Szia!
Mi jövõre szeretnénk nyugat-krétára menni de nekem be van határolva a lehetõségem és csak elõszezonban mehetünk. Elõszezonban pedig a kombinált utakat részesítjük elönyben, lényegesen olcsók és annyira nem szörnyû.
Kérdésem a következõ: Lökött kérdés, de a gépre hogy vittetek fel pl.: vízforralót, stb.? Bár azt hiszen ti inkább apartmanban voltatok, igy oda az nem kell, de hátha tud valaki ez ügyben segíteni. Mi szállodában leszünk, és most annyira megszigorították a kézipoggyász tartalmát. Olvasom a repülõtéri tájékoztatót, de inkább csak a folyadékra és a szúró szerszámokra tér ki. Lehet, hogy ezt azt jelenti, hogy a kézi pggyászban feltudom vinni.?
Judithka
A böröndbe sajna szerintem nem fog beleférni. Mert ugye van súlykorlát. És különben is oda a szilva, ill. unikum nevezetû üdítõt teszem. Még 27 nap az utazásig, addig ezen fogok agyalni, mit hogyan pakoljak.
Judithka
Aug. 10-én indulunk a párommal Krétára, Maliára az Elli apartmanba. Volt már valaki ezen a környéken, esetleg ebben az apartmanban? Örülnénk, ha írnátok pár észrevételt, tapasztalatot.
Aug. 10-én indulunk a párommal Krétára, Maliára az Elli apartmanba. Volt már valaki ezen a környéken, esetleg ebben az apartmanban? Örülnénk, ha írnátok pár észrevételt, tapasztalatot.
Addig jó nyarat Mindekinek!
Elõre is köszi! Orsi.
Nem túl nyugis a hely angolszász alkohológiai közpottá nõtte ki magát
Malia .
Stalis-ban ( Stalis és Mália " egybenõtt " ) útlezárással egybekötöt tiltakozások voltak
-TV stábok élõben közvetítették - a britt túristák miatt .
.... Stalisban már nincs is sok " Angolka "
Magyar Orsolya | #73693 | 2008-07-27 16:24:07 | Válasz a #73692. hsz-ra
Szia Orsi!Mi ugyan nem Malián nyaraltunk,de a transzferbusz azon keresztül vezetett,igy pár dolgot leirok.Hogyha nyüzsis nyaralást tervezel,akkor igazán jó választás,rengetegen vannak,mindenféle étterem,utcai árusok forgataga,viszont a tengerpartja nagyon szép,sztem.Aztán,ha annyira nem jönne be,autóbérlés,vagy helyi KTEL busz ajánlott a környék bejárására:Ferma,Achlia/nyugalom szigetei/,Agios Nicolaos,Ierapetra,ezek is ugyan délebbre vannak,de nagyon szép városok.Hirtelen ennyi,majd aki ott nyaralt,talán részletezni tudja a szállást.Üdv:zseb
Magyar Orsolya | #73695 | 2008-07-27 16:27:16 | Válasz a #73694. hsz-ra
Köszönöm szépen!
Remélem jó lesz a nyaralás, az autóbérlésen mi is gondolkodunk, kb mennyibe kerül? Inkább 2 napra bérelnénk. Ja és kell oda nemzetközi jogosítvány?
Orsikám!Nem kell nemzetközi jogsi,de ha egy picit beleolvasol a fórumokba,minden kérdésedre választ találsz,pl.itt is,ha azelsõ pár oldalt elolvasod,máris több választ is kaphatsz,mert hülyeséget nem akarok irni,Malia és Stalis majdnem egybenõtt már,András pedig,mint tudjuk,Stalis-megszállott...