Mivel nincsenek feltüntetve szintenkénti árak, így valószínûleg egy árban van az összes.
(Ha mégsem így van, jelezni fogom az aktuális szálláshelynél.)
Fentrõl valószínûleg szebb a kilátás a tengerre és ez kompenzálja az árkat.
Legutóbb Jox szerkesztette (2006-01-25 20:21:05), összesen 1 alkalommal
Olvastam, hogy Krétára készültök az idén. Mi is oda vennénk idén az irányt. Érdekes tavaly mi is KOS-on voltunk, elláttál egy két jó tanáccsal akkor is , most is tanácsért fordulok hozzád. Úgy néz ki, hogy július 10-én indulnánk ,az AEOLUS-sal Larapetrában, vagy Kotsunariban lenne a szállásunk. Állítólag a szállás pont e kettõ között van. 11 napos 10 éjszakás lesz idén a nyaralásunk. Abban szeretném a segítségedet kérni, hogy milyen kirándulásokat tervezzünk be a környéken? A Chrissi szigeti kirándulás tetszene, nem tudom érdemes-e oda átmenni? Gondoltam Agios Nikolaus is megérne egy napot, jó lenne elmenni a Dikti barlangba, és megnézni azt a pálmafás strandot is bár azt sem tudom az merre van. van még valami jó ötleted? Olvastam a kérdésed JOX-hoz, az a vár merre van? Állítólag Larapetra nem túl nagy városka a szállásunktól 15 percre lesz gyalogosan.Autót szeretnénk bérelni min. három napra, vagy egy hétre. Kolleganõm aki tavaly Krétán volt 3 hétig képzeld egy hétig bérelt autót annyi pénzért, mint mi KOS-on három napra. Én is a tavalyi katalógusokat bogarászom, mivel idén még csak az AEOLUS adta ki a nyárit, de úgy látom más irodáknál az egy hetes út jön annyiba, mint itt a 11 napos.
Egyelõre ennyi, szerinted érdemes már most lefoglalni az utat, olyan messze van még július? De ami az AEOLUS mellett szól az az ár, nem hiszem, hogy találok nála olcsóbbat.
Várom válaszodat: Üdv.:Magdi
Nézd még meg az Apollontravel ajánlatát is. Nekik is jó ajánlataik vannak.
Tavaly a Neckermannal voltam Koson, ugyanaz a szálloda idén az Apollonnál fejenként 35 ezerrel olcsóbb. Mellesleg az Aeolus is jó árban.
Én ha Krétára megyek nem fogom kihagyni Szantorinit sem.
Szia Ferrari! Ha Krétára utazol ne csak egy napot tõlts el Santorínin mert az kevés lesz! Még 1 hét sem elég a "csoda" megismerésére! Szerintem az Apollontravel a legjobb és legolcsóbb iroda amely Gõrõgországba utaztat.Náluk érdemes foglalni. Szia Suzuki
Bocs, hogy csak most válaszolok, de nagyon sok a munkám, és nem volt idõm benézni a hellasz.hu-ra.
Mivel én még nem voltam Krétán, így nem személyes tapasztalat amit tanácsolni tudok, hogy mit érdemes megnézni, hanem csak a képek, és mások elmondása alapján. Larapetrából a sziget keleti fele érhetõ el úgy, hogy láss is valamit. A pálmafás strand Vai-ban van Kelet-Kréta jobb felsõ csücskénél. Kato Zakros (ahol a palota van) pedig valamivel alatta található. Agios Nicolaost feltétlen nézd meg, mert állítólag a legszebb városka Krétán. A Knosszoszi palotát se hagyd ki, és a leprások szigetét Spinalongát, valamint a Lassithi fensíkot. A barátságos Sítia városkát is egy velencei erõd uralja. Larapetrából átruccanhattok megnézni a fõvárost Herakliont is.
Én még várok a foglalással az utazás kiállításig, mert több variációnk is van a nyaralásra, és még nem igazán tudtuk eldönteni, hogy mit csináljunk.
Sziasztok! Ki volt már Korfun-Paleokastritsán? Tényleg olyan nagy a drágaság ott, ahogy írják? És ha igen, mi drága? A kaja drága? És a tenger homokos, vagy kavicsos? Gyorsan mélyül vagy vannak sekélyebb részei is? Köszi, ha tudod és írsz....