Szia Timike!
De jó neked, de nekem is eggyel kevesebbet kell ám aludnom !
Az idõ miatt ne fájjon a fejed, beszéltem a fönökkel, szeptember végéig jó idõ lesz! Na nem az a "gatyarohasztó" 40-45fok, csak az a jó kis kellemes 25-28fok. Most már csak azzal foglalkozz, hogy itthon ne hagyj valamit!
Szia Erus!
Köszönöm a bíztatást, remélem igazad lesz.
Már lázas pakolásban vagyok, képzeld, már egy fél füzetet teleírtam, mit ne hagyjak itthon...
Nagyon jó utat kívánok Neked és kedden csatlakozunk mi is!
A 25-28 fok tökéletes, akkor lehet igazán kirándulni, a víz és a levegõ is közel azonos hõmérsékletû.
Már nagyon izgulok.
sziasztok. 1hete értem haza Paraliarol. Nekem nagyon tetszet már 2 -szer voltam ott,de még szeretnék oda vissza menni. Többen mentünk ezért autos utat választottam. joval olcsobb kb,60e. oda-vissza. Nagyon jo a véleményem a városrol. tiszta és rendezett. [/b]
Szia Guszti8!
Én már 99-óta visszajáró vagyok, de hol kocsival, hol busszal. Idén busszal voltam, olcsóbb is volt, de nem volt vészes. Normális társaság jött össze, visszafelé meg már ismerõsek voltunk. Csak határon a várakozás (Makedon) volt kissé húzós, de felébõl megvolt mint a kocsi, igaz csak kettõ fõre számolva.
Sziasztok!
Nem nagyon sõt egyáltalán nem vagyok itt és csak azt akartam irni nem tünök el teljesen de a sok gond mellé jött még1 szakitottunk a párommal..pedig még az eljegyzés 1,5honapja tervbe volt véve görögországba..még tul friss a szakitás (2nap) és nem tudnám leirni miket csináltunk kint ketten...De igérem amint elmulik minden teszek fel képeket és beszámolót!
Sziasztok!
HOlnap megyünk mi is végre Remélem az idõ jó lesz, már csak ezen aggódunk. Pakolni még ezután fogunk , a költözéssel elment minden idõnk, de most már az új helyen vagyunk
Jó készülõdést mindenkinek és kellemes nyaralást!
Ildi majd írok Neked, ha megjöttünk, nagyon sajnálom ami történt Veletek... Kitartás!
Már nagyon várom a jövõ nyarat. Úgy hiányzik Paralia:( Minden nap eszembe jut. Szerintem már kóros... Szerdánként pl. mondom Szerelmemnek, hogy holnap megyünk a Meteorákhoz:) Kezeltetni kéne magam:)
Helló Csajok!
Már nagyon izgulunk, hogy az úton minden rendben legyen, reggel voltunk az utazási irodában még utoljára beugrottunk, megnyugtatott a Bácsi minket, hogy jó idõ lesz, 500 km-rel D-re van, sokat jelent... (mivel hallottuk itt milyen hideg lesz a héten)
Köszi Gina a jó kívánságokat, kellemes mézeshetünk lesz
Gondolunk Rátok, írunk mindenképpen kintrõl, ha lesz lehetõségünk
Pussz Nektek!
Sziasztok! Jövöre is szeretnénk menni Paráliára,õrült jó hely. Nekünk nagyon bejött! Viszont most nagyon átvertek minket árakat illetõen. Az utazási iroda annyi pénzt kért el ami a fakultativ programokat is tartalmazza,persze mire odaértünk kiderült ez nem igaz,mindenkinek saját zsebböl ki kellett fizetni,ráadásul nem is abban az apartmanban kaptunk helyet ahova meg lett beszélve. Tehát a segitségeteket szeretném kérni! Hova érdemes majd befizetni? Mennyibe került nektek maga az út+szállás programok nélkül? Remélem segít valaki egy picit! Köszi elõre is!
Ha ez igy van,akkor mindenképpen tegyetek lépéseket az utazási iroda felé,mert ez nem korrekt.Ilyet egyébként még nem is hallottam!Melyik irodánál fizettetek be?Én a helyetekben mindenképpen megkeresném õket.
Na újra itthon..majd irok beszámolót szerintem, bár Én annyira nem ájultam el a helytõl. Az idõjárás:vasárnap elég pocsék volt, bár délutánra már sütött picit a nap, de estére megkaptuk a mediterrán vihart Hétfõn már meleg volt, bár közel sem annyira, mint az azt megelözõ pár napban.