Jajj h.apci! Úgy irigyellek, hogy kocsival voltatok, és a szép helyeken megálltatok! Én meg csöpöghettem a buszablakból, egy-egy csodás öbölnél... Nagyon tetszenek a fotók!
Mondjuk könnyű annak, aki kiköltözik majd egy hónapra...
Sziasztok. Jo utat kivanok mindenkinek aki a Grand Tours klasszikus korutjaval holnap indul Gorogorszagba. Itt most szep ido van, sut a nap, de azert egy pulcsi es (csak hogy elijesszuk az esot) egy esernyo is legyen a borondben!
a két fagyissal szemben volt egy nagyon designos ötlet magasított versenybiciklik vázára vannak felakasztva a ruhák.
Mindig le akartam fényképezni, de vhogy elmaradt pedig nagyon tetszett
nagy biciklis révén az ötlet.
Ha te vagy bárki arra jár kérem fotózza már le nekem, köszi
Bocsi Breki, de ez a kép nekem sem jött össze, pedig láttam.
Mindig úgy gondoltam, hogy majd legközelebb, és mire észbe kaptam eltelt a négy nap, amit Tolóban töltöttünk. Egyszer az eső zavart minket hamarabb haza, mint ahogy azt szerettük volna.
Van valakinek olyan képe amin a narancsültetvényeken lévő szélforgatók rajta vannak?
Amúgy Juhiéknak már vissza kellett volna érniük macsekos képekkel
Breki!
Láttunk sok macsekot, de sajnos a „ti” cicusaitokkal nem találkoztunk. Viszont találkoztam egy tündéri kis kutyával, majd ha készek a képek, meg látjátok milyen aranyos. A szélforgatókat, meg nézem, hátha megvannak, de eddig úgy tűnik, nem készítettem róluk képet.
Szia Breki!
Tolóban, és az úton, legtöbb helyen, nagyon jó időnk volt. Fürödtünk, Tolóban, és előtte Stavrosban is, valamint Athénban, a hotel tetején. Eltekintve, attól, hogy a Meteórákat, esőben néztük végig, és, hogy Stavrosban volt egy átfutó zápor, 28-30 fok volt végig.
Juhi! El sem hiszem, hogy már vissza is értél!? Egy pillanatnak tűnt az egész,hisz olyan, mintha most indultatok volna.
Gondolom neked még gyorsabban elszaladt az idő!?
Örülök, hogy szép időtök volt, és tudtatok fürdőzni is! Várom a fotóidat, és a beszámolót!