Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
Hozzászóló Üzenet
# 346
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Kyra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
736 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17265 Üzenet linkje2006-11-28 10:27:02 

Sziasztok!

Folytatva Valcsi kérdéseit (hasonló kérdések merülnek fel minden utazás elõtt nálunk is) engem még az is érdekelne:

- Mennyi idõ a transzfer a szállodáig/ apartmanig?
- Mennyi idõt kell várni, hogy elfoglalhasd a szobát?

(Rodoszra a gép már 8:30-kor leszállt, 9-kor már szállodában voltunk de a szobát csak 12-14 között lehetett volna elfoglalni. Ezúttal is hálás vagyok nekik, hogy kivételt tettek velünk a gyerek miatt.)

# 347
Asteri
Törzstag
Törzstag
725 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17268 Üzenet linkje2006-11-28 19:03:36 

Sziasztok!
Kérlek benneteket, segítsetek nekem!
Mely irodáknál tudok csak szállást foglalni ( Krétán ) ?
Köszönöm, Asteri

# 348
Lloth
Aktív fórumos
Aktív fórumos
209 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17276 Üzenet linkje2006-11-30 10:29:56 

Köszönöm mindenkinek, aki összefogja és gondozza a felvetésemet, amikor a rengeteg munkám miatt nem tudok írni, csak egy-egy gyors olvasásra van idõm!
Egyébként azért elkezdtem a szempontgyûjtögetést és a vége felé felteszek egy végleges összesítést a sok ötletbõl, amit mondtok: folyamatosan gyûjtöm a hozzászólásaitok lényegét, még ha reagálni ugye ritkábban szoktam vagy kifejezetten a nekem szólól kérdésekre!

Úgyhogy köszi mindenkinek, akitõl gyûjtenivalót kapok!
Amikor tudok, jelentkezem, de olvasóként szinte naponta itt vagyok! icon_wink.gif

Egyébként sokszor meg ugyanazt nem akarom leírni ismételni, ha hozzátenni-valóm van valamihez, az mindig eljut Hozzátok!

üdv:

lloth

# 349
Antero
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
630 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17423 Üzenet linkje2006-12-11 21:00:56  ...........csak szállást foglalni ( Krétán ) ?

Nálam

icon_lol.gif

# 350
Asteri
Törzstag
Törzstag
725 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17426 Üzenet linkje2006-12-11 21:09:59 

icon_smile.gif
# 351
Lloth
Aktív fórumos
Aktív fórumos
209 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17601 Üzenet linkje2006-12-19 11:07:42 

Nagyon elcsitult a táblázatkészítési kedvetek! icon_lol.gif

Á, nehogy komolyan vegyetek ám! icon_wink.gif
A táblázatot ugyanis majdnem befejeztem már, csak most gyors segítségre lenne szükségem az autóval utazgatóktól!!!

Mit írjak az autós utazással kapcsolatban? Milyen kérdések merülnek fel, ha az ember autós utazásra készül? Segítsetek!!!

Mert már csak ez a rész hiányzik... És ha segítséget nem kapok, akkor nem is teszem bele a táblázatba. Kár lenne, elvégre ez a táblázat mindenkié lesz! icon_smile.gif

üdv:
lloth

# 352
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17602 Üzenet linkje2006-12-19 11:18:14 

Kedves Lloth!

Most egy kicsit kevesen látogatják az oldalt, talán ha tavasszal tetted volna fel a kérdést, sokkal népszerûbb lenne. Készítsd el, ahogy jónak látod és küldd el Joxnak.
Andi

# 353
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17603 Üzenet linkje2006-12-19 12:01:01 

Szia lloth!

Szerintem a tagok jelenleg a karácsonyi vásárlás táblázatát nézegetik és szerkesztik. Az ünnepek után biztosan nagyobb lesz az érdeklõdés.

Az "Autóval Görögországban" topikban minden információ megvan, amire az utazáshoz szükség van. Ha még ezt is hozzáteszed, mekkora lesz a táblázat?

