Bocs,de sajna,sokáig nem volt idõm...de megnéztem a prospektusban az apartmant.Hát,igy képrõl semmi baj nincs vele én is kiválasztottam volna!Ez is azt mutatja,hogy mennyire nem lehet képrõl jól itélni!Én egyébként szeretem a medencés apartmanokat,mert sajnos nem igazán tudok a tengerben uszni.Jó ez az oldal arra is,hogy infókat kapjunk a szálláshelyekrõl.Bár a mi jövõ évi nyaralásunkat már nagy valószinüséggel eldöntötte Gombi és az õ fényképalbuma!Mióta feltett,azóta abban gyönyörködik a család és egyre inkább eldöntöttnek látszik a jövõ nyár!Ha csodát akarsz látni,nézd meg a Fotók között!
Szia Asteri ! Milyen volt az üdülés? Te is kedveled Kostisékat? Mi is nagyon jó kapcsolatot alakítottunk ki velük de sajnos az Athéni címüket
nem tudom. Neked nincs meg véletlen?
Szia Suzuki!
Jól sikerült a nyaralás, fõleg az a 4 nap amit Kamariban töltöttem. Kréta is gyönyörû, de nem lehet összehasonlítani Santorínivel
Nagyon szeretem Õket! Elküldöm priviben a címüket.
Asteri
Szia Asteri ! Köszi elõre is a címet ! Megadom a telefonszámom amire elküldheted sms-ben! 06-30 / 289-8640. Szeretném ha te is tartanál élménybeszámolót priviben, majd küldöm neked sms-ben a mail címemet! Suzuki
Szia Ferrari!
Remélem, hogy én is eljutok jövõre ismét Santorínire!
Most voltam 3.-szor, de nem tudok betelni vele! Szerintem Ti is így vagytok ezzel!
Asteri
Olvasgatás közben feltûnt, hogy összehasonlítjátok az utazási irodák árait, miszerint egyik olcsóbb, másik drágább.
Nem lehetne errõl kicsit konkrétabban beszélni? Ki mennyiért milyen ellátást és szállást kapott melyik utazási irodánál ott, ahol volt, 1 fõre számítva. Esetleg be is lehetne tenni ezt egy külön oldalra, mint önálló témát.
Már ha nem sérti senkinek semmilyen jogait és meggyõzõdését... Szerintem nagyon tanulságos lenne, ha tényszerû adatokat látnánk, persze bízva abban, hogy mindenki a valóságot teszi fel és nem versenyzünk benne, hogy ki utazott a legolcsóbban a legjobb helyre. Persze aztán hamar kiderülne, hogy tényleg ki a rutinosabb utazók és melyek a megbízhatóbb irodák, így pedig mindenki sokkal okosabban kezdhetne a következõ utazása megszervezésébe.
Akár egy "okos" táblázatos formát is el tudnék képzeni a fenti új oldalon, ahol mindenkinek ugyanazon oszlopokat, sorokat kellene kitöltenie, így áttekinthetõen lehetne a tapasztalatokat összevetni.
Pl. Krétán voltam X városban az Y apartmanban Z hónapban G utazási irodával 2006 júniusban. 2 ágyas szoba ára reggelivel XX forint volt K éjszakára. A szállás mellett repjegyet X forintért biztosított az iroda (+reptéri illeték).
Elõlegként ebbõl K%-ot kellett befizetni, a többit utazás elõtt. Z társasággal repültünk: ellátás volt vagy nem, és milyen, ha volt, késett, nem késett oda és vissza. Tapasztalat a szállásról: 5 szóban. Tapasztalat az ellátásról a szállodában: 5 szóban. Tapasztalat az idegenvezetõrõl: 5 szóban. Fakultatív kirándulások árai: H-ba 10 euro, Z-be 5 euro/fõ. Megérte nem érte. Utazol legközelebb az adott irodával vagy sem.
Szóval valami ilyesmi jutott eszembe! Nem tudom, hogy tetszik-e az ötlet vagy túlzásnak tartjátok... Lehetne egész rövidre fogni egy-egy jellemzést, csak azt kellene eldönteni, mennyire menjünk bele a részletekbe. Mert azokról lehetne majd ugyanúgy értekezni, mint eddig. A fenti megoldás talán bõségesen elég lenne...
Remélem, nem gondoltok túlbuzgónak, ez csak egy felvetés! Fejlesszétek tovább az ötletet, ha érdemesnek gondoljátok rá!
Ha nem, hát akkor is az egyik kedvenc oldalam marad a hellasz!!!
Nekem tetszik az ötlet. Éppen a jövõ évi utunkat tervezem és hajmeresztõ dolgokat látok egyes irodáknál. Ilyeneket, hogy: végtakarítás 9€, üdülõ helyi illeték 4950 Ft, ágynemû használat 1950 Ft. Mind- e mellett aug. végén 30000 Ft fölött van egy hét apartmanban.
Jó lenne sokkal többet tudni az irodákról. Nem csak azt, hogy elégedettek vagy elégedetlenek voltunk velük. Nem ártana azt is tudni, hogy milyen szolgáltatásokat kapunk a pénzünkért. Persze az is lényeg, hogy ezek a szolgáltatások mibe kerülnek az utazónak.
Bocs, hogy ilyen soká válaszolok.
Még nem döntöttünk, de lehet megint Kréta lesz csak most Nyugat -Kréta ...no és persze Szantorini !
Nektek megvan már az úticél?
Szia Ferrari!
Még semmi nincs eldöntve, majd kialakul. Az idén is indulás elõtt 1 hónappal kezdtem utat keresni.
Csak az biztos, hogy szeretnék Santorínire visszamenni, még ha csak pár napra is.
Az uticél: Görögország!