Köszi macsosz, így kicsit legalább mi is élvezhettük a műsort, ha nem is teljesen. Nagyon sajnálom. Hát, Juhi! Így jártunk... Sajnos én sem találtam ismétlést, de azért nincs kizárva, hogy még felbukkan, hisz az M2-esen és a Dunán is szoktak ismételni.
Köszi Macsosz !
Érdekes lehetett,sajnálom hogy nem láthattam
Eltudnék tölteni néhány hetet évente egy ilyen helyen,béke,nyugalom.....
de inkább ne legyen turistahely,mert akkor elvész a varázs
Köszi Macsosz!!! Érdekes, de ezek szerint nem lehet ezeket az embereket rábírni arra, hogy eláruljanak valamit is a titkukból, vajon miért ilyen hipertitkos az egész, hogy a kívülálló semmit sem tudhat.
Tökéletesen leírtad a film lényegét. Én nem felejtettem el megnézni és nagyon tetszett. Olyan kíváncsi voltam már régóta, hogy milyen is közelebbről ott a táj és az élet. Mikor elhajóztunk a félsziget mellett (400 méterre tőle), sajnos nem sokat láttam, így külön öröm volt, hogy nem csak belső képeket mutattak a kolostorokról, hanem a tájat is.
Az én véleményem szerint is maradjon meg ilyen háborítatlannak, legyen a világnak egy zuga, ahová legalább a férfiak közül elmehet az, akinek elege lett ebből a mai korrupt, képmutató, rohanó világból.
Talán rosszul,de nem éreztem semmi titkot a hellyel kapcsolatban.
Színtiszta ÉLŐ vallás és tradicio érződött,amit meg akarnak őrizni.
Nem nagyon érdekli őket,mi zajlik a világban,de Őket is hagyják békén!
Beszélgettünk a múltkor olyan DVD filmekről, aminek görög feliratai lehetnek...
Éppen Jorgosszal sétálgattunk a körúton, és az oktogon környékén volt is egy hatalmas lemezbolt, ahol filmeket, zenéket árultak (s ahol láttam egy dupla CD-s görög koncertlemezt is, csak nem volt nálam annyi hogy meg is vegyem...)
Amíg Jorgosz, a magyar BEST OF hanglemezek közt válogatott, addig én a filmekre is vetettem pillantást, és pl. rögtön a kezembe akadt egy Ben Stiller film: Agyő, nagy Ő! - címmel...
http://www.port.hu/pls/fi/film.....&i_where=2
No, és ezen is található volt görög felirat! (Tehát, nem csak horror filmeken akad ilyen... )
És rákérdeztem a Mamma miá-ra is, az eladó azt mondta, hogy a jövő héten kerül a boltokba! (Ha lenne rajta görög felirat, tutira meg is venném, annyit meséltek már a többiek a filmről!)
Na erre a boltra kíváncsi lennék! A körút melyik oldalán sétáltatok? Amelyiken a Nyugati pu. van? Nekem így most nem ugrik be, hogy az Oktogon környékén hol lehet ilyen üzlet.
A Mamma miát én is megvenném! (Sőt, meg is fogom venni!) Egy kicsit több szerepet adtam volna a görög embereknek! Pl. a lány egyik barátnője, vagy az egyik apajelölt vagy mondjuk a nő (Meryl Streep, aki egy csodálatos színésznő!) egyik barátnője lazán lehetett volna egy görög szereplő! No, de ez csak egy szerény magánvélemény...
S ha már itt tartunk... ...miután megnéztem a Mamma miát, elkezdtem keresgélni a YouTube-on. Találtam egy afféle "összefoglaló" klippet, amit közreadnék a filmet kedvelőknek.
Na erre a boltra kíváncsi lennék! A körút melyik oldalán sétáltatok? Amelyiken a Nyugati pu. van? Nekem így most nem ugrik be, hogy az Oktogon környékén hol lehet ilyen üzlet.
Most nekem se ugrik be, de a Játékszín, ill a Művész mozi oldalán volt a bolt. Mintha a Nyugatihoz lenne közelebb, de az sem kizárt, hogy az Oktogonon túlra esik...! Kihagy a memóriám!