Jaj lányok! Olyan gyönyörûnek látszik a képek alapján Kos szigete is!
Sokan azt mondják van olyan szép, mint Kréta, sõt egyeseknek még jobban is tetszik.
Ez valóban így van?
Sajnos nem tudom összehasonlítani a két szigetet, mert Krétán még nem voltam. Azt viszont bizton állíthatom, hogy Kos nagyon szép sziget, sok látnivalóval.
Nagyon nehéz választani. Kréta egy külön világ, nagy sziget, nagy forgalom, sok látnivaló, zsúfolt városok, nehéz parkolni. Koson nagyon nyugis a közlekedés, könnyebben talász parkolóhelyet, nagyon vendégszeretõek, látnivaló itt is akad.
Szóval rangsort állítani nem tudok, mindegyik másért az elsõ nálam.
De szeretnék ide is eljutni egyszer!! Most már listát kellene írnom, hogy Görögország melyik részére szeretnék nagyon eljutni.
Szerintem még nyugdíjas koromban is a listát írogatnám, annyi gyönyörû hely van ebben az országban.
Mindenesetre Kos a képek alapján gyönyörû!!!
Nekem így képek alapján annyira megtetszett Kos, hogy a következõ görög nyaralást (ha párom is beleegyezik, de biztos beleegyezik) ott szeretném tölteni, vagy Rodoszon. Nagyon jó hely lehet mind a kettõ, és fõleg azért tetszenek, mert olyan sok látnivaló van. Unatkozni biztos nem lehet!
Nem hiszem, hogy csalódnál Kos szigetében. Nagyon hangulatos, szép sziget és sok a látnivaló. Unatkozni nem lehet. Amennyiben ott jársz, azért Nisszírosz szigetére mindenképpen menjetek át, mert az egyenesen csodás. Nem csak az alvó vulkán miatt, hanem olyan tipikus kis görög sziget a kék-fehér házakkal, és szûk utcácskákkal.