# 354
HJudit
Aktív fórumos
Aktív fórumos
306 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17604 Üzenet linkje2006-12-19 12:40:54 

Szia ltoth!
Csutekkal egyetértek, valóban biztos mindenki az ünnepekre készül. Én már legalább két hete nem voltam itt, de most egyszerûen muszály volt egy kis Hellasz......
Autózásról valóban a megfelelõ rovatban megtalálunk mindent. Ha lesz helye az infonak a táblában, akkor az autópályadíjak meg az üzemanyagárak érdekesek plusz hogy hol lehet dízelt tankolni - idén ez egy többször visszatérõ kérdés volt. Meg talán a kultúrált kutak, útközbeni megállóhelyek számbavétele lehet még érdekes. Mondjuk nõi meg kisgyerekes szemmel.....ami a mosdókat illeti....

# 355
Lloth
Aktív fórumos
Aktív fórumos
209 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17616 Üzenet linkje2006-12-20 10:19:06 

Kedves Csutek!

Nekem most volt idõm egy kicsit megint olvasgatni a Hellaszt és "táblázatolni", el is feledkeztem róla, hogy más nagy rohanásban lehet! icon_redface.gif
Mindenesetre akkor januárig jegelem a dolgot.
Kérdésedre válaszolva a táblázat nagynak mondható, de majd Jox mond rá valamit, ha majd eljuttatom hozzá. Egyenlõre mindenki igényeit igyekeztem belevenni, de az ésszerûség határain belül.

Kedves Judit!

Ennyi gondolatébresztõ éppen elég, annyi segítségre gondoltam, révén autóval nem utaztam és az autós részt nem volt idõm átnézni a Hellaszon!
(a buszossal már boldogultam)

KÖSZI
lloth

# 356
Ferrari
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1729 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17934 Üzenet linkje2007-01-05 11:51:08 

Sziasztok!

A Neckermannak már elkészült egy elõkatalógusa, amit már decemberben ki is küldött a törzsutasainak.

# 357
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18424 Üzenet linkje2007-01-13 09:54:13 

Az Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetségének fekete listája konkrét panaszokkal:
https://www.feosz.hu/feketelista%20budapesti%20bek%20test%20hat.htm
Érdekes hozzáállások vannak az irodák részérõl, bár nem lepõdtem meg igazán. icon_confused.gif

# 358
Estella
Aktív fórumos
Aktív fórumos
402 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18512 Üzenet linkje2007-01-13 17:42:11 

Érdemes valóban elolvasni a panaszokat, bár én most eljutottom oda, hogy egyre jobban félek az irodáktól icon_eek.gif
Bár én naívan mindig bízom abban, hogy ez velem nem fog megtörténni.. icon_redface.gif

# 359
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Mia_
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18514 Üzenet linkje2007-01-13 17:52:37 

Szia,
megkésve bár... de remélem nem túl késõn.
Mi általában autóval vesszük a nyakunkba a világot, de lehetõség szerint utazási irodánál foglalunk szállást.

Nálunk alapkérdés a következõ:
lehet-e nem turnusváltásos idõre foglalni szállást. szoval pl nem keddtõl keddig csak 7 (vagy 14) napra, hanem a saját igényeink szerint. ezzel a problémával sok helyen találkozunk, sajnos a magyar irodák nem túl rugalmasak ezügyben, hacsak nem szállodáról van szó - mi viszont 99%-ban apartmanban szeretünk megszállni.

ha bármi kérdésed van, szívesen válaszolok - épp most vagyok levelezésben szállásadókkal és utazási irodákkal az idei nyaralást illetõen. icon_smile.gif

# 360
Lloth
Aktív fórumos
Aktív fórumos
209 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#18677 Üzenet linkje2007-01-15 12:45:51 

Köszi Mia!

Várakozó álláspontra helyezkedtem a táblázattal: majdnem kész, csak várok még,hátha felmerül valami igény. A tiédet hozzávettem!

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 23 24 25 ... 466 467 468   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu