Szia Csilla!
Nekünk viszont olyan tapasztalatunk volt a benzikútakkal kapcsolatban, hogy vasárnap nem találtunk nyitva kútat. Vagyis 4ből 1kút volt nyitva.
Ha esetleg vasárnap megyünk autóval, akkor szem előtt fogom ezt is tartani. Bár ha sok kút van, akkor az sem olyan nagy gond.
Arillasról valaki tudna infokat adni? Kerestem itt is, de alig találtam valamit. Állítólag csendes és nyugodt. De azért remélem annyira nem "nyugdíjas".
Az előző oldali képen( ha jól sejtem) a Potamaki hotel bejárata és partja van. Kirázott a hideg! Még mindíg olyan vacak mint 5 évvel ezelőtt vagy azóta változtattak a stílusukon? Gondolok itt magyar gyűlölő személyzetre, a koszos medencékre és a fészer típusú szobákra amit az akkori magyar csoport kapott!
Nem tudom, hogy kérdeztem-e már (ha igen, akkor elnézést), de valaki nem tud Korfu fővárosában olcsó szállást?
Nézegettem a szállásokat, de inkább csak Moraitikán találtam, a fővárosban meg inkább hoteleet, de az nem érdekel.
#1029772009-06-03 13:04:22 Válasz a #102951. hsz-ra
Szia!
Nem tartom valószínűnek, hogy kifejezetten olcsó szállást találsz majd a fővárosban, ami ráadásul nem hotel... mindent nem lehet egyszerre... de ki tudja.
#1029992009-06-03 14:04:14 Válasz a #102997. hsz-ra
Az egyik kedves hellaszos tagunk megy ide. A képek alapján mintha apartman lenne, bár a konyha felszerelése nagyon szegényes. Szerintem kérdezzél rá, az elérhetőségen!