Korfu
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 2086
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Zsuti73
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#81218 Üzenet linkje2008-09-17 15:46:10  Válasz a #77521. hsz-ra

Szia!

Mi múlt héten jöttünk meg Arillasból, eredetileg mi is a Memories-ba mentünk volna, megnéztük Sidariban jártunkkor, háááát....olyan, mint egy garni szálló, a bowling terem fölött van, véleményem szerint az egyik legrosszabb ajánlat szállásra:-(

# 2087
Zsuti73
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#81219 Üzenet linkje2008-09-17 15:51:40  Válasz a #77543. hsz-ra Előzmény #77543

Szia!

Mi is a Napoleon-ban voltunk Arillas-ban, nagyon jó kis szálláshely, kb. 5 perc a tengertõl gyalog, nyugis, ha valaki nagy nyüzsire vágyik ne ide menjen. Az idén lett átadva, tehát minden új még, nagyon jó fekvésû, szúnyogok-na azok vannak, de nem vészes. A konyha teljesen felszerelt, csak mosogatószivacs és mosogatószer nincs. A melegvíz ellátás is tökéletes volt.

# 2088
Zsebkuty
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#81222 Üzenet linkje2008-09-17 15:56:03  Válasz a #81219. hsz-ra Előzmény #81219

icon_lol.gif Szia Zsuti73!Végre valaki,aki volt Arillasban.Már kérdezgettem emberkéket,volt-e ott valaki,de sajna nem kaptam választ:Kérdezhetnék tõled?Milyen a part?Azért vannak tavernák,marketek helyben?Naplemente?Készitettél képeket?Nagyon jó lenne látni.Hirtelen ennyi,bocs,ha kicsit sok... icon_redface.gif
# 2089
Richard
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
25 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#81223 Üzenet linkje2008-09-17 16:01:52  Válasz a #81214. hsz-ra Előzmény #81214

szerencsére mi sem a Memories-ban voltunk, hanem a Gela-ban, és teljesen jó volt, csak ajánlani tudom. icon_smile.gif Memoriest mi is megnéztük, és hát...
# 2090
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#81412 Üzenet linkje2008-09-20 07:40:07 

Megpróbáltam feltenni a képeket, de nem megy. Azt írja ki, hogy túl kicsi a képek mérete, pedig 1600X1200-asak.
Nem baj, Korfuról már úgy is sok képet láttatok. icon_smile.gif

# 2091
Zsebkuty
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#81455 Üzenet linkje2008-09-21 09:31:57  Válasz a #81412. hsz-ra Előzmény #81412

icon_eek.gif Kedves Andra!Még nem irtam neked,de szinte mindegyik hozzászólásod olvastam,nagyon szimpi vagy és a gyönyörû Parga-albumod csillagos 5-ös pontja után,amit adtam,NEHOGYMÁR ne tedd fel a Korfus képeket,sztem sokan vagyunk úgy,hogy bármennyit is látunk görögbõl,NEM elég.NNAAA,lécciléccilécci...Köszike! icon_lol.gif
# 2092
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#81473 Üzenet linkje2008-09-21 15:47:55  Válasz a #81412. hsz-ra Előzmény #81412

Szia Andra! Épp ma voltál eszemben, hogy vajon sikerült-e kijutnod Korfura? Az indulás elõtt már nem tudtam írni neked, de ott kint voltál eszemben, hogy remélem Te is utazol már azóta!?
Most látom, hogy voltál Korfun, és tényleg nagyon örülök neki, és várom a fotókat!

Nekem is ugyanezt írta ki a program, amit neked, de írtam Joxnak, és most már mûködik, úgyhogy szerintem Te is tudod tölteni õket!
De szerintem le kell kicsinyítened a fotókat, mert a 640x480-as az optimális méret a programnak.
Én most töltöm az enyémeket ilyen méretben és mûködik!

Próbáld meg, mert sokan várjuk, szerintem!

Majd írok is neked, és remélem ha már ráérsz majd beszámolsz, hogy milyen volt a nyaralás!? icon_biggrin.gif

# 2093
Zsebkuty
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#81475 Üzenet linkje2008-09-21 15:57:26  Válasz a #81473. hsz-ra Előzmény #81473

icon_lol.gif Szia Anikó!Megnéztem a blogod és a gyönyörû fotóidat.Nagyon-nagyon tetszenek.Köszi!
# 2094
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#81479 Üzenet linkje2008-09-21 16:41:12  Válasz a #81475. hsz-ra Előzmény #81475

Köszönöm zsebkuty! Nagyon aranyos vagy. Nekem még kicsit rossz volt végignézni, de majd késõbb szerintem nagyon szép emlékek lesznek! icon_lol.gif
Örülök, hogy tetszettek!

# 2095
Zsuti73
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#81500 Üzenet linkje2008-09-21 20:16:56  Válasz a #81222. hsz-ra Előzmény #81222

