most nem megy, nem akarok panaszkodni, de a szabadidõmet is a munkámra kell fordítanom. Ilyenkor a suliban nagyüzem van, most statisztikai adatokat kell határidõre összegyûjteni. De a számítógépem háttérképe Parga (kis sziget), azért ez segít abban, hogy ha rövid idõre is, de emlékezni tudjak az ott töltött idõre.
Wéreb! Az én háttérképem is Parga, szerintem mostanában sokaknak ez a leggyönyörûbb hely a világon. Ne félj, gondolunk helyetted is Pargára, legalábbis én rengeteget! Egyszerûen felejthetetlen ez az idei nyaralás.
Nem is gondoltam, hogy így lesz, és nem is tudom,hogy ez most jó vagy rossz.
Majd ha már több idõd lesz bepótolod a most elmulasztottakat. Jó munkát neked!!!
Off! Csak nõkkel ne kezdjen az ember... Azt mondtátok: "...abba ne hagyd!!!", aztán amikor megkaptátok úgy "rendesen", akkor meg: "h.apci! Te gyilkos vagy!!!!" Na, most akkor mi legyen!? Ki érti ezt?
Off! Csak nõkkel ne kezdjen az ember... Azt mondtátok: "...abba ne hagyd!!!", aztán amikor megkaptátok úgy "rendesen", akkor meg: "h.apci! Te gyilkos vagy!!!!" Na, most akkor mi legyen!? Ki érti ezt?
Annyira csodásak a képeid, hogy nem gyõztem ámulni!!! Látszik, hogy nem össze-vissza kattogtattál, nagyon szépek! És tetszett, hogy teljesen más szögbõl fotóztál egyes részeket.
Tényleg gyönyörûek a képeid, köszönjük!