Cilla! Nagyon szépek! Az alsó is nagyon tetszik. Olyat én most akkor nem láttam.
Látom Te is kék szinû keretet választottál hozzá!
Olyan jó, így mindennap látom Pargát, ha a falra nézek.
Csincsi! Én ott vettem tavaly, ha jól emlékszem a vár felé vezetõ úton, majdnem a végén. De több helyen is árultak ilyeneket, mindenféle görög helyszinekkel.
Ha jól emlékszem az enyém 5 euró volt, persze a keretet itthon tettem rá. Már sajnálom, hogy csak egyet vettem!
De majd legközelebb ...
cilla, ezek a képek nagyon szuperek!!!! Már én is nagyon bánom, hogy nem vettem ilyet.
De majd legközelebb!!!
Nekem csak egy pargai fotó van kitéve a hûtõmre, de az is kék keretes.
Sziasztok! Andra nagyon sajnálom, hogy már tényleg letettél az útról, és mindenkit, akinek nem jön össze.
Persze még én se lehetek ezerszázalékig biztos abban, hogy megyek, még csak az biztos, hogy le van elõlegezve a szállás. Sajnos még innen hosszú az út, és nagyon pénzfüggõ! De azért reménykedek!!!
Sajnos Pargát az már biztos, hogy én se látom az idén! Csak fényképen, amit hoznak a hellaszosok!
Köszi Gyorgya! Én is a tavalyi képekbõl élek, nincs olyan hét, hogy valamelyik albumot ne nézzem végig. Nagyon jó nézegetni õket!
A múlt héten a saját felvételeinket is megnéztem (videót), de belefájdult a szivem. Lehet, hogy kát volt meglátni Pargát, mert így, hogy nem láthatjuk gyakran, elég fájó visszaemlékezni.
De lehet, hogy csak azért, mert kicsit borús a hangulatom.
sziasztok most léptembe hozzátok én juli végén megyek autóval pargára már hónapok óta gyurok az útra a sirenbe lessz a szállás.Tud valaki valamit a sirenrõl?
Szia Thoom! Nagyon irigyellek, hogy Pargára mész. Szerintem ha van idõd, és átolvasod ezt a topicot, legalább a tavalyi évtõl rengeteg hasznos dolgot találsz.
Mi a Sirenben voltunk tavaly, sajnos a legócskább szobát kaptuk a földszinten, bár a magyarok amúgy sincsenek kiváltságos helyzetben.
Lehet, hogy ez már idén változik, ki tudja?!
Azért nem annyira kibírhatatlan, Parga mindent feledtetett velem is, és maga a ház, az udvar, a medence nagyon szuper.
Egyébként csendes helyen van, autóval minden elérhetõ onnan. Vannak fenn fotóim itt is, más helyeken is: www.fotoalbum.hu.
De ha nem találsz valamit, ami érdekel, szivesen segítek.
szia Anikó kösz a segítséget egy kicsit késõn kezdtem a forumozást és már befizettem az utat.már órákota olvasgatok és kezd meijeszteni ez a misztikus 3-as szoba.Szerinted mit lehet tenni hogy ne abba kerüljek?meglehet nézni hogynézki bellülrõl nemláttam a fotókon talán a konyhát igen de nemvolt horror.
Szia Thoom! Azért annyira ne ijedj meg. Tény, hogy voltam már kényelmesebb szobában is, de azért nem volt olyan vészes.
Rakok fel kimondottan a szállásról fotókat az alábbi oldalra, itt meg tudod nézni.
Szerintem az irodánál kérdezz rá, hogy van-e rá mód, hogy választhass a szobák közül. Egyik hellaszos fórumozó ismerõsöm azt a tippet adta, hogy korán kell odaérni, és akkor még lehet választani, de mi sajnos többször is eltévedtünk, és mi értünk oda utolsónak. De azért nézd meg a fotókat, és egy percig se bánd, hogy Pargára mentek, mert semmire nem fogsz emlékezni, csak a sok szépségre.
Köszike Anikó Sikerült megnyugtatnod minket rosszabra számítottam.így legalább nem ér váratlanul a dolog.annyi kérdésem lenne még igaz sokat tanultam a vissza olvasásokból.A szállásban csak azt nem értem hogy mi négyen megyünk két felnõtt és két tini egyik fiú a másik lány.a képeken az ágyak elég kicsinek látszanak és a gyerekek külön akarnak aludni.ezt hogy lehet megoldani?
Szia Thoom! Hát ha Ti négyen lesztek, szerintem nagyobb apartmant fogtok kapni. A hálóban egy kétszemélyes ágy volt, és a fiam a konyhában aludt azon a szétnyithatós ágyon. De az elég kicsi két személynek, fõleg, ha a gyerekeid külön szeretnének aludni.
Szerintem ragaszkodjatok az 1-es, max a 2-es szobához!!!
A 3-as szerintem max három fõre volt kényelmes!
Örülök, hogy megnyugodtál, szerintem ne aggódj, nem fogtok csalódni!!