Általános tapasztalatok
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Általános tapasztalatok
Hozzászóló Üzenet
# 376
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Vaesz
Aktív fórumos
Aktív fórumos
418 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#135688 Üzenet linkje2010-05-26 19:44:05 

Nekünk tavaly Toroniban az itthonról vitt riasztó semmit sem hatott, kint vettünk lötyiset, na az brutál volt, tényleg nem nagyon élték túl a szúnyogok. Az itthonról vitt esetén meg mintha még többen jöttek volna, mintha ki lett volna írva az ajtóra: friss husi, ide gyertek...
# 377
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#135696 Üzenet linkje2010-05-26 20:34:25 

vaesz írta:
Nekünk tavaly Toroniban az itthonról vitt riasztó semmit sem hatott, kint vettünk lötyiset, na az brutál volt, tényleg nem nagyon élték túl a szúnyogok. Az itthonról vitt esetén meg mintha még többen jöttek volna, mintha ki lett volna írva az ajtóra: friss husi, ide gyertek...

Néhány hónapja a "Mit vigyünk magunkkal" topicban ecseteltem a tapasztalataimat, ami megegyezik a Tiéddel. Többen kinevettek, miszerint a szúnyog az szúnyog, tök mindegy hol él. A nálunk kapható riasztó/írtó ugyanúgy távol tartja tőlünk, mint a Görögországban kapható.
EZ NEM IGAZ!
Nem véletlen, hogy jobb helyeken, egy lapkával várják az embert, ami tényleg hatásos, és könnyen beszerezhető a helyi boltokban.
Én, a tapasztalataim alapján, a készüléket itthonról viszem, de a betétet vagy löttyöt kint veszem! És ezen a szokásomon nem változtatok!
1. Nem akarom fölösleges kiadásokba verni magam.
2. Nem vállalom a férjem hisztijét, mert ha csak egy szúnyog is betéved a szállásra, akkor az Őt találja meg, és képes egész éjszaka üldözni, hogy nyugodtan pihenhessen.

# 378
Kijelentkezve--
-törölt nick 12762
Törzstag
Törzstag
1456 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#135706 Üzenet linkje2010-05-26 21:25:21 

Végső esetben az itthonról vitt strandpapucs talpa is lehet hatásos, de van aki a kint vásárolt törölközőre esküszik icon_smile.gif
# 379
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#135709 Üzenet linkje2010-05-26 21:39:21  Válasz a #135706. hsz-ra Előzmény #135706

Ez így igaz kedves Tibibababitang! De nem biztos, hogy mindet kiírtod, és főleg, hogy a tulajok a szívükbe zárnának a freskók miatt. icon_wink.gif
A lényeg az, hogy ha már nem akarsz visszamenni az adott helyre, akkor a papucs-törcsi kombináció a legolcsóbb. Ha nem vagy biztos abban, hogy soha többé nem talizol a tulajjal, akkor inkább a helyi riasztó/írtó szereket ajánlanám. icon_lol.gif

# 380
Casmir
Aktív fórumos
Aktív fórumos
461 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#135740 Üzenet linkje2010-05-27 08:26:29  Válasz a #135706. hsz-ra Előzmény #135706

Hát ezt nem kívánom senkinek.icon_smile.gif
Én is hasonló vagyok, mint Csutek férje.....ha egy is bent van, tuti a fülemnél zümmög és nem tudok aludni amíg le nem csapom.
Így már ezt be sem vállalom, mióta van lötyis riasztó 24 órában megy.icon_smile.gif))
Itthon csak éjszaka, de kint ki sem kapcsolom.
Ennek köszönhetően, virág illatos a szoba, mert az illatosítottat szoktam venni.icon_smile.gif

# 381
Gaudyz
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
37 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#135763 Üzenet linkje2010-05-27 10:06:28 

Én arra gondoltam, hogy viszek itthonról UV lámpás szúnyogírtót. Vendéglátóhelyeken is sokat látni kis hazánkban, talán hatásos az is ...
Bár engem a hazai szúnyogok nem kedvelnek! icon_smile.gif

# 382
Casmir
Aktív fórumos
Aktív fórumos
461 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#135775 Üzenet linkje2010-05-27 10:53:32  Válasz a #135763. hsz-ra Előzmény #135763

És az hatásos?!
Mer itthon van, teraszon lógattuk is tavaly, de egy állat tetem nem volt benne! Lehet porrá égtek? De azt gondoltam, nem is ér semmit.

Viszont a lámpa teste miatt nem biztos, hogy begyömöszölném a bőröndbe.
Elég nagy, és törékeny.

