Paralian én nem találkoztam egy árva szúnyoggal sem! A Párom állítja, hogy megcsípte 1, de nekem gyanus, hogy vmi más volt!
Sartin más a helyzet. Ott volt szúnyog éjszaka, de csak pár db. Nem foglal sok helyet egy elektromos szúnyogírtó, sztem vidd el..... viszont kenõcsök, spray-k...egyéb vackok feleslegesek!
Katka! Sztem Macedónia tökéletes! Semmi probléma nem volt az úton! A sebességhatárokat figyeljétek.... Viszont tuti lesznek olyan autósok akik tolják neki normálisan! Be kell állni a sor végére és résen lenni. Elõlem két autót szedtek ki a rendõrök!
Hello!
Én csak azt szeretném megkérdezni,hogy milyen messze van Paraliától Olympic Beach?Mert sok fényképen láttam,hogy átsétálnak az ottani strandra. A válszt elõre is köszi!
Hello!
Én csak azt szeretném megkérdezni,hogy milyen messze van Paraliától Olympic Beach?Mert sok fényképen láttam,hogy átsétálnak az ottani strandra. A válszt elõre is köszi!
Kb. 2-3 km a két település között a távolság. De esténként kisvonat is jár a két település között.
Sziasztok!
Elkészültek a képek alá a megjegyzések. Szúnyog 2-3 darab volt, két szobánk volt, az apartman tulajtól kaptunk 2 elektromos szúnyogriasztót, töltelékkel, de csak az egyiket használtuk fel.
Tényleg nagyon klassz a korinos beach, tavaly Makriról odajártunk át fürdeni, mert ezerszer tisztább volt ott a víz, mint a faluban. Ami még nagyon fontos, hogy szinte túristával alig találkoztunk, szinte csak görögökkel voltunk együtt.
Szia Kriszta!
Így van, ahogy mondod, csak görög szót hallottunk. Ez lehet, azért van, mert még nem fedezték fel a túristák a helyet, pedig gyönyörû fehér homokja van.
Üdvözlök mindenkit! nagyon jó ez a fórum,sok sok hasznos tanácsot kaptam,ezeket elõre is köszönöm!Mi 13-án megyünk Paraliara,a Mydros együttessel,már nagyon várjuk...szinte monden kérdésemre választ találtam már a fórumon,már csak pár dolog van amit nem tudok.kérlek segitsetek ki!Pontosan hogy lehet eljutni a korinos beachre?És a meduzacsipéstõl mi bajunk lehet?van-e rá valami kenõcs vagy ilyesmi,vagy a sima allergia elleni gyógyszer is jó?elõre is nagyon köszönöm a segitséget!Chichy
Korinos beach Paraliától északra kb 5 km-re van. Ha nem kocsival mész, akkor bizony gyalogolni kell ennyit, vagy robogót bérelni és azzal elmenni odáig.
Ezek a medúzák amik kint vannak általában kék színûek, nem veszélyesek. Ha még is megcsíp akkor állítólag jó rá rögtön a homok, de én inkább a fenistil javasolnám. Azzal bekened és félóra múlva már nem is fog látszódni. A másik lehetõség még rögtön kb. 40-45 fok melegvízbe tedd bele a sérült területet, az is nagyon hatásos, ezt a tv-ben javasolták.
sziasztok! kérlek segítsetek abban, hogy lehet-e és mennyiért autót illetve robogót bérelni?
a fakultatív programok csak azokon a napokan vannak-e, amiket Myra írt?
Az az iroda amit a Myra írt azokra a napokra teszi egész szezon alatt a fakultatív programjait. Természtesen sok iroda van kint akik másfelé is viszik a túristákat, pl. edassa naoussa, itt már nem biztos, hogy azokra a napokra esik pl. a meteora, vagy sikatos, tehát lehet választani a lehetõségek közül.
Autóbérlésre tavalyi árat tudok mondani amit láttam 80 euro/nap, és teli tankkal adják, és úgy is kell leadni. Robogó 15-25 euro/nap, attól függ mennyit tudsz alkudni.
Sziasztok!!
Halistennek napjaink mar megvannak szamlalva!!!
Mindket borondot bepakoltam de egy kis helyet hagytam azoknak akik velunk szeretnenek jonni!!!
Csaak azt tudnam, hogy mit csinalok vasarnapig azonkivul, hogy allandoan a forumon logok???
M.
Köszi a gyors választ! Azért volt szükségem ezekre az infókra, hogy pénzügyileg is tudjuk kalkulálni, valamint a fakultatív progarmok szervezése is bonyolult lett volna azok alapján, amit myra írt. Ugyanis hétfõn indulunk Paraliára, kedden pedig jövünk haza. Elég ciki lett volna, ha emiatt a hülység miatt kimaradna Skiathosz vagy ne adj isten a görörg est vagy az Olimposz....