Szia Ingrid68!
Nagyon elképzelhetõ, hogy akkor az utci szobát kapjátok, mert az 2 helységbõl áll, mindkettõben vannak ágyak.
Stavros is szép a maga nemében. Halászkikötõ, ez már maga is érdekes
látvány + domoldalra épült, hangulatosak az utcák. Egy "falunézést"
mindenképpen megérdemel.
Üdv. Czoki.
Sziasztok!
Már bevan fizetve a hátralék is megvan a biztosítás is Már alig kell valami Még 2hét és túl vagyok mindenen!Utána teljes erõbedobással a nyaralásra tudok koncentrálni Azt megtudja valaki mondani hogy buszos utazáskor mennyi cuccot lehet vinni?Mert azt hiszem 2táskányit de azt nem írták mekkora lehet a 2táska Mert nem mindegy azért
Gondoltam, megkérdezlek Titeket, hátha valaki személyesen is ismeri az Apollónia apartmanházat.
2 sort találtam a fórumban róla...
Elõre is köszi mindenkinek az infókat, szép napot: Gabi
Hali!
Na mi van emberek?Mindenki nyaral vagy készülõdik??Nekünk is már csak 19nap:)Holnap lesz a nagy szóbeli vizsgám:(Drukkoljatok hogy utána már csak a nyárra tengerre tudjak koncentrálni
És megvan a nagyvizsgám és már csak 14nap
Aztamindenit Az izgalom egyre nõ bennünk,jó meleg tenger de jó lesz!
Húú nem is tudom ki utazik ma talán Ingrid vagy nemtom!Mindenesetre jó nyaralást és mostmár tényleg élménybeszámolót kérek
Sziasztok!!
Ma délelõtt érkeztünk meg Vrasnáról.Sajnos képekkel még nemtudok szolgálni,talán holnap.Nagyon jól éreztük magunkat,az idõ is nagyon jó volt,a tenger meg már nagyon kellemes hõmérsékletû.
Hajni:Te is a Stella apartmanba mész,megnyugtatlak hogy nagyon szép tiszta apartman.Közel van mindenhez,szinte a központban van.Voltunk Asprovaltán,és Stavroson is(Nekem Stavros jobban tetszett)
Ha van valakinek kérdése szívesen válaszolok!
Szia!!
De örülök hogy jó élményekkel tértetek haza!!
Mi pénteken indulunk és már naggyon várjuk!Köszi az infót az apartmanról.Az érdekelne hogy mennyire felszerelt?Konyharuha evõeszköz,ágynemû ilyenekre gondolok!És mondta az utazási irodába a csaj hogy ventilátort adnak ha nagy meleg van és kérsz.Nektek kellett?Kaptatok a tulajtól?
Van olyan kajálda mondjuk amit ajánlasz?
Voltatok valami programon?Na nem faggatlak tovább!Majd írj!köszi szépen
Ja és bocsi csak most jutott eszembe még valami
Tényleg hírtelen mélyül a tenger?Homokos vagy kavicsos?árak milyenek voltak?asszem mostmár tényleg ennyi
szia
Szia Hajni!
Az apartman elég jól felszerelt,(ágynemû,poharak,tányérok,evõeszköz van)
Konyharuhát, mosogatószert,vigyetek!És feltétlenûl vigyetek szúnyogriasztót,mert este sok a szúnyog.Ventillátort nem adnak.A tulajt még nem is láttuk.Egy Vaszilisz nevû férfi tartott aznap tájékoztatást a fakultatív programokról,de mi nem vettük igénybe egyiket sem.Mi Asprovaltára jártunk vacsizni,de sajnos a taverna nevére nem emlékszem.Voltunk Stavroson is kajálni,mikor átsétáltunk oda.A korall étterembe,de szerintem nagyon drága volt,giros tálat ettünk,és mindent külön felszámoltak még/tzatziki,krumpli/
Én nagyon drágállottam 22 euróért a tálat 2 fõre.Ugyanezt máshol 13 euróért ettük.A tenger tényleg nagyon mélyül,és aprókavicsos.A pékbolt a mi utcánkba vol,kb 50 méterre tõlünk ,60 cent 1 kenyér,de sokféle péksüteményt árulnak,amit ott sütnek helyben.Ha van még kérdésed,akkor szívesen válaszolok.