Sziasztok!
Nagyon jó olvasgatni a hozzászólásokat! Már alig várom, hogy bõ egy hónap múlva én is menjek! Irjatok még mindenrõl ami csak eszetekbe jut légyszi! Én nagyon szeretek mindenrõl olvasni, ami Paralia-val kapcsolatos! Köszönöm: Lia
Ja! És még egy kérdés, akik most jöttek haza, hogy mennyi pénzt költöttek? 60ezer/fõ-bõl ki lehet jönni egy hétre, és kaja nincs, azt magunknak kell megoldani. Meg az ezüst/arany mennyivel olcsóbb? Konkrét árakat nem tudtok?? Köszönöm!
Kriszta!
Vidámpark is van? Vagy csak "jelképesen" írtad
JÓ utat és kellemes nyaralást!
Szia Alidina!
OB és Paralia között van egy vidámpark, na ne olyanra gondolj mint a budapesti, csak mint egy vásári nagyságra. Mondjuk még én nem voltam bent, de lehet idén elmegyünk oda is.
Ennyit tudok segíteni , a többit ha haza értem, ill többen egy idõben jövünk vissza akkor szerintem leírjuk ki merre járt, és milyen árakkal találkozott.
paralián mindenképpen nézzetek be panoszhoz a caravel hotelbe, beszél magyarul, és a házi készítésû chipporo se semmi. nagyon kedves minden magyarral, szóval õt ki ne hagyjátok.
Görögország melyik részére gondoltál?
Minél délebbre mentek, annál biztosabb a jobb idõ.
A szigeteken még október elején szép idõ szokott lenni, a szeptember nagyon jó, de biztosat nem lehet mondani, hiszen az idõjárás nagyon szeszélyes, kiszámíthatatlan.
mi voltunk a goldban, és a havannában, meg az omiloszban, de egyik sem tetszett, mert az elsõ kettõben még tánctér sincs, az omiloszban meg van, de ott sem táncolnak. szóval nem jött be.. viszont a cocus a legjobb szerintem. oda nem járnak görögök, hanem albánok, szerbek, magyarok, oroszok, viszont görög zene se nagyon van. de nagyon jó a buli. ott tényleg. a kint dolgozó magyarok is oda járnak bulizni. amúgy mikor a goldban volt a yassou maria, akkor cask mi négyen magyarok táncoltunk rá. hihetetlen. nem táncolnak a görögök, komolyan!!
Én 2 éve voltam utoljára a Cocusban augusztusban és hatalmas buli volt. Nagyon sok albán, szerb, magyar, orosz volt, de görög is
Ez az egyik törzshelyük
Amikor én voltam, alig fértünk el a tánctéren, mert akkora buli volt.
Görög szám is iszonyú sok ment, legalább 2 albumot összeírtunk, azokról a számokról, amik ott szóltak...
Mikor voltál? Mert elég furi, h. teljesen ellentétesek a tapasztalataink.
Mndjuk mégsem, mert abban megyezünk, h. a COCUS a LEGJOBB.
A Gold az mi????Én még nem hallottam róla
én egész pontosan 4 napja voltam a cocusban:) meg persze múlt hlt szombaton is.egy db görög nem volt ott most, mi a kint dolgozó magyarokkal voltunk. meg volt a "hoszú fekete haj" is. a gold is diszkó, pont a város másik végén, ilyen sznob hely, nincs tánctér...
a cocus tényleg nagyon jó.
lehet, hogy megye ki dolgozni júliusban, akkor már tuti csak turisták lesznek ott.