Az kizárt, aki egyszer fényképeket lát Pargáról az mielõbb el szeretne jutni oda.
Igaz kedves tavalyi utasok?
Igaz bizony!! Nekem ricsi72 képei okozták a vesztemet, de nagyon örülök neki, mert ilyen csodaszép helyen, mint Parga, még soha nem voltam.
Azóta is visszahúz a szívem és biztos, hogy vissza fogok oda még menni!
Sajnos az idén nem lesz utazás, nem telik rá, ezért nagyon irigylek mindenkit, aki eljut Hellaszba.
Ha az idén tudnék menni, Lefkada lenne az uticélom, mert az is gyönyörû hely!
Érdekes, hogy az idén sokan, akik tavaly Pargán voltak Lefkadát tûzték ki célul! Mi lehet az oka? Lehet,hogy Parga közelsége is közrejátszik!?
Andra! Én azért még szurkolok neked, hogy eljuss valahová esetleg last minute-ben!! Még ne add fel teljesen! Szeptemberben is lehet utazni, és akkor már minden olcsóbb.
Szia Andra!
Ne add fel! Mindig van megoldás. Leleményes az ember, ha Görögországba menésrõl van szó Figyeld az akciókat! Bizz a last minutokban! Igen kis pénzbõl is lehet elutazni. Drukkolunk Neked.
Hát igen, nehéz döntés volt , hogy Parga vagy Tolo. Megigértem a páromnak, hogy jövöre Tolo-ra megyünk. Nagyon várom már.
Zeus lánya:
Te pont elöttem mész. pont váltjuk egymást. Pedig nagyon kíváncsi lettem volna a beszámolódra. Mi is a Sakist néztük legelöször,csak a prosprektus nem írta, hogy van tv. (mert a párom nincs meg tv nélkül + a nyáron lesz valami foci mizéria is) Így a Stellát választottuk.
Mi tavaly is voltunk Toloban, egyik kedvencem, no meg a környéke. Remélem, Parga is legalább akkora élmény lesz. Már nagyon készülök, rengeteget olvasok és nézem a képeket.
Annyira jó, hogy jól éreztétek magatokat!! A prosiban lévõ kép alapján szépnek igérkezik a szálláshely. A szobát nem mondták, a tiétek a földszínten, vagy emeleten volt?
Örülnék, ha írnál a szállásról és a a sok -sok élményedrõl!
Kedves Zeus Lánya!
Életünk, egyik legszebb és legjobban sikerült útja volt a pargai.
Véletlenül csöppentünk bele. Én sajnos beteg lettem és korházban voltam hosszú ideig, így elõzetesen nem tudtuk, mikor tudunk utazni. Mikor kijöttem már minden hely foglalt volt a legtöbb irodában, ez már szeptember vége volt. Csak a Pargai út vetõdött fel az Aelousnál szept. végi indulással. Persze, hogy tájékozódjunk, feljöttünk a Hellasra és rövidesen biztosak voltunk benne, hogy oda akarunk menni.
Azóta is lelkes Parga rajongók vagyunk.
A valóság azonban minden képzeletet felülmúlt....
Mindennel szerencsénk volt. Príma és gyönyörû szállást kaptunk a Sakisban. Földszinti gyönyörû édenkertre , és Ali pasa várára nézõ hatalmas terasszal ellátott légkondis, tv-s apartmant. Te is valamelyik földszinti apartmant fogsz kapni, mivel a magyarok azt kapnak, de nem baj, mert gyönyörû, tiszta és nagyon aranyosak a háziak.
Sikerült olcsón nagyon jó autót bérelni, amivel elmentünk Joanninába. Van ott egy gyönyörû tó, melyben van egy sziget. oda feltétlenül érdrmes átmenni kishajóval. Festõi kis település van rajta sok látnivalóval pl. Ali pasa emlékmúzeummal. Ott ölték meg õt abban az épületben.
Aztán voltunk az Acheron folyó forrásvidékénél ami egy csoda. Voltunk a dodonai josdánál, stb. Feleségem, Cilla a 121-es oldalon #1813 hozzászólásában feltette képeinket. Ha visszamész kattints a linkre, megnézheted. Van több kép is a Sakisról.
Köszönöm a beszámolódat! Tegnap is elõvettem egy könyvet Görögországról és átböngésztem a pargai és a környékén lévõ látványosságokat, érdekességeket. Már nagyon várom, hogy ott legyünk Örülök, hogy a Sakist választottuk.
Most megnézem a kedves Feleséged által feltett képeket!
Megnéztem ám a képeket. Nagyon jók és szépek!
Mi biztos, hogy nem fogunk autót bérelni, ezért talán tudsz segíteni: Parga és Igoumenitsa között van autóbuszos közlekedés? (Lelkem mélyén igen válaszra számítok )
Megnéztem ám a képeket. Nagyon jók és szépek!
Mi biztos, hogy nem fogunk autót bérelni, ezért talán tudsz segíteni: Parga és Igoumenitsa között van autóbuszos közlekedés? (Lelkem mélyén igen válaszra számítok )
H.apci megelõzött.
Csak annyit fûznék hozzá, hogy a buszmegálló az Internacional nevû szupermarketnél van (érdemes ott vásárolni, mert a legolcsóbikak egyike). Sok görög ingázik Igumenica és Parga között, ezért sok buszjárat van a két város között.
Örülök, hogy tetszettek a képek.