Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
Hozzászóló Üzenet
# 3496
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#125081 Üzenet linkje2010-02-01 20:56:02  Válasz a #125037. hsz-ra

Nem ismerem az említett utazási cégeket. De, ha valaki regisztrál egy oldalon, és az első hozzászólása egy cég lehúzása, akkor elgondolkodom!
Több kérdés is felmerül a csökött agyamban!
Pl.: Miért nem a szak-szervnek jelented a dolgot?
Miért nem olvasok hasonló hozzászólást más fórumokon?( Hiszen Görögország /és nem görögben vótam/ fanatikus vagyok) ezért minden az országgal kapcsolatos hír fontos számomra, így az oda utakat szervező irodák megbízhatósága is!
És esetleg, ha igazad is van, de nem ártana valami konkrét bizonyíték, hogy nem egy elégedetlen alkalmazott vagyok(de ha az is vagy, akkor pláne kéne lenni a tarsolyodba bizonyítéknak!). És hallottál már a hitelrontásról? És hallottad már, hogy egy login név nem véd meg semmitől, hiszen létezik egyéb formula is a megtalálásodra?
De tudod, messziről jött embbar, azt mond, amit akar!
Meg van a megfelelő oldal az utazást szervező cégek ellenőrzésére, és létezik a telefon is, ha valaki e legfrisebb helyzetre kíváncsi egy-egy irodával kapcsolatban.

# 3497
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#125095 Üzenet linkje2010-02-01 21:54:05 

walter travel írta:
a Cégkizárólagosság elve alapján, amennyiben két cég hasonló vagy megegyező nevet visel, úgy hogy nem áll fent köztük semmilyen jogviszony és a törvényben meghatározott kategóriák alapján, hasonló vagy megegyező tevékenységet folytat, úgy ez megtévesztésnek minősíthető, a Cégkizárólagosság elvét sértő, a cég a cégnév módosítására, büntetés megfizetésére kötelezhető, felszámolható.)

...És mit szeretnél ezzel kapcsolatban elérni?

# 3498
Enter
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
14 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#125106 Üzenet linkje2010-02-02 10:04:07  Válasz a #125037. hsz-ra Előzmény #125037

"Kedves" Walter Travel néven regisztráló!

- Az első megnyilvánulásodban kemény vádakkal, lejárató kampányt indítottál egy utazási iroda ellen.
- A másodikban ( talán a reakciók hatására ), mint akit sarokba szorítottak, támadásba lendültél.
- A harmadik felszólalásodban ( miután néhány vélemény hatására el kezdett " szorulni " a hurok a nyakadon, ugyanis egy olyan céget is bemocskoltál,
aki talán nem akartál ) mentegetőzni kezdtél: a Tourperator becsületes, stb, stb. Egyfajta szánom-bánom!

Mi lesz a következő lépésed? Talán bűnbocsánatért fogsz könyörögni?

Na, ennek van, nem izzadság, hanem sz.. szaga!
Lehet, hogy olyan "anyagot" kavartál, amibe TE MAGAD süllyedtél nyakik?
Az a véleményem, hogy te egy esetleges személyes probléma vagy sérelem miatt szórakozol a fórumon! Ez egy eléggé idióta módja a dolgok elintézésének!

# 3499
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#125111 Üzenet linkje2010-02-02 12:21:23 

h.apci írta:
…Ennek már nagyon izzadtságszaga van...

Amit itt "walter travel" és "monika0219" művel, attól már valóban nem csak izzadtságszag, de szarszag is van. Kíváncsi vagyok, Jox meddig tűri ezt... icon_confused.gif icon_rolleyes.gif

Ha ez így megy tovább, én megfelelő helyen nagy összegű fogadást kötök rá, hogy a háttérben valami nagy disznóság van, ami nem feltétlenül az utazók ellen irányul, de aki erre képes, az bármi más aljasságra is...

# 3500
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#125112 Üzenet linkje2010-02-02 12:28:49 

h.apci írta:
...Amit itt "walter travel" és "monika0219" művel...

...na meg természetesen "enter"... Sorry! icon_redface.gif

# 3501
Monika0219
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#125124 Üzenet linkje2010-02-02 18:44:08  Válasz a #125111. hsz-ra Előzmény #125111

Kedves H.apci!
Udvariasan és finoman szeretnélek megkérni, hogy SZÁLLJ LE RÓLAM!!!!

Aki itt a sz..rt kavarja, az már régen nem a walter travel, hanem Te. Én már részemről lezártam a nyilvános vitát, ezért kérlek, hogy ha a jövőben sértegetni, gyanúsítani esetleg megalázni szeretnél, azt privát üzenetben tedd. Bár gondolom, annak nem lenne semmi értelme, hiszen nem tudnál a nyilvánosság előtt szerepelni.

Továbbá szeretném megkérni a többi érintett felet is, hogy a jövőben próbálja meg privát üzenetben sértegetni egymást, és az egymásnak szóló fenyegetéseket se ezen a fórumon küldözgessék. Ahogy az előzmények mutatják, ez nem vezet semmire.

Kérek mindenkit, hogy tartsa magát a fórum témájához, és csak és kizárólag utazási irodával kapcsolatos hozzászólásokat írjon ide.

Ha valakinek még mindig lenne kétsége a Walter Travel Touroperator Kft-vel kapcsolatban, javaslom hogy hívja fel őket telefonon, vagy írjon nekik e-mailt. Esetleg keresse meg a minisztérium honlapját vagy a cégbíróságot.

Vagy esetleg kezdjünk el ócsárolni egy másik irodát, hogy egy-két unatkozó fórumozónak legyen újra lehetősége összeesküvés elméleteket gyártani, és más, segítőkész, jóhiszemű fórumozót a nagy nyilvánosság előtt sz..rkeverőnek nevezni.

További kellemes fröcsögést kívánok!

ui: T. moderátor! Ha esetleg túllőttem volna a célon és nem megfelelő hangnemben írtam volna le a véleményem, nyugodtan zárjál ki. Boldogan megleszek életem hátralévő részében a nélkül, hogy sz..rkeverőnek nevezzenek. Köszönöm!

# 3502
Killerlaca
Aktív fórumos
Aktív fórumos
477 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#125127 Üzenet linkje2010-02-02 19:24:40  Válasz a #125124. hsz-ra Előzmény #125124

Na akkor most mindenki fejezze be a "nem én keverek hanem te" című szöveget.
Majd ha lesz valami kézzel fogható bizonyíték arról, hogy valójában mi is történik/történt, akkor írjatok addig.......

Azért azt nem hinném ,hogy h.apci a ludas csak azért mert próbál átlátni rajtad és Walter... "barátunkon" és az általatok gerjesztett nem is tudom min! Nézz a hozzászólások számára a Te 5db-od áll szemben az ő több mint 2000db hozzászólásával. Szerinted....? icon_rolleyes.gif

Ja és az utolsó előtti mondatodat magamra vettem és remélem többet nem hallunk felőled!!! icon_evil.gif Mivel mi itt beszélgetni szoktunk! Mert mi tudunk...te lehet hogy fröcsögni vagy fröccsözni ezt nem tudom....

Kérem Jox-ot hogy tegyen rendet mert igen lehúzzák eme remek fórum színvonalát!

Köszönöm

# 3503
Gáborpapo
Aktív fórumos
Aktív fórumos
204 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#125129 Üzenet linkje2010-02-02 19:59:20 

Sziasztok!!!!!!!!!!!!!

Valaki írta . hogy kapott katalógust az Apollontól. emailon keresztül kértétek? Nekem nem válaszolnak!

# 3504
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#125135 Üzenet linkje2010-02-02 20:28:27 

gáborpapo írta:
Sziasztok!!!!!!!!!!!!!

Valaki írta . hogy kapott katalógust az Apollontól. emailon keresztül kértétek? Nekem nem válaszolnak!

bottakati írta:
Szia Vadevezős!

Apollon-nal semmi gond, én múlt pénteken kértem e-mailben katalógust, szombaton válaszoltak, hogy postázzák, de excel táblában megküldték külön e-mailben az árlistát. Hétfőn pedig már a postaládámban volt a katalógus.

Üdv
Bottakati

icon_wink.gif

# 3505
Szepeva
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
494 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#125137 Üzenet linkje2010-02-02 20:44:35  Válasz a #125129. hsz-ra Előzmény #125129

Szia!

Szombaton e-mailban kértem katalógust az Apollontól, ma a postaládámban volt.

Üdv. szepeva

# 3506
Dian77
Aktív fórumos
Aktív fórumos
363 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#125138 Üzenet linkje2010-02-02 20:46:10 

Én is megkaptam és e-mailben kértem.
# 3507
Killerlaca
Aktív fórumos
Aktív fórumos
477 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#125141 Üzenet linkje2010-02-02 21:15:39  Válasz a #125129. hsz-ra Előzmény #125129

Szia

Átküldjem e-mail-ben az xls-t?
Én is pár nap alatt kaptam egyébként prosit tőlük.

# 3508
Ettika
Aktív fórumos
Aktív fórumos
467 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#125152 Üzenet linkje2010-02-02 22:01:41 

Sziasztok,
ha valakit érdekelne itt tájékozódhat az engedélyezett irodákról.(nem az előző vita miatt!)

https://www.mkeh.gov.hu/kereskedelmi/nemzeti/idegenforg_nyilv

# 3509
Lililuca
Törzstag
Törzstag
616 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#125160 Üzenet linkje2010-02-02 22:40:25 

Én is írtam az apollónnak és már aznap válaszoltak..nem lehet, hogy a mail helyett gmailt írtál??

apollontravel@mail.datanet.hu

# 3510
Gáborpapo
Aktív fórumos
Aktív fórumos
204 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#125167 Üzenet linkje2010-02-03 06:18:31 

Mindenkinek köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sajnos történt egy kis elírás! Így aztán várhattam volna!
Most ismét írok nekik de már meg van a jó címem!

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 233 234 235 ... 466 467 468   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu