Parga
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 2731
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#72091 Üzenet linkje2008-07-17 20:15:26  Válasz a #71941. hsz-ra

Eszter! Biztos finom lesz az a kaja, szerintem ha Pargán lesztek a legegyszerûbb étel is jól fog esni!!!

Nekünk tavaly Andra a PARGA EXPRESS nevû hajót ajánlotta, mert ez kiköt a Vrika Beach-en, ami egy gyönyörû öböl Antipaxinál, hihetetlen szinekkel, és az ára is nagyon jó volt tavaly. Viszont mivel mi szeptemberben voltunk, a kapitány mondta, hogy Õ már befejezte a szezont, úgyhogy nem volt szerencsénk.
Mi a Marco Poloval voltunk, ami kicsit drágább volt, de nagyszerûen szórakoztunk, a kapitány nagyon jó fej volt, láttunk delfineket is, illetve a fürgébbek láttak, én lemaradtam róluk.

Szóval próbáld meg elõször a Parga Express-t, ha nem sikerül ajánlom a Marco Polot.

Amirõl nem jókat mondtak, az a Captain Hook, mert az mindig zsúfolásig van utasokkal, szinte fürtökben lógnak rajta.

viszont, ha egy este végigsétáltok a mólón, akkor dúskálhattok a kínálatokban, mert akkor minden hajó ott van, és kínálják a prospektusaikat. Szóval lehet válogatni a kínálatban. icon_lol.gif

# 2732
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Nrenata
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
45 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#72102 Üzenet linkje2008-07-17 20:42:28 

Eszter79 írta:
Aprópopó, a Paxosi kirándulásra melyik hajót ajánljátok? icon_lol.gif

Szia, Eszter, a hajókiránduláshoz csak, annyit , hogy a Sakis tulajdonosa a legfelkapottab hajó a Captain Hook kapitányának az apukája. Az idös urat Pascal Kotsiosnak hívják, a fiát Sakisnak, aki a hajó kapitánya. Fiatal srác, jó pofa és a hajóján Paxosról jövet még meglepetést is tartogatott a számunkra. A hajóút ára 20 euro, ezt a hajón fizettük, de az utazási iroda is ennyit kér. Pascal úr mindennap kinn van a kikötöben, ha éppen akkor mentek Paxosra, lehet hogy még engedményt is intéz. Nekünk nem volt benne részünk, mert pont aznap ment Prevezába. A fizetésnél vigyázzatok, mert az egyik matróznál vettük a jegyet, és mivel angolul kértük, hát 25 eurot akart bezsebelni, az angolokat ennyivel megvágja. A Marco Polo is ugyan arra ment, mint a Captain Hook, szerintem az ár is egyforma, de volt egy harmadik hajó, igaz annak nem tudom a nevét, de ök nem voltak a kék barlanglán Paxosnál, talán ezért olcsóbb is volt, ök már 15 euróért is elvitték a turistákat és a legkevessebben az ö hajójukon voltak.
Ha bekeresteted a Googlen a Sakis Kotsios t, megtalálod az infókat a hajóról, azt hiszem a parganetröl is rájutsz.
A kirándulás pedig forrón ajánlom, mi vettünk vizifényképezögépet, a kék lagúnában és a kék barlangban is szuper képeket csináltunk... icon_biggrin.gif

# 2733
Timba
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
497 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#72118 Üzenet linkje2008-07-17 21:48:29 

Szia Dati!
Tavaly julius30- aug 14ig a Diogenisben voltunk,az apartman megfelel a leirtaknak, nagyon szép, elõl hátul terasz,nagy terasz! Minden nap takaritanak,törölközõket cserélnek,3 naponta ágyat húznak,és még a teraszokat is locsolják a nagy melegben. A konyha rendelkezett mindennel, van TV, légkondi,szunyogháló,es redõnyök. A kert gondozott, a háziak ott vannak és minden kerti bútor a vendégek rendelkezésére áll. A Valtos beach rövid séta a hatalmas olajfák árnyékában, a kabócák orditanak,nagyon szép. A központ egy rövid séta de a látvány álomszép. De egész Parga egy hegymenet,de észre sem veszed annyi a látnivaló.

# 2734
Eszter79
Aktív fórumos
Aktív fórumos
169 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#72155 Üzenet linkje2008-07-18 08:42:18 

Köszönöm a kimerítõ infot. icon_smile.gif Mindenképpen olyan hajóval szeretnénk menni, ami a kék lagúnához és barlangokhoz is elvisz. A vizi fényképezõt még meglátjuk... icon_wink.gif
# 2735
Döme
Törzstag
Törzstag
896 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#72159 Üzenet linkje2008-07-18 08:49:36  Válasz a #72102. hsz-ra Előzmény #72102

Szia Nrenata,
esetleg lehet látni valahol a víz alatti képeiteket ? Jó lenne...

# 2736
Dati
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
22 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#72215 Üzenet linkje2008-07-18 12:27:17  Válasz a #72118. hsz-ra Előzmény #72118

Szia Timba!

Nagyon szépen köszönöm, hogy ilyen hamar válaszoltál. Megnyugodtam, hogy jól választottunk. icon_biggrin.gif Még megkérdezném, hogy Pargan tudsz-e autókölcsönzõt, mert olvastam a fórumon , hogy sokan robogót béreltek, de autóról még nem halottam. Köszi

# 2737
Mona.1982
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#72254 Üzenet linkje2008-07-18 15:17:48 

Sziasztok!
Tudna valaki segíteni? Az érdekelne, hogy Parga-n milyen árakra lehet számítani? Drágák az ételek, tavernák, fakultatív programok?
Idén nyár végén oda szeretnénk menni nyaralni a párommal, de elõtte jó lenne tudni, hogy mégis kb. mennyi költõpénzt vigyünk. Eddig Sarti-n és Pefkochori-n voltunk és ott elég elfogadhatóak voltak az árak, de én úgy hallottam, hogy Parga drágább hely. Igaz ez?

Please, aki járt már Parga-n!

Köszönöm!
Üdv.Mona!

# 2738
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#72264 Üzenet linkje2008-07-18 16:29:29  Válasz a #72254. hsz-ra Előzmény #72254

Kedves Mona!
Jól hallottad, Pargában az árak kb 20-25%-al magasabbak, mint Sartiban.
Azt lehet mondani, hogy a szárazföldön talán a legdrágább hely.
Mindezek mellett nagyon ajánlom, hogy ne hagyd ki, mert fantasztius hely. Nekem a szárazföldi üdülõhelyek közül elsõ Parga.

# 2739
Csincsi44
Aktív fórumos
Aktív fórumos
235 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#72267 Üzenet linkje2008-07-18 17:06:30 

Biztosan volt már róla szó, de elkerülte a figyelmem... icon_redface.gif
Van Pargán bankautomata? És ha igen, merre?

# 2740
Mona.1982
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#72275 Üzenet linkje2008-07-18 17:41:39  Válasz a #72264. hsz-ra Előzmény #72264

Kedves Josza!

Parga-t semmiféleképpen nem szeretném kihagyni, csak szerettem volna tudni, hogy mire számíthatunk.
Köszönöm, hogy írtál!
Üdv, Mona!

# 2741
Csincsi44
Aktív fórumos
Aktív fórumos
235 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#72293 Üzenet linkje2008-07-18 19:46:42 

Eszter a bõ hajóválasztékból Nektek melyik a szimpatikus? Ha még üzemel, szerintem mi a Vrika Beachen megállót válasszuk majd. Andra képei arról a helyrõl meseszépek voltak...
Mostanában nem tudok annyit foglalkozni Pargával, amennyit szeretnék, de sebaj, esküvõ után lesz még egy kis idõm minden nagyjából megtervezni... icon_wink.gif

# 2742
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#72295 Üzenet linkje2008-07-18 19:58:25  Válasz a #72293. hsz-ra Előzmény #72293

Kedves Csincsi!
Olyan jó nektek, hogy pont Pargára mentek nászútra. Rendkívül jó választásnak tartom. Feledhetetlen nászutatok lesz.
Üdv: Josza

# 2743
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#72313 Üzenet linkje2008-07-18 22:05:59 

Egyetértek Joszával Csincsi! Biztos, hogy legszebb élményeitek közé fog tartozni ez a nászút! Remélem nem csalódtok majd semmiben!
Mi nagyon sajnáltuk,hogy már nem indult a Parga Express, amikor ott voltunk, remélem Ti szerencsésebbek lesztek, mert a többi hajó csak olyan öbölben állt meg, ahol nagy mély víz volt, még a jól úszók is meggondolták, hogy beleugorjanak-e a vízbe?! Viszont maga a kirándulás feledhetetlen, bármelyik hajót is válasszátok!!!

# 2744
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#72316 Üzenet linkje2008-07-18 22:40:00  Válasz a #72313. hsz-ra Előzmény #72313

Sziasztok!
Mi a Marco Poloval voltunk és bizony beleugrottunk. icon_rolleyes.gif icon_lol.gif Nem bántuk meg. Most is ugranék, mint a szöcske. icon_lol.gif icon_wink.gif A Marco Polonak akkor két verziójú útja volt. Az egyik ment a kék barlangokhoz és onnan Paxosra illetve Gaia-ba (a fõvárosba). A másik ment a Vrika beachre és onnan Gaia-ba, de az nem ment a kék barlanghoz Antipaxoshoz. Árban ugyanannyi volt.

# 2745
Csincsi44
Aktív fórumos
Aktív fórumos
235 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#72332 Üzenet linkje2008-07-19 08:11:27 

Anikó és Josza!
Köszi Nektek, reméljük mi is, hogy így lesz! Hozunk majd sok szép fényképet! icon_lol.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 182 183 184 ... 745 746 747   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu