Hát sziasztok!
Úgy néz ki, hogy egy darabig most ebben a topikban fogok lakni, úgyanis a Grand tourssal május 21-én megyünk két hétre Toloba az Eleana apartmanházba Csutekék szomszédságába az I. em. 4 sz. szobába. Csak az időpont nem stimmel. Köztünk, mintegy 170 nap különbség van. Nem először megyünk Toloba. 2007-ben voltunk már. Akkor bérelt kocsival bejártuk a Peloponeseos egyik felét, most meg majd a másikat. A fennmaradó időben strandolni és henyélni fogunk a gyönyörű helyen lévő közvetlen tengerparti erkélyes full panorámás apartman teraszán. Addig vágjuk a centit.
Üdv: Josza
Milyen 170 nap? Jó lesz az 90-nek is!
Ha már úgyis arra jártok, nézzétek már meg az erkélyünket. Az érdekelne, hogy elférünk-e rajta négyen? A méreteinket nagyjából ismered.
Előre is köszi!
Szia Josza2! Gratulálok az utatokhoz . Mi még mindíg variálunk Pedig ilyenkor már mi is szoktunk dönteni. /Grand Toursal Zakynthos két hét vagy Aeolus Dél -Kréta kombi út
Milyen 170 nap? Jó lesz az 90-nek is!
Ha már úgyis arra jártok, nézzétek már meg az erkélyünket. Az érdekelne, hogy elférünk-e rajta négyen? A méreteinket nagyjából ismered.
Előre is köszi!
...Na jó, csak cukkolni akartalak Titeket, de nem gondoltam, hogy ilyen hamar megtaláljátok az üzenetemet. Persze gondolom, hogy rá vagytok cuppanva erre a topikra. Én is így leszek, most egy jódarabig.
23-én találkozunk és akkor mindent megbeszélünk Ági segítségével is. Ti voltatok már Toloban?
Szia Ericsike!
Ha Zakynthost választjátok akkor tudok segíteni, mert tavaly nyaraltunk ott.
Krétán még szégyen ide, szégyen oda nem voltunk.
Hát még ilyen határozatlan nem voltam mint most de majd csak döntök. Akkor már sokkal jobban érezném magam. Tolo és környéke tényleg szép sok a történelmi látnivaló. Biztos jól ellesztek a kéthét alatt. Szia Erika
Nem tudom, miért 22.-ére emlékeztem. De ha Ági is ott lesz, akkor mindenképpen megyünk.
Nem voltunk még Toloban. De ezt a szállást már tavaly kinéztem, ezért már a múlt héten lecsaptam rá. Nagyon gyúrunk rá. Már nézegetem, hogy hová kell mindenképpen ellátogatnunk.
Szia Csutek!
23- szombaton lesz a találkozó. Ez biztos, mert én intézem és az is, hogy Ági a leghatározottabban jelentkezett a találkozóra.
http://www.hellasz.hu/forum/vi.....&&start=75
Gyertek feltétlenül! Naaaaa! Tök jó lesz!
Most kaptam e-mailben a jó hírt, hogy Timba és Jana lefoglalták, velünk egy időben a szomszédos apartmant. Most már biztos, hogy jól fogjuk magunkat érezni. De tök jó!!! Nagyon örülünk.
Josza, most olvasom, hogy Ti is utaztok, ráadásul Timbáékkal egyidőben! Örülök, hogy mégiscsak eljuttok idén is, remélem jól kipihenitek magatokat és elfelejtitek a sok rosszat ami tavaly történt!
Mindannyiótoknak nagyon jó tervezgetést kívánok!!!
Josza, most olvasom, hogy Ti is utaztok, ráadásul Timbáékkal egyidőben! Örülök, hogy mégiscsak eljuttok idén is, remélem jól kipihenitek magatokat és elfelejtitek a sok rosszat ami tavaly történt!
Mindannyiótoknak nagyon jó tervezgetést kívánok!!!
Drága Anikó!
Aranyos vagy, hogy együtt örülsz velünk. Szerintem nektek is össze fog jönni idén egy szép utazás. Ha nagyon akarod, akkor úgy lesz. Ne add fel!!!!
Mi veled drukkolunk.
Hát igen van mit elfelejteni és kipihenni. Remélem a tavalyi év egy mélypont volt, ahonnan csak felfelé vezet az út. Bizakodom, de hát Cilla, bár sokkal jobban van, még mindig nem egészséges. Nagyon dolgozunk ezen a "meggyógyulás"-projekten.
Sok Josza
Juhi | #123307 | 2010-01-14 13:00:06 | Válasz a #123286. hsz-ra
Szia Josza!
Most nézem, hogy mentek nyaralni.
Örülők, hogy sikerült nektek. Ha a bőröndben marad hely, szóljál, mert mennék én is. Nagyon reménykedem, hogy összejön valami, ha más nem akkor egy akciós az utolsó percben. Nekem 2008.-ban tetszett Toló, bár rövid ideig voltunk csak ott.