Xuhana! Köszi, hogy megosztottad velünk ezeket a fotókat. Szerintem gyönyörûek lettek.
És jó volt újra látni a sok ismerõs helyet, meg a nem ismerteket is.
Jobb késõn, mint soha! Itt nagyon igaz volt ez a mondás!!!!
Köszönöm szépen. Szeretnék profi természetfotós lenni, de ezeket a képeket nyaralás szempontból csináltam ) A fotóst elbújtattam mélyre ))
Örülök hogy tetszenek.
Szia Xuhana!
Nem sikerült eldugni elõlünk a természetfotóst. Nekem nagyon tetszenek a képeid. Teljesen egyedi a látásmódod. Olyan szemmel nézed és adod át a szépséget, hogy rácsodálkozhatunk a rejtett szépségekre is. Nagyon köszönöm neked az élményt.
Jah, majd elfelejtettem a lényeget! Az a fénykép, ami itt a nevednél van, és rajta van egy vörös tengeri csillag én is olyat találtam a Valtoson. Kb 20-25 cm volt az átmérõje. Gyönyörû nagy volt. Azt sajnálom, hogy az én gépem nem vittem a strandra(rögtön lába kélne)és egy másik lányzó készített róla képet, õ pedig eltünt ((.
Ahol a velencei erõd sziklatalpazat benyúlik a valtosba(víz alatt persze) ott találtam a függõleges sziklafalon. Had ne mondjam ordított a vörös színe a tengerben!!!Egybõl lecuppantottam óvatosan, kitendáltam vele a partra, nagy szenzációt okozva: Szegény állatka lehet elpirult. Utánna visszatettem ugyan oda. Egy rövidke tegergés után visszanéztem oda, deoly annyira zokon vette, hogy eltünt )))De az élmény megmaradt!
Csak ennyit füztem hozzá a kis csillagodhoz
Gyönyörûek a fotóid, köszi!!!! Tényleg pályát tévesztettel, ha ez csak egyszerû fotózás volt.
Egyediek a képeid és gyönyörûek!!!
Adhatnál egy-két leckét, hogy hogy tudnék ilyen csodás képeket csinálni.
Persze ehhez érzék kell, ezt nem lehet tanítani. Szerintem.
Nagyon szeretek fotózni. Tényleg kell hozzá más jellegû látásmód, de egy nagyon drága gép is!
Egy egyszerû tanács, az egyedi fotókhoz: ne azt fotózd le , amit az elsõ pillantásra megörökítenél, hanem lásd másképpen az adott pillanatot. Ez butusul hangzik, de így van
Ha kell segítség szólj nyugodtan, segítek szívesen.
Én is imádok fotózni, a gyerkõcömet rendesen a sírba is szoktam kergetni ezzel a szokásommal, mert lépten-nyomon fotóznék.
Az esti pargai képekkel is sokáig bíbelõdtem, a gyerek már a haját tépte, de nekem muszáj volt megcsinálnom és jót akartam csinálni, így volt türelmem a beállításokkal foglalkozni. Ez többé-kevésbé sikerült is.
Egy idõben hivatásos fotós is szerettem volna lenni, de ahhoz egy komoly gép kellene.
Köszi a tanácsot, így fogok tenni legközelebb, hátha megközelítem a te képeidet..
szeretném megtudni melyik utazási irodán keresztul jutok el pargára de autoval, nem autobusszal. milyen az ellátás, milyek a stúdiok, mire számíthatok. koszonom
Üdv gama a Parga imádók táborában! Jövõ nyáron készültök oda? MI az idén voltunk ott autóval. Szállást az Aeolus irodán keresztül foglaltunk, és sajnos mi kicsit kifogtuk, mert a 3-as szoba volt a miénk a Siren villában, és az nem a legjobb, hogy így fogalmazzak.
Maga az apartman jól néz ki, és a többi szoba elfogadható, viszont az emeleti szobákat csak szlovákoknak adják ki, a magyaroké csak a földszinti 4 szoba!
Van úszómedence (ez nagyon szuper), és egy szép udvara, parkolóval.
A két hét alatt egyszer cseréltek ágynemût és törülközõket, viszont mindennap kivitték a szemetet!
Egyéni utazóknak ezt a szállást ajánlják elsõsorban, persze kisebb studióik is vannak, csak azok valami miatt Noname címen futnak. Ezt nem mondták meg, hogy miért, bár kérdeztem.
Mi szeptember elején voltunk, akkor már elég jó áron voltak a szállások!
Egyébként az ügyintézéssel semmi gondom nem volt, mindent az interneten keresztül intéztem és minden rendben volt, ami nem tetszett, hogy nem lehet a szobát elõre lefoglalni, hogy melyiket kéred, és így az jár jobban, aki elõbb odaér. Ez nagyon nem tetszik, de ez is lehet, hogy szállásfüggõ!
Én is kíváncsi leszek, hogy az új katalógusukban lesz-e valami változás ezzel kapcsolatban, mert még az is elképzelhetõ, hogy újra odamegyünk és akkor valahogy másképpen képzelném el az egészet.
Összességében nagyon szép nyaralás volt, még a szoba sem tudta elvenni a jókedvemet!
Én ennyit tudtam egyenlõre írni, de a többi szállásról is vannak fenn infók, szerintem találsz bõven választ a kérdéseidre, és szivesen segít itt mindenki, úgy gondolom az Õ nevükben is megígérhetem.
busaianiko-nak igen a jovo nyáron szerettunk volna menni, de azt hiszem nemjon ossze, mivel az aeolus irodán keresztul érdeklodtem, és én is a siren villára kaptam ajánlatot apartmanban, de nekem ez nemfelel meg, mert mi csak ketten járunk nyaralni a férjemmel. tavaly nyáron évián voltunk szintén autoval, ott megvoltunk elégedve. Ugy gondoltam, más utazási irodának is vannak ajánlatai Pargára, habár még nem érdeklodtem, és hogy az igazat megírjam, én szlovák vagyok és eddig csak a hazai utazási irodáknál érdeklodtem. de nem lenne gond a kulfoldi sem hiszen kozel lakok a határtol és sokszor utazom Pestre is. És még ami egy kicsit, vagyis nemis kicsit zavar, hogy ahogy nézem a szállásokat Pargán, mindenhol messze van a vízpart. Igaz pihenni lehet, de furodni is szeretek nagyon. Pargán egy pár évvel ezelott voltam átutazoban, akkor nemis gondoltam volna hogy még visszavágyom oda.
Nemtudom végul mi mellett fogunk donteni, de még fogok érdeklodni, hátha sikerul valamit intézni. Addig is udv, nagyon koszonom mégegyszer az infót.
Gama! Remélem összejön azért a nyaralás!? Szerintem ha a katalógusukat megnézed, ott azért vannak studiók is!
De egyébként magánúton is lehet az interneten keresztül foglalni rengeteg szállást. Itt ebben a topicban is, ha visszaolvasol nagyon sok pargás honlap került már belinkelésre, ahol sok-sok szállásajánlat található.
Én is nézegettem más utazási irodáknál is ajánlatot, de kivétel nélkül ugyanazokat ajánlják, mint az Aeolus, ill. csak az Aeolus útjait értékesítik.
De szerintem, ha aktuális lesz Parga, akkor mindenképp kérdezz rá studiókra, ugyanis van ilyen ajánlatuk.
Ha autóval vagytok, nem gond a távolság, igaz akkor azzal kell eljárni mindennap otthonról, de mi nem bántuk, hogy messzebb voltunk a központtól! És autóval szebbnél-szebb partokat tudtunk felkeresni.