Szerintem Korfuról már annyi mindent megtalálsz a neten, hogy nem vagyok benne biztos, hogy útikönyvre kellene költened.
Ezt a szigetet már sokan felfedezték, keress csak rá nyugodtan.
Térkép?!
Nem tudom mennyire kell neked részletes, vagy speciális....de nekem teljesen tökéletes volt 2 évvel ezelőtt a bérelt autóhoz kapott térkép.
Bár eddig bármelyik szigeten voltam, megfeleltek ezek a térképek.
Nem tudsz eltévedni, max. később érsz a cél helyre....de ez nem baj, mert így olyan kis utakra, helyekre is eljutsz, ahova esetleg nem is akartál menni, és hidd el, nem fogod megbánni!))))))))))))
Légy bátor....indulj neki a szigetnek. Csak a tengernek mehetsz neki, abból meg nagy baj nem lehet.))
Szia. Húsvétkor Korfu nagyon változatos, minden tele virágokkal . A nyaralóhelyek még teljesen kihaltak alig látni embereket . Bent Kerkyrában a városban van csak élet , délutánra megtelik az összes taverna .Nyitva van minden. A húsvéti ünnepekre aztán jönnek a görögök a szárazföldről csőstül tizezrével. A fő látványosság a cserép dobálás nagy szombaton a körmenet után. Fürödni már lehet a tengerben, én is belementem nem volt egy kellemes. Péntektől már az összes településen ünnepelnek az emberek ,vasárnap meg sütik a birkát.Az idő végig 20-25 fok között volt párás meleg. Most voltunk így másodszor kint húsvétolni. Jövőre is szeretnénk menni.
Emlékezzünk egy hős magyar fiatalemberre, aki idén lesz 10 éve, hogy épp Korfun vesztette életét életmentés közben:
http://blog.szabadfold.hu/cikk?20692
Fakultatív programok terén kérdezgetnélek kicsit titeket:) Irok pár programot elmondaná az aki részvett bármelyiken milyen tapasztalatokkal gazdagodott:)
Egész napos buszos kirándulás a sziget nevezetességeihez, egész napos időtöltés Aqualandban, egész napos kirándulás:Kanoni-Kalypso hajó-Korfu város-Glyfada, egész napos kirándulás Albániába, hajókirándulás a kék lagúnákhoz, BBQ hajókirándulás, egész napos hajókirándulás Paxosra és Antipaxosra..
Ismeritek a Makris apartmanházat? Ha igen tudnátok róla pár infot mondani?
Hogyan tudnák rákeresni neten hol található ez az apartman?
Google Earth-el?