Parga
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 1861
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#48484 Üzenet linkje2007-11-11 15:13:08  Válasz a #48474. hsz-ra

Xuhana! Köszi, hogy megosztottad velünk ezeket a fotókat. Szerintem gyönyörûek lettek.
És jó volt újra látni a sok ismerõs helyet, meg a nem ismerteket is. icon_lol.gif icon_lol.gif

Jobb késõn, mint soha! Itt nagyon igaz volt ez a mondás!!!!

# 1862
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Xuhana
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
21 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#48575 Üzenet linkje2007-11-13 07:55:27  Válasz a #48476. hsz-ra Előzmény #48476

Köszönöm szépen. Szeretnék profi természetfotós lenni, de ezeket a képeket nyaralás szempontból csináltam icon_smile.gif) A fotóst elbújtattam mélyre icon_smile.gif))
Örülök hogy tetszenek.

# 1863
Xuhana
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
21 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#48576 Üzenet linkje2007-11-13 07:56:46  Válasz a #48484. hsz-ra Előzmény #48484

Igen, és mégegyszer bocsánatot kérek, hogy eltûntem, de még inkább, hogy ezt az élményt "eldugtam" elõletek.
Azért gyakrabban felnézek majd icon_smile.gif

# 1864
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#48579 Üzenet linkje2007-11-13 10:45:15  Válasz a #48576. hsz-ra Előzmény #48576

Köszi Xuhana! Nézz is fel gyakrabban, és ha még van fotód, amit esetleg eldugtál elõlünk, azt is oszd meg velünk nyugodtan!! icon_lol.gif
# 1865
Xuhana
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
21 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#48607 Üzenet linkje2007-11-14 08:29:42  Válasz a #48579. hsz-ra Előzmény #48579

Nem elég ennyi kép látom :DDD Kis telhetetlenek!!! Sajna sincs több, de ez a 409 db kép is sok icon_smile.gif))
Majd jövõre, hogy beszéljek elõre rejtelmekben icon_smile.gif)

# 1866
Cilla
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
358 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#48776 Üzenet linkje2007-11-19 07:35:42  Válasz a #48575. hsz-ra Előzmény #48575

Szia Xuhana!
Nem sikerült eldugni elõlünk a természetfotóst. Nekem nagyon tetszenek a képeid. Teljesen egyedi a látásmódod. Olyan szemmel nézed és adod át a szépséget, hogy rácsodálkozhatunk a rejtett szépségekre is. Nagyon köszönöm neked az élményt.

# 1867
Xuhana
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
21 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#48849 Üzenet linkje2007-11-22 12:13:52  Válasz a #48776. hsz-ra Előzmény #48776

Szia!

Örülök, hogy tetszettek a képek! Pedig nincs bennük nagy kunszt, csak fényképezgetek, de nem te vagy az elsõ aki azzal vádol pályát tévesztetem icon_smile.gif)

# 1868
Xuhana
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
21 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#48850 Üzenet linkje2007-11-22 12:18:03  Válasz a #48776. hsz-ra Előzmény #48776

Jah, majd elfelejtettem a lényeget! Az a fénykép, ami itt a nevednél van, és rajta van egy vörös tengeri csillag én is olyat találtam a Valtoson. Kb 20-25 cm volt az átmérõje. Gyönyörû nagy volt. Azt sajnálom, hogy az én gépem nem vittem a strandra(rögtön lába kélne)és egy másik lányzó készített róla képet, õ pedig eltünt icon_sad.gif((.
Ahol a velencei erõd sziklatalpazat benyúlik a valtosba(víz alatt persze) ott találtam a függõleges sziklafalon. Had ne mondjam ordított a vörös színe a tengerben!!!Egybõl lecuppantottam óvatosan, kitendáltam vele a partra, nagy szenzációt okozva: Szegény állatka lehet elpirult. Utánna visszatettem ugyan oda. Egy rövidke tegergés után visszanéztem oda, deoly annyira zokon vette, hogy eltünt icon_smile.gif)))De az élmény megmaradt!
Csak ennyit füztem hozzá a kis csillagodhoz icon_smile.gif

# 1869
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#49287 Üzenet linkje2007-12-06 15:51:38  Válasz a #48474. hsz-ra Előzmény #48474

xuhana!

Gyönyörûek a fotóid, köszi!!!! Tényleg pályát tévesztettel, ha ez csak egyszerû fotózás volt.
Egyediek a képeid és gyönyörûek!!!
Adhatnál egy-két leckét, hogy hogy tudnék ilyen csodás képeket csinálni. icon_lol.gif
Persze ehhez érzék kell, ezt nem lehet tanítani. Szerintem. icon_lol.gif

# 1870
Xuhana
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
21 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#49310 Üzenet linkje2007-12-07 09:05:32  Válasz a #49287. hsz-ra Előzmény #49287

Köszönöm szépen!

Nagyon szeretek fotózni. Tényleg kell hozzá más jellegû látásmód, de egy nagyon drága gép is! icon_smile.gif
Egy egyszerû tanács, az egyedi fotókhoz: ne azt fotózd le , amit az elsõ pillantásra megörökítenél, hanem lásd másképpen az adott pillanatot. Ez butusul hangzik, de így van icon_smile.gif
Ha kell segítség szólj nyugodtan, segítek szívesen.

# 1871
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#49312 Üzenet linkje2007-12-07 11:59:51  Re:

xuhana!

Én is imádok fotózni, a gyerkõcömet rendesen a sírba is szoktam kergetni ezzel a szokásommal, mert lépten-nyomon fotóznék. icon_lol.gif
Az esti pargai képekkel is sokáig bíbelõdtem, a gyerek már a haját tépte, de nekem muszáj volt megcsinálnom és jót akartam csinálni, így volt türelmem a beállításokkal foglalkozni. Ez többé-kevésbé sikerült is. icon_redface.gif
Egy idõben hivatásos fotós is szerettem volna lenni, de ahhoz egy komoly gép kellene.
Köszi a tanácsot, így fogok tenni legközelebb, hátha megközelítem a te képeidet.. icon_lol.gif

# 1872
Gama
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
25 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#49417 Üzenet linkje2007-12-10 21:00:21 

szeretném megtudni melyik utazási irodán keresztul jutok el pargára de autoval, nem autobusszal. milyen az ellátás, milyek a stúdiok, mire számíthatok. koszonom
# 1873
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#49438 Üzenet linkje2007-12-11 12:40:28  Válasz a #49417. hsz-ra Előzmény #49417

Üdv gama a Parga imádók táborában! Jövõ nyáron készültök oda? MI az idén voltunk ott autóval. Szállást az Aeolus irodán keresztül foglaltunk, és sajnos mi kicsit kifogtuk, mert a 3-as szoba volt a miénk a Siren villában, és az nem a legjobb, hogy így fogalmazzak.
Maga az apartman jól néz ki, és a többi szoba elfogadható, viszont az emeleti szobákat csak szlovákoknak adják ki, a magyaroké csak a földszinti 4 szoba!
Van úszómedence (ez nagyon szuper), és egy szép udvara, parkolóval.

A két hét alatt egyszer cseréltek ágynemût és törülközõket, viszont mindennap kivitték a szemetet!

Egyéni utazóknak ezt a szállást ajánlják elsõsorban, persze kisebb studióik is vannak, csak azok valami miatt Noname címen futnak. Ezt nem mondták meg, hogy miért, bár kérdeztem.

Mi szeptember elején voltunk, akkor már elég jó áron voltak a szállások!

Egyébként az ügyintézéssel semmi gondom nem volt, mindent az interneten keresztül intéztem és minden rendben volt, ami nem tetszett, hogy nem lehet a szobát elõre lefoglalni, hogy melyiket kéred, és így az jár jobban, aki elõbb odaér. Ez nagyon nem tetszik, de ez is lehet, hogy szállásfüggõ!
Én is kíváncsi leszek, hogy az új katalógusukban lesz-e valami változás ezzel kapcsolatban, mert még az is elképzelhetõ, hogy újra odamegyünk és akkor valahogy másképpen képzelném el az egészet.

Összességében nagyon szép nyaralás volt, még a szoba sem tudta elvenni a jókedvemet!

Én ennyit tudtam egyenlõre írni, de a többi szállásról is vannak fenn infók, szerintem találsz bõven választ a kérdéseidre, és szivesen segít itt mindenki, úgy gondolom az Õ nevükben is megígérhetem. icon_lol.gif

# 1874
Gama
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
25 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#49453 Üzenet linkje2007-12-11 20:34:30 

busaianiko-nak igen a jovo nyáron szerettunk volna menni, de azt hiszem nemjon ossze, mivel az aeolus irodán keresztul érdeklodtem, és én is a siren villára kaptam ajánlatot apartmanban, de nekem ez nemfelel meg, mert mi csak ketten járunk nyaralni a férjemmel. tavaly nyáron évián voltunk szintén autoval, ott megvoltunk elégedve. Ugy gondoltam, más utazási irodának is vannak ajánlatai Pargára, habár még nem érdeklodtem, és hogy az igazat megírjam, én szlovák vagyok és eddig csak a hazai utazási irodáknál érdeklodtem. de nem lenne gond a kulfoldi sem hiszen kozel lakok a határtol és sokszor utazom Pestre is. És még ami egy kicsit, vagyis nemis kicsit zavar, hogy ahogy nézem a szállásokat Pargán, mindenhol messze van a vízpart. Igaz pihenni lehet, de furodni is szeretek nagyon. Pargán egy pár évvel ezelott voltam átutazoban, akkor nemis gondoltam volna hogy még visszavágyom oda.
Nemtudom végul mi mellett fogunk donteni, de még fogok érdeklodni, hátha sikerul valamit intézni. Addig is udv, nagyon koszonom mégegyszer az infót.

# 1875
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#49468 Üzenet linkje2007-12-12 12:25:28  Válasz a #49453. hsz-ra Előzmény #49453

Gama! Remélem összejön azért a nyaralás!? Szerintem ha a katalógusukat megnézed, ott azért vannak studiók is!
De egyébként magánúton is lehet az interneten keresztül foglalni rengeteg szállást. Itt ebben a topicban is, ha visszaolvasol nagyon sok pargás honlap került már belinkelésre, ahol sok-sok szállásajánlat található.

Én is nézegettem más utazási irodáknál is ajánlatot, de kivétel nélkül ugyanazokat ajánlják, mint az Aeolus, ill. csak az Aeolus útjait értékesítik.
De szerintem, ha aktuális lesz Parga, akkor mindenképp kérdezz rá studiókra, ugyanis van ilyen ajánlatuk. icon_lol.gif icon_lol.gif

Ha autóval vagytok, nem gond a távolság, igaz akkor azzal kell eljárni mindennap otthonról, de mi nem bántuk, hogy messzebb voltunk a központtól! És autóval szebbnél-szebb partokat tudtunk felkeresni. icon_lol.gif icon_lol.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 124 125 126 ... 745 746 747   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu