Szia Anikó!
Látom nagyon egyformák vagyunk ilyen téren. Mindenhol jó, de a legjobb Görögországban, nem?
Tényleg kár, hogy mindannyian különbözõ idõpontban megyünk Pargara, mert biztosan jókat tudnánk dumcsizni.
Sziasztok mindekinek!
Örömmel olvasom, hogy nem vagyok azzal a véleményemmel egyedül, hogy görögo-ban a legjobb! Mi most megyünk 6x / 2 repülõ, 4 busz/ hozzájuk, nagyon szeretünk ott lenni. Nagyon hangulatos, vidám az emberek barátságosak, eddig rossz tapasztalatom nem is volt. Minden útról vannak ismerõsök akikkel tartjuk a kapcsolatot.
A buszt el kell viselni ( eszem, iszom nézelõdök és már el is telt) hisz utána az a 8-10 nap maga a csoda, tehát megéri!
Ericsike! Remélem már azóta rájöttél, mióta ezt írtad, de én most néztem meg. Szerintem, ha be vagy jelentkezve (regisztrálva), akkor csak rákattansz és bejön a fotóalbum, ott újra van egy fotóalbum felirat, és akkor benn vagy!? Remélem már sikerült?!
Ha nem, akkor valami más lehet a gond!
Heló Busaianiko! tényleg nagyon szép képek vannak az albumba. Nem lehet velük betelni. Végülis a nyaralásig elleszek ezeknek a nézegetésével. De az már biztos , hogy gyönyörû Parga.
szia! Én is alig bírok vele betelni. Minden nap nézek róla valamit a neten, és tényleg gyönyörûszép hely, mintha nem is a szárazföldön lenne, hanem valami szigeten. Szárazföldön nem annyira jellemzõ ez a lépcsõzetes építkezés. Legalábbis én még nem találkoztam vele. De nagyon várom már, hogy ott sétálhassak a lépcsõkön!!
Sziasztok!
Az idei nyaralási terveink között szerepel Parga.Korfu az uticél.Azon belül Benitses ,Potamaki hotel.Innen tervezzük az utat Pargara és Naxosra.
Szia DANI0315! Én már nyaraltam korfun nagyon szép a sziget.Mi sidariba laktunk. Van egy pár hely ahová mindenképp menjetek el: Sidari,Paleokostrica,Kassiopi,Korfu város,ezek nagyon szépek. De az egész sziget hihetetlenül zöld és óriási olajfák vannak. Mi motort béreltünk azzal jártuk be a szigetet. Amikor ott voltunk nem mentünk el a Parga-Paxos kirándulásra. Lefkadára készültem idén de a Fórumon meláttam Pargát és rögtön tudtam , hogy ide megyünk.Arról nem beszélve . hogy az Aelousnál a 11éj annyiba kerül mint máshol a 7éj.Ti mikor mentek? Mi juni 18- juni 30ig.