#1227462010-01-06 13:59:35 Válasz a #122735. hsz-ra
Sziasztok!
Ami azt illeti, nem túl vidáman olvasom az Apollon-nal kapcsolatos negatív tapasztalatokat. Mi évek óta velük utazunk - sajna mi is a kisebb pénzű, autóval nem rendelkező csoportba tartozunk - és mindeddig semmi gondunk nem volt velük. Az is igaz, hogy a 2 ágyasok a legdrágábbak, és tapasztaltuk már, hogy nem is a legjobb szobák.
Viszont csótányokkal eddig csak az Aeolus-os szálláson találkoztunk, amikor először és utoljára az ő szolgáltatásukat vettük igénybe, de mivel szlovákul nem tudunk, meg az id.vet-t is csak akkor láttuk, amikor az emeleti szoba helyett leb....tt minket a szuterénbe, nem is tudtunk helyben reklamálni. Az irodának itthon meg nem írtunk, mivel soha nem megyünk már velük.
Nagy kár, hogy pont az irodák tudják olcsón adni a szobákat. Folyamatosan nézegetem a neten a görögországi szállásokat, amikor a nyaralást tervezzük, dehát az irodaihoz képest igen húzós áron vannak. Ahol meg találunk olcsón, és el is mennénk, oda nincs busz. Szóval marad az iroda, és a sz...r szállás kockázata.
Hát én csak dicsérni tudom az Apollontravelt évente velűk utazunk és még nem volt gondunk,ma is voltam bent az irodában foglalni és csak köszöni tudom a segitségűket.
#1227612010-01-06 16:35:40 Válasz a #122716. hsz-ra
Sziasztok!
Böby 77! Csak gratulálni tudok, így kell ezt csinálni. Az Apollonnal már mi is 2-szer utaztunk busszal, nem volt velük bajom, de lehet hogy szerencsém volt. Az idegenvezetők flegmasága minket nem érdekel. Mi a kiutazásig vettünk "igénybe" az irodát és az idegenvezetőt" aztán már meg sem hallgattuk, hogy mit ajánlanak, úgy is a profitra mennek a programokkal.
Mi utazás előtt tájékozódtunk a látnivalókról.Béreltünk autót és magunknak szerveztük a fakultatív programokat. Oda mentünk és akkor amikor akartunk, addig maradtunk, amíg akartunk. Ki lehet számolni. Pl: egy szigettúra kb. 20-30Euró/fő. Két embernél ez 40-60Euró. 40-50 Euróért béreltünk egy autót és megnéztük a szigetet úgy, hogy még benzinre is futotta, eljutottunk oda is ahova a fakultatívosok soha. Ha többen összeállnak még olcsóbb. Aki busszal tud menni azoknak ezt tudjuk ajánlani. Mi Az Apollonnal voltunk Lefkadán és szépen átmentünk Kefalóniára saját szervezésben kb. ugyanannyi pénzért mint a fakultativ program.
Babar
Nagyon sajnálom,ha valakinek rossz tapasztalatai akadtak az utazás, illetve a nyaralásuk alatt.Mi az Apollonnal járunk évek óta.Csupa jót tudok csak mondani rólluk.Az itthoni Irodában nagyon segítőkészek,udvariasak.A Buszokkal,a sofőrökkel is minden rendben,a kinti Apartmanok szinte egyformák mind.Nekünk még sosem volt gondunk a tisztasággal sehol,és mi is megtettünk mindent,hogy szivesen lássanak minket úja.Nyilván ezek az Apartmanok,nem fényűzőek de a célnak megfelnek nagyon is,És erre futja nyilván mindenkinek aki ezt választja.És lehet attól nagyon jól érezni magunkat,mert nem annyira nagyok a szobák.Biztosan lehetnek,olyan helyek is amiket itt olvasok,de az Apollon,illetve a kinti társ Iroda a Lemonas Travel által lefoglalt apartmanok Paralián,nagyon jók ez biztos. tényleg bátran ajánlom mindenkinek az Apollon Travelt,mert ez az Iroda még nem okozott csalódást nekünk az eltelt 8 év alatt.Mindenkinek jó tervezgetést kivánok a nyárra!Sajnos hosszú idő óta elősször,mi nem megyünk idén.
#1227772010-01-06 19:26:18 Válasz a #122726. hsz-ra
Sziasztok! Én is csatlakozom az Apollón témához és csak megerősíteni tudom, hogy korrekt és megbízható iroda!!! Évek óta járunk Santorini szigetére az Apollón szervezésében és eddig sem a szállással( Kostis studió), sem pedig az idegenvezetővel semmi baj nem volt. A telepített idegenvezető, Gál Laci minden problémát a legkorrektebb módon megpróbál rendezni, ennek ellenére a szállásokon előfordulhatnak kisebb hibák, amit nekünk, vendégeknek kell megoldanunk. Azt gondolom, hogy az Apollón minden dolgozója teljes mértékben csak az utasok érdekeit nézi az utaztatások során!
Valószínűleg tökéletes iroda nem létezik. A hozzászólásokat olvasgatva megállapíthatom, hogy nem igazán létezik olyan iroda, amellyel mindenki tökéletesen meg lenne elégedve. Ez van.
Mi is elégedettek voltunk az Apollonal Lefkadán és Sartin,idegenvezető is nagyon jó fej volt, a szállásunk is szuper mind a két helyen.Pont ez miatt választottuk Toloba is őket ,na meg persze a jó árak miatt is.
Sajos amint írtam csalódtunk,de az nem jelenti ,hogy idén nem megint velük utazunk majd Nei Poriba.Csak most jobban utánanézek és érdeklödők a szállások,idegenvezetés és fakultativ programokkal kapcsolatban stb.
Mi is 4. éve utazunk az Apollonnal. Eddig nem volt semmi probléma sem Sartin, sem Lefkadán. Sartin csak első és utolsó nap találkoztunk az idegenvezetővel, hiszen nem volt rá szükségünk semmilyen szinten. Lefkadán viszont részt vettünk egy-két fakultatív programon, amit nem bántunk meg.
Pont ezt az "elégedett vagyok / nem vagyok elégedett" vitát szerettem volna elkerülni...
Az elmúlt 10 évben nekem sem volt semmi problémám az említett irodával. De a tavalyi esemény rávilágított arra, hogy maximálisan nem foglalkoznak az utasok problémáival. Ezt bizonyítja, hogy idén ugyanúgy meghirdették a szobáikat...
És itt nem a Sartis, Lefkadás, Santorinis utazásokról van szó, hanem Tolo-ról.
#1227972010-01-07 11:56:58 Válasz a #122796. hsz-ra
Melynda, ne aggódj! Nem robbantottál vitát, csak kicsit felráztad ezt a topicot a téli álomból. Így többen leírják a saját tapasztalataikat az egyes irodákról, ami pedig nekünk jó, hiszen több szem többet lát.
D.
#1228072010-01-07 16:47:40 Válasz a #122806. hsz-ra
szia!
igaz én még nem utaztam a Garndtoursszal de mindenkitől csak jót hallottam róla...és pont most nézegettem a honlapjukat. Szerintem eléggé jó ajánlataik vannak.
Én már 3-szor utaztam a Grand Toursszal és még soha semmi probléma nem volt. A szállásokkal és az idegenvezetőkkel mindenhol meg voltunk elégedve.
Múlt nyáron Tolon voltunk, a szállás Ibuszos volt de az utaztatást a GT intézte.(Ez volt a "4. utunk" velük.) Szintén problémamentesen.
Annyit tudni kell a GT-ról, hogy Szegedig gyűjtőjáratként közlekednek a buszok, vagyis előfordulhat, hogy Szegeden át kell szállni. De ez nem jelentett nagy problémát, mert erre készülnek a sofőrök és ennek megfelelően pakolják a bőröndöket. Szegeden bevárják a buszok egymást, ez jelenthet némi késést, ha valamelyik busz késik. 1 órás késéshez már volt szerencsém, mert az egyik busz lekéste a kompot, de ki lehetett bírni. Ennyi kellemetlenségről tudok csak beszámolni.
Remélem ettől nagyobb problémával senkinek nem kell idén szembenéznie!
(Zankynthoson mi is a GT-szal voltunk. És az apartmanok mindenhol olyanok voltak mint a katalógus képein.)
Én mindig Apollonnal utazom. Tavaly először voltom Grand Tours-szal, mivel Neos Marmarasra csak ők visznek utasokat. Szerintem is rendes, megbizható cég. Nekünk nem volt velük semmi problémánk. A gyüjtőjáratok okozta ici-pici kényelmetlenségtől eltekentve, minden rendben volt. De ez sem okozott különösebb gondot. Azt kapod, amit igérnek. Se több, se kevesebb! Ami a késéseket illeti, az bármelyik utaztatóval előfordulhat. Ilyen hosszú úton bármi történhet. Ezeket nem szabad problémaként kezelni.