icon_biggrin.gif
Szia! Nagyon örülök, hogy segíthetek egy picit. A tengerpart egész Korfut beleszámítva magasan a legpazarabb Arillasban, hogy mennyire így van mi sem támasztja jobban alá, hogy sokan máshol laktak, de eljöttek egyet strandolni, és utólag mindenki bánta, hogy nem ide jött nyaralni. Selymesen homokos a part kb 2 km hosszan lehet végigjárni, és egyszerûen el sem tudod hinni, hogy egy ilyen helyen nem lógnak egymás szájába a túristák, sokáig sekély a víz és kristálytiszta mindenütt és homokpadok is vannak benne, kavicsok szinte egyáltalán nincsenek helyenként néhány hatalmas laposra koptatott kövön kívül, ami semmiben nem zavar senkit. Tavernák vannak, mégpedig jók, ajánlom a Kosta's on the beach-et, Armourada-t és a snack bárt a strandnál közvetlenül a supermarket mellet, isteni szendvicseik és frissen sültjeik vannak, ami mind elvihetõ. A közért mellette nagyon jól ellátott, még extra dolgok és ajándéktárgyak is kaphatók icon_wink.gif
A strandon Dimitros jön a napágyak díját beszedni, a görögtõl fele annyit kér 10 euró nekünk, 4 a görögöknek icon_confused.gif
Van egy Coconut nevezetû bár, jó a zene, de Arillas nem a nagy bulik helyszíne icon_exclaim.gif
Kb. 35-40 euróból lehet két fõnek jól bevacsorázni italokkal együtt. Angolul mindenki tud többé kevésbé, németül nem igazán beszél senki, magyarok alig vannak. Autóbérlés kizárólag ottani irodától, mert a magyar idegenvezetõ jól lehúzza az embert icon_evil.gif
Csináltam képeket, de ha kiváncsi vagy a www.arillas.com honlap szerintem mindenben segítségedre lesz, van élõ webkamerás szolgáltatásuk is icon_lol.gif

Remélem ez segített valamicskét, ha még szeretnél tudni egyebeket, amire elfelejtettem kitérni írj bátran!

Jó utat!!

Zsuti

# 2096
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#81542 Üzenet linkje2008-09-22 09:27:43  Re:

zsebkuty írta:
icon_eek.gif Kedves Andra!Még nem irtam neked,de szinte mindegyik hozzászólásod olvastam,nagyon szimpi vagy és a gyönyörû Parga-albumod csillagos 5-ös pontja után,amit adtam,NEHOGYMÁR ne tedd fel a Korfus képeket,sztem sokan vagyunk úgy,hogy bármennyit is látunk görögbõl,NEM elég.NNAAA,lécciléccilécci...Köszike! icon_lol.gif

Kedves zsebkuty! (aranyos a neved icon_lol.gif )

Köszönöm szépen az 5-ös pontozást, de Pargaról nem nehéz jó képeket csinálni. Az a hely maga a csoda!!
Rendben, próbálkozok és felteszem a Korfus képeket is, ígérem. icon_lol.gif
De csak hétvégén lesz rá idõm, ugye addig kibírjátok? icon_wink.gif icon_lol.gif

Szivike! icon_smile.gif

# 2097
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#81543 Üzenet linkje2008-09-22 09:33:47  Re:

Szia Anikó!

Én is gondoltam ám rád! icon_smile.gif
Teljesen váratlanul, de sikerült az idén is az imádott országomban nyaralni és most sem okozott csalódást!
Korfu tényleg nagyon szép! Olyan öblökkel van tele, hogy csak ámul az ember, pedig sajnos nem is sokat láttam a szigetbõl.
De nézzük pozitívan a dolgokat, ez azt jelenti, hogy oda még vissza kell mennem valamikor, mert a Sissy kastély is kimaradt, pedig azt nagyon szerettem volna megnézni. De majd legközelebb. icon_lol.gif

Bár jövõre Kosra szeretnék eljutni, de az még odébb van.

A hétvégén újból nekifutok a képeknek és felteszem a korfus képeimet. Nekem Kassiopi tetszett nagyon-nagyon. Volt egy picike Pargas hangulata, tényleg nagyon kis hangulatos falucska volt.
De maga Korfu városa is csodás volt!

# 2098
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#81544 Üzenet linkje2008-09-22 09:38:26  Re:

Mi is majdnem a Memoriesba mentünk, de a végén a Katherinaban kaptunk helyet.
Azt írták róla, hogy 2007-ben felújították.
na ebbõl egy szó sem igaz. Olyan lepukkant volt, a mérhetetlen koszról nem is beszélve. A zuhanyzóba csak papucsba mertünk beállni. Csináltam fotókat róla, majd megmutatom.
A 2007-es felújítás annyi volt, hogy húztak még egy szintet a házra. Mi a földszinten voltunk és az nagyon lepukkant volt. Még a szoba nézett is ki valahogy, de a fürdõszoba borzalmas volt.
Viszont az elõnye, hogy nagyon közel volt mindenhez, mégis csendes helyen volt.
Közel volt a part, a fõ utca, a buszmegálló, de nem volt zaj. Fekvésileg a lehetõ legjobb helyen volt.
Csak a tisztítószereket nem ismerték. icon_confused.gif
Viszont volt légkondi.

# 2099
Zsebkuty
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#81552 Üzenet linkje2008-09-22 10:37:41  Válasz a #81500. hsz-ra Előzmény #81500

icon_lol.gif Szia Zsuti!Nagyon-nagyon köszönöm a válaszaidat,reméltem,hogy nem teljesen kihalt,úgyhogy tervbe is veszem. icon_lol.gif A honlapot szoktam nézegetni,csak tényleg tudni szerettem volna mindazokat a dolgokat,amiket te leirtál,mégegyszer köszönöm!!! icon_razz.gif Ha lesz kedved,tegyél fel képeket!Köszi!
# 2100
Zsebkuty
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#81553 Üzenet linkje2008-09-22 10:50:18  Válasz a #81542. hsz-ra Előzmény #81542

icon_lol.gif Kedves Andra!/köszi a dicséretet a nevemért,az uracskám adta.../
Kibirjuk valahogy a hétvégéig! icon_biggrin.gif icon_lol.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 139 140 141 ... 481 482 483   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu