Mi Budapesten szállunk fel. Remélem emberibb idõben indulunk. Tavaly Korfura mentünk busszal. Hajnali 3.30-kor indult a busz a Hõsök terérõl. Az esõ ömlött,nem volt hova elbújni. A buszon voltak Pargaba tartó utasok is. 3 órakor értünk a kikötõbe és 7 óra után indult a komp,a pargaiaknak meg kellett várni minket. Ti is az Aeolussal utaztok? Tatabányán szálltok fel?
Én is biztos vagyok abban, hogy Parga még vissza fogok menni.
Azért én szeretném, ha a nászútam miatt.
De ha nem, sima túristaként is csodás lesz ott lenni!!
Örök szerelmem marad ez a város!!!
Sziasztok!
Egy biztos, hogy ennek a Parga topicnak, és peresze Pargának van valami sajátos varázsa. Mi is Cillával ennek kapcsán szerettünk bele a "Hellasba". Valahogy olyan szeretetteljes. Annyi kedvességet, aggódást, jó tanácsok kaptunk és késõbb adtunk is egymásnak ismeretlenül, hogy az a mai világban szinte hihetetlen.
Ezek az igazi értékek. Ebben a szeretet és szolidaritás nélüli önzõ világban ez egy szeretni való kis sziget. Fel lehet belõle töltõdni.
De jó ezt olvasni!!!
Örülök, ha ilyen jó véleménnyel vagy a kis topicunkról!
Szia Margit008!
Kérdezted, hogy hol lehet olcsóbban vásárolni. Mi olyan szempontból szerencsések voltunk, hogy autóval mentünk, de ha már béreltek Ti is járgányt Lefkada miatt, akkor Preveza felé tesztek egy pár perces kitérõt, akkor a város szélén bevásárolhattok a Lidl-ben, jóval olcsóbb volt, mint a helyi kis szupermarketek. (Igoumenitsa-ban is Ioania-ban is van)
Én is biztos vagyok abban, hogy Parga még vissza fogok menni.
Azért én szeretném, ha a nászútam miatt.
De ha nem, sima túristaként is csodás lesz ott lenni!!
Örök szerelmem marad ez a város!!!
Andra! Így legyen!!! Szurkolok neked, de ha mégsem, akkor turistaként is térj vissza, persze magamnak is hasonlókat kívánok azért!!!
Szia Eszter! Mi voltunk tavaly Lefkadán Pargáról, és azért autóval sincs túl közel. Szerintem motorral ne induljatok el!
De Pargáról nagyon sok helyre mentek buszok is, lehet, hogy érdemes lenne megnéznetek hátha megy Lefkadára is! Persze akkor kötöttebbek vagytok idõben, de ki tudja? Hátha sikerül!?