A visszavontak között van egy Jimakos Tours. Az vajon ugyanaz, mint pár hozzászólás előtti iroda?
Valóban találni mind a kettőben. Erről tavaly több szó is esett. Épp a közben folyt az engedélyeztetési eljárás, amikor ez volt a téma a fórumban. Most így fejből nem emlékszem, hogy miért vonták vissza az engedélyét, valami papír, vagy jogi hiányosság miatt. Aztán más székhellyel, de ugyan azon a néven kaptak egy új engedélyt.
Sziasztok!
valószínűleg nem jo helyre írok, de nem tal. külön olyan topicot, ahol a last minute-ről lenne szó. Aki válaszol a kérdéseimre, annak nagyon köszönöm
szoval, eletünkben először arra gondoltunk, h last minuttal megyünk nyaralni-pl Görögországba. Az első kérdésem az lenne, hogy melyik utazási irodát ajánljátok? (miskolci vagyok) Mennyi idővel előtte kell érdeklődni? Szerintetek a last minute az tényleg csak pár napot jelent az indulás előtt, vagy akár pl 15-16 napot is? (ez a szabik miatt lényeges, mert vszleg nem fogunk tudni kivenni szabit 2 nap alatt, hanem hamarabb kell).
Nagyon köszönöm a segítőkész válaszokat!!
Mi 2x voltunk Görögo-ban, mindkétszer last minute-en (idén először van már meg februárban a szállás...), mindkétszer a Quaestorral voltunk. Egyiknél 10 nappal előte, másiknál 3-4 nappal előtte foglaltunk. Mondjuk szerescére a szabadsággal tudtam variálni, 2 kolleganőmhöz kell csak alkalmazkodni. (Mondjuk utóbbinál majdnem vita volt, nászutunk volt és kolleganőm akkortájt folyton szabira akart menni és mindig visszamondta. Úgyhogy jó, hogy nem vártuk ki, míg ő visszajön szabiról, mert nem is ment... ) A Quaestor-t nyugodt szívvel ajánlom, Kecskeméten tök rendesek. (Most nem utazási irodával megyünk.)
#1270742010-02-26 14:34:07 Válasz a #127059. hsz-ra
Köszönöm a választ!
nekünk pont fordítva, eddig mindig megvolt minden hónapokkal előtte:)
hát akkor lehet le kell tennem a last-ról, mert nekünk a 15 nap az a "bűvös" határ, amin belül már nem lehet a szabikat mozgatni......akkor ez eléggé reménytelen, h egy lastot ennyivel előtte találunk?de gondolom, mivel azért last minute, h az utolsó percben rabolnak rá az emberek......
Nem tudom hátha még ír valaki más tapasztalatot. Bizti azért akciózzák le a megmaradt helyeket, mert még úgyis megéri nekik, mintha kihasztnálatlanul maradnának. És gondolom x ideig várnak, hátha még teljes áron el tudják adni.
Tavaly én kb. 3 héttel indulás előtt foglaltam a Personal tours-nál. De az Apollon travelnél is vannak már hamarabb akciós utak, nem csak közvetlen az idulás előtt. Persze minél közelebb van az indulás ideje, annál kedvezőbb az ár is.
Mi tavalyelőtt 3 héttel indulás előtt foglaltunk last minute utat. Igaz, az 5 kontinensnél, ami azóta már megszűnt. Szerintem érdemes nézelődni az utazási irodák oldalain.
Maya
Nézd majd az utazási irodák honlapját és lesznek ott last minute utak hetekkel az utazás előtt is. nem csak napokkal előtte, persze minél közelebb az indulás napja, annál olcsóbbak is lehetnek...
apollon, aeolus tours-nál tutira lesz idén is, mert tavaly last minute-be mentem 3 héttel előtte már fenn volt (lehet h előtte is), én akkor foglaltam.
Sok esetben sokkal olcsóbb a L. M.
tavaly nyáron pl. volt 20.000 Ft Lefkada, olyan július elején. 1 héttel később 40.000 Ft-ért. (busz+apartman+önellátás)
szóval ennyiért oda-vissza, meg a szállás 7 napra.
ezt azért tudom ilyen jól, mert én ott voltam (munkahelyi dolog miatt sajnos a 40.000 Ft-oson, de így is sokkal olcsóbb volt) de vannak máshova és repülővel is
ismerőseim santorinin voltak repülővel oda-vissza (illeték, transzfer, ...) +7 éj szállás, 80.000Ft ,na ez is last minute volt
aeolus tours-nál 10, 11 éjszakásak a turnusok, ha van megfelelő a L.M.-ben.... szerintem jó
Üdv!Semmi gond a JIMAKOS tours engedélyével!!!A jobbnál jobb utak már foglalhatók a www.jimakostours.hu oldalon a katalógus pedíg a jövő héten jelenik meg,melyet beszerezhettek a IX. kerület Ferenc kőrút 2-4 szám alatti Jimakos Tours Utazási Irodában!!!
Üdv!Semmi gond a JIMAKOS tours engedélyével!!!A jobbnál jobb utak már foglalhatók a www.jimakostours.hu oldalon a katalógus pedíg a jövő héten jelenik meg,melyet beszerezhettek a IX. kerület Ferenc kőrút 2-4 szám alatti Jimakos Tours Utazási Irodában!!!
Húúú, ennek a hozzászólásnak nagyon reklám szaga van