A süss fel nap az jó módszer nekem bejött egyszer (de ez egy hosszú sztori).
Orvosi rendelő??? Miti már bocs de inkább ne találkozzunk!!! Ha nem haragszol meg szívesebben megyek Pajához a tavernába
Kotyi, mar egyikunk sincs a tavernaban. Pajat a Nidri Starnal talaljatok. Es hozzam is persze inkabb Metaxa ugyben gyertek es ne azert, mert vmi gondotok lett. )))
Es persze, ha magyar beteg van, beszallok tolmacskent es segitek ugyintezni. Fontos, hogy nalunk a rendeloben semmiert sem kell fizetni, ha van utasbiztositasotok!!! De az E111 nem eleg!!!
Láttam a fotóalbumodban, hogy voltál már Thassoson is és Lefkadan is. Mi már 3-szor voltunk Thassoson idén viszont Lefkadara készülünk.
A véleményedre lennék kíváncsi, hogy neked melyik hely tetszett jobban - partok, város, környék stb...
Köszi a segítséget.
Ugyan nem tőlem kérdeztél, de Kristi valószínű már Kefalonia lázban ég....már csak pár nap és itt sincs.))
Mi is voltunk mind Lefkadán, mind Thassoson.
Szívünk csücske Lefkada, utána mentünk Thassosra...így nehezebb dolga volt a szigetnek elvarázsolnia minket.
A két sziget kicsit más, mivel más tenger, más fekvés.
Lefkada azt hiszem nem véletlen a No.1 egyelőre )))))
A tenger színe, szikrázó tisztasága sokkal több helyen élvezhető, mint Thassoson. Thassoson a márvány part, ami kifejezetten lélegzet elállító!!!!!!
Nem mondom, hogy több öble, partja nincs is, ami említésre méltó!
Nézd meg a fotóalbumomat....látni fogod....és a saját ízlésed alapján, és tapasztalatod alapján rangsorold őket.
Hisz, ízlések és pofonok!))
U.i.: Nekem Lefkadán a helyi lakosokkal sokkal több kellemes élményem volt, sőt...csak az volt, mint Thassoson.
Thassoson Potamiaban egy pékséget találtam csak a főúton, ahol képes volt mosolyogva köszönteni, a többiek morcos, muffurc népség. A benzinkúton életem első görög csalódását éltem meg....a kutas le akart nyúlni 10 €-val. És nem kért elnézést, látszott rajta, tisztában volt vele, hogy ez most nem jött össze.(((
Csak megerősíteni tudom Casmir hozzászólását.Lefkada nekem is a szívem csücske,gyönyörű partjaival,és tájaival.Thassosra azt mondanám más miatt tetszett,(persze itt is voltak nagyon szép partok és falvak)sajnos mi nem jó időpontban oltunk ott annyi darázs volt a szigeten megkeserítette a pihenésünket nagyon,ezért annyira nem is vágyom oda vissza.De pl. Zakynthos és Thassos közül kellene választanom, akkor tuti Thassosra mennék.Szóval nagyon változatos kinek mi jön be
-törölt nick 12762 | #135376 | 2010-05-23 15:47:27 | Válasz a #135374. hsz-ra
Mindenkinek köszöm a hozzászólást, véleményt. Kíváncsian várom, milyen lesz Lefkada. A képek alapján szép, bár Nidri partja nem igazán tetszik, de majd autóval elmegyünk más partokra.
Reggel odamész, kiválasztod, megtanulod, aláírod, viszed.
Délután átadod, leméritek, fizetsz.
De pl. a kérdés beírása előtt visszaolvasol
Süni | #136687 | 2010-06-01 15:13:33 | Válasz a #136617. hsz-ra
Mi még nem béreltünk motorcsónakot, de tavaly az 5 főst ha jól emlékszem 60 euroért adták, és pár perces "eligazítás" után már mehetsz is. Egy térképet adtak, hogy merre, meddig lehet közlekedni. Kakadu írt erről pl. a Lefkada topok 47.old. 695.sz. hozzászólásában.