Aki jó idõjárási körülmények közt akar menni, az nyílvánvalóan júliusban megy.
Minden országban meg vannak azok az idõpontok, amikor a legkisebb a csapadék valószínûsége és meleg is van.
Ha egy kicsit keresgéltek a NETen, akkor fogtok is találni ilyet. Leírják, hogy pl. szeptemberben mennyi az átlagos esõs napok száma. Sajnos a többi a véletlenen múlik.
Ezen kívül van sok olyan oldal ami már 15 napra is "jósol" idõt, de a LAST utakra nem is kell ennyi. Ott viszont gyorsan kell felderíteni, hogy az út és a szállás mennyire megfelelõ.
Talán nem véletlen a fõszezon fogalma, hisz ez kapcsolódik a megfelelõ idõjáráshoz.
pl.: itthon a július utolsó hete a legbiztosabb egy nyaraláshoz.
Sziasztok!
Tegnap érkeztünk haza Paraliárol. Kicsit sokkoló volt az ottani 23-25 fokból visszaérkezni az itthoni 8 fokba és hideg esõbe. Azonnal indultunk volna vissza, de sajnos nem lehetett
Sissy!
Mi is október 9tõl 16ig megyünk a Caravelbe, szintén a grand tours-szal. Mi ketten leszünk csajok, és idén ez lesz a második körünk Parálián! Ti hogy jöttök?
Sziasztok! Az Ibusszal indulunk nyaralni, buszos utazásra vállalkoztunk. Csak nem tudjuk eldönteni melyik apartmanházat érdemes választani. Tudtok valami jót javasolni ezek közül:oceanis, ermis, jannis? Vagy van esetleg valakinak jó tapasztalata más apartmanokkal?! Minden infó érdekelne! Köszi a segítségetek!
Sziasztok! Az Ibusszal indulunk nyaralni, buszos utazásra vállalkoztunk. Csak nem tudjuk eldönteni melyik apartmanházat érdemes választani. Tudtok valami jót javasolni ezek közül:oceanis, ermis, jannis? Vagy van esetleg valakinak jó tapasztalata más apartmanokkal?! Minden infó érdekelne! Köszi a segítségetek!
A Jannisban voltunk elõször, ennek is köszönhetõ, hogy tíz éve visszajárunk Görögországba. Nagyon szép, nekünk tetszett. Közvetlenül a Hotel Mediterrán mellett van. Mondjuk, amelyik apartman a szálloda hátuljára néz, az nem biztos, hogy annyira tetszik.
Az Oceanis az aránylag új, két utcával távolabb van a tengertõl.
Nyugis helyen van. Ez is nagyon jól néz ki.
Az Ermis, az most nem ugrik be.
Kellemes 7végét Mindenkinek!
Végre holnap eljön a nagy nap ! Alig várom már az indulást! Meg itthon már kezdek kicsit fázni is . Nagyon sok szépet olvastam már itt Paralia-ról, úgy hogy alig várom már hogy ott lehessek!
Lassan hozzá kellene kezdeni csomagolni is, de úgy fel vagyok pörögve, hogy csak mászkálok itt össze-vissza mint a Chemotox-os légy, az összes szekrény fel van már dúlva, csak azt nem tudom még hogy mi kerül a csomagba ! Attól félek valamit kifelejtek. Hajnal 4 óta azon gondolkodom mit felejtettem el, aztán ha jól belegondolok hozzá sem fogtam még semmihez sem. Segítsetek! Mit pakoljak !
Ne irigyelj, mert amint látom te már tudod hogy milyen Görögország. azért irigykedsz !
Én meg még csak most fogom megtudni! Aztán majd én fogok irigykedni az utánam indulókra. Szóval útlevél és money meg money! Oké! Köszi! Ezt megjegyzem!
Mondjuk majdnem "csak" Paralián voltam, de nagyon tetszett. 1 hónapja itthon vagyok már, szerintem el bírnám viselni mindig Paralián. A munka tuti nem hiányozna... Láthatod, már jövõ évre is tervbe van véve:)
Kellemes idõtöltést mégegyszer!