#1114662009-07-29 09:55:15 Válasz a #111402. hsz-ra
katika83!
Köszönöm a válaszodat. Tavaly Sidarin voltunk, én attól a helytől se voltam elájulva és ott se nagyon volt tiszta a part.
Nekem Sarti jobban bejött, mint Sidari.
Azért nem volt rossz, azt nem mondom, csak nem volt az igazi.
Most éppen azon gondolkodunk a barátnőmmel, hogy ha összejön, akkor Kefaloniára megyünk.
Az viszont biztos, hogy gyönyörű hely.
Olvastam én is, de azért köszi!
Szerintem nagyon jó lesz a nyaralás, nem kell izgulni sem az apartman sem pedig a hely miatt! Nézegettem képeket és majd elolvadtam,olyan győnyőrű Korfu
Csak azt nem tudom mért nem engedi az oldal h beirjam én is az uticélomat mért kell külön regisztrálni a Hellasz.hu oldalon meg itt a forumon is külön...és a főoldalon való regisztráciommal ide nem tudok belépni...szörnyű
Szép nyaralást kívánok azoknak akik mostanában utaznak!
#1115422009-07-29 16:19:39 Válasz a #111465. hsz-ra
Kedves geot!
Én alapban mindig pozitívan indulok neki mindennek. És úgy gondolom, hogyha az ember jól akarja érezni magát, akkor meg is fogja találna az ehhez vezető utat.
És visszatérve, szerintem nem szabad egy partrész negatívumai után ítéletet alkotni egy egész szigetről.
Ez olyan elferdítése a dolgoknak, mint pl. néhány ember viselkedése után, megítélni egy egész országot.
Katika83,
a képeidet nézegetve felmerült bennem egy kérdés, mindenféle kötekedő szándék nélkül. Tényleg.
Moraitikán kívül voltatok még valahol? Mit láttatok Korfuból?
#1115482009-07-29 17:27:39 Válasz a #111542. hsz-ra
Kedves Betti!
Egyet értek most is.
Ha a szállás tiszta és rendezett, lehet bármennyire egyszerű, nekünk akkor is megfelel, mi leginkább csak aludni járunk "haza".
A programokat magunk szervezzük, így legnagyobbrészt rajtunk múlik, hogyan fogjuk érezni magunkat.
1.Nem egész Korfuról beszéltem,csak Moraitikáról.Egy hozzászólásomban sincs benne,hogy egész Korfu csúnya.Ezt nem mondhatja senki mert vannak nagyon szép helyek.Moraitikát kérdezték,arra válaszoltam.
2.Igen,voltunk máshol is.Korfuváros,Kanoni,Benitses,Lefkimi,Kavos,Glyfada.Szép helyek voltak.Képeket azért nem raktam,mert az albumom címe Moraitika.
Mégegyszer hangsúlyoznám,nem Korfuról beszéltem,hanem MORAITIKÁRÓL!!!Talán megengedhetem magamnak,hogy elmondjam a véleményem.Kinek ez tetszik kinek az....Sokak zokon veszik,amit írtam,de ha én így láttam,akkor nem fogok mást írni.
Holnap utazom Korfura. Amint megjövünk, adok infot Arillasról. Ez még nem olyan ismert része Korfunak, kíváncsi vagyok rá nagyon.
JÖn még valaki mostanában?
Aki még nem volt nyaralni, kitartást!
#1115632009-07-29 19:11:46 Válasz a #111559. hsz-ra
Kedves Katika!
Idézet következik Tőled:
"Andra!Hát nem Moraitika az biztos.Én idén voltam,de egyáltalán nem tetszett.Nagyon megbántam,hogy oda mentem.Bár annyiból jó volt,hogy végre ülhettem repülőn és hogy jó barna lettem.De nem szép hely.A part koszos,többnyire kavicsos,a város nem nyüzsgős."
Szerintem meg ez alapján igenis általánosítasz, mintha korfui utad egyetlen pozitívuma a repülés lett volna(bár nem zárom ki hogy így volt).
Nem az a baj, hogy leírod a véleményed, hanem az, hogy nem objektív és esetleg elriasztasz valakit, akinek nincs ideje visszaolvasni, vagy rákeresni konkrétan a dolgokra. A képeid alapján, + amit leírtál semmit nem láttál a szigetből, max a medencét ahol a legtöbb időt töltöttétek. Az albumod címe pedig "Corfu 2009 június(vagy júli)" Tehát ott is általánosítasz.
Katika,
ahogy Dettti is írja, nem az a gond, hogy leírod a véleményed, hanem az, hogy nem sok pozitívumot, jó élményt, érdekes tapasztalatot meséltél.
Szinte csak kritika hangzott el.
Bocs, hogy beleszólok de én Moraitikára értettem amit Katika83 írt és nem vette el a kedvem az utazástól, max annyi, hogy nem Moraitika van az első helyen a szállás keresésben nálam. Szerintem igazából mindegy, hogy hol van a szállás, talán annyi, hogy a sziget közepe körül legyen, mert szeretném bejárni az egész szigetet és mivel autóval megyünk nem hiszem, hogy ez problémát okozna. Én úgy tervezem, hogy Lefkimmibe megyünk át komppal, onnan indulunk északra és ahol megtetszik megállunk. Mindenkinek kellemes nyaralást.