A katalógusban azt írták, hogy valamennyit adnak, igazából arra voltam kíváncsi, hogy mennyit. Na mind1, végülis nem lényeg.
kovacska: Te melyik utazási irodával mész?
caleb, te is nekem írtad? Mi a Jimakos tourssal megyünk. örülnék, ha már túl lennénk ezen a buszozáson. :S
Sziasztok!
Mi is holnap délelõtt indulunk Berettyóújfaluból,. két család. Az elefthéria apartmanban leszünk.
Remélem nem fogunk csalódni Nei Poriban és minden szuper lesz!!
Maresz
Nagyon jó volt. Az úton semmi gáz, Nei Pori csodás, az idõ és a tenger is.
Egy pár szerintem fontos dolog:
- a Makedón rendõrök a gengszterekkel kelnek és velük fekszenek. Odafele nappal értünk nem láttunk rendõrt, visszafele éjszaka tele volt minden velük. A határokon semmi gond nem volt, Röszkénél néztek bele a magyarok a csomiba, de szerintünk csak azért, hogy látszódjon "dolgoznak"
- A Zeusz kádja igenis SZÉP! Az oda vezetõ út valami csodás. Nekem nagyon bejött. Viszont a görögök nem tudták mi a Zeusz kádja, úgy van kiírva, hogy Enipeasz canyon. Na mire megtaláltuk... (vagy az nem is az volt )
- aki teheti a Skiathoszi kirándulásra olyan hajóval menjen amin NINCSENEK ROMÁNOK!!! Velük tiszta "könyöklés" volt az egész, ráadásul, a hülye csitrik beültek elõre, aztán az út felénél telhányták (bocs) a nõi wc-t, hogy a személyzetnek túlóráznia kellett mire kitakarította.
Hirtelen ennyi, ha valakinek kérdése bártan tegye fel, megpróbálok majd képeket is felrakni, csak még nem tudom hogyan kell...
A legfontosabbat majd elfelejtettem MEGKÓSTOLTAM SZINTE MINDEN TENGERI HERKENTYÛT!!! ÉN!!!
Kedves Yvett!
Mi is voltunk 3 éve Nei Poriban és elmentünk az Olymposzra Zeusz kádjához. Az idegenvezetõnk nevezte igy azt a helyet. Van fennt kép az ildi53 fotoalbumba:)
Csodálatos volt az az hely- lenyügõzõ. Idén Vrasnára utazunk már másodszor
Nei Poriban WiFi-net (vezetéknélküli internet) szolgáltatásról van valakinek infója?
WiFi-rõl nem tudok, lehet, hogy valamelyik drágább szállodában van, de az apartmanházakban nincs. De van lehetõség internet használatára az egyik (ha jól emlékszem, az Olympic Beach ???) hotelben. 1 óra 5 €.
Ma hívtak a Dias Zeus-tól hogy hétfõn nem 12-kor megyünk,hanem 8-kor
Remélem azért nem lesz hosszabb az út vagy valami,vagy mindenhol leszünk csak Nei Poriban nem
Mindenesetre belém baszták most az ideget,már variálnak