# 383
Gaudyz
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
37 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#135778 Üzenet linkje2010-05-27 11:11:07 

Felénk szokott lenni benne, igaz, lepke is. Ha szél van, akkor lehet hogy nem látni benne annyit, mint amennyit megölt. Autóban meg elfér, azért is gondoltam rá!
# 384
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
VeerZoltan
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
40 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#135781 Üzenet linkje2010-05-27 11:29:08 

és milyen típusú szúnyogírtó-készüléket érdemes vinni?
# 385
Casmir
Aktív fórumos
Aktív fórumos
461 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#135789 Üzenet linkje2010-05-27 11:51:29  Válasz a #135781. hsz-ra Előzmény #135781

Előbbiekben már volt véleménynyilvánítás...ahogy látom van aki a lapkásra voksol, én kifejezetten a folyamatosság miatt a lötyisre.
Van aki azt mondja, csak a kinti lötyi a biztos, én nekem nem volt gondom még az itthonról vittel sem.

Vape készülékem van már jó pár éve, melyen van egy billenős kapcsoló, nem kell mindig a falból kirángatni, ha nem akarom használni, csak lebillentem, és nem párologtat.
De ebbe a készülékbe a raid virág illatú lötyit tettem már tavaly is. Mivel a Vape tartálya nagyobb, így abba belefér a raid utántöltője is.

Szerintem körbe kell nézni a tescoba, vagy a madarasba, most már akciózni is fognak. icon_smile.gif)))

# 386
Isti26
Törzstag
Törzstag
785 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#135792 Üzenet linkje2010-05-27 12:06:18 

Aha:) Nagyon jó vagy Casmir:) Már a Tesco és a Madaras ajánlatát is előre látod:) nem semmi:) Neked biztosan kémeid vannak beépítve ezekre a helyekre:) Én is ilyet szeretnékicon_razz.gif
# 387
Tundike67
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#136108 Üzenet linkje2010-05-29 13:43:55 

Sziasztok ! Június 26.-n megyünk Korfura / Arillas-ra / a Napóleon apartmanba. Ha valaki tud szolgálni hasznos infóval- megköszönném. Az időjárás is érdekelne hogy ilyenkor mennyire van ott meleg. köszi ! icon_wink.gif
# 388
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#136613 Üzenet linkje2010-06-01 08:00:49 

Sziasztok!

Biztosan kapott már minden Grand Toursos utas ilyen levelet, de azért beírom, hogy megnyugodjon mindenki. icon_lol.gif

Kedves utasaink, kollégák!

Nagy örömmel számolunk be a múlt héten indult első görög útjaink tapasztalatairól:

Mindenkit megnyugtatva, mondhatjuk, hogy a helyzet a korábbi évekhez képest változatlan!

Útközben a megállóknál a hölgyek még mindig sorfalat állnak az uraknak a mosdónál, de a viccet félretéve, az apartmanok minden szolgáltatása, a tenger napról-napra melegebb vize, a nyaralóhelyek pezsgő élete mind-mind az utasokat várja, a görögökkel egyetemben: tehát nincs sztrájk!

Az általános árak a médiahíresztelésekkel ellentétben nem emelkedtek kivéve a minőségi szeszesitalok, a dohánytermékek és az üzemanyag árát.

Fakultatív kirándulások biztonsággal indulnak, Athén városába is!
Ami viszont változott, Dél-Görögországba, Korfu, Zakhyntos, Kefallónia, Tolo:
a katalógushoz képest 1 órával hamarabb indulnak a buszok. A neten már a helyes időpontok vannak!

Marmarason megszűnt a vacsoralehetőség!
Sartin eddig is volt, de külön felhívjuk a figyelmet a kellemetlenségek elkerülése végett, az apartmanban fizetendő 50€-s kaucióra!

# 389
TNormi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
23 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#136668 Üzenet linkje2010-06-01 13:02:09 

Sartin Kaukció az apartmanra? Ez komoly vagy csak valami elírás? Senki nem mondta még ezt !
# 390
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#136686 Üzenet linkje2010-06-01 15:12:42 

TNormi írta:
Sartin Kaukció az apartmanra? Ez komoly vagy csak valami elírás? Senki nem mondta még ezt !

Én is megdöbbentem ezen, de megnéztem a honlapot és ott ez van:
Sarti Holiday Apartman
Fekvése:
Sarti Beachen, a tengerparttól 50 m-re, a központtól 1600 m-re található.

Felszereltség:
Minden apartman rendelkezik tv-vel, saját fürdőszobával, minikonyhával, erkéllyel és a tetőn medence és napozóterasz található. Egy apartman kivételével minden apartman légkondicionált (feláras). WIFI lehetőség!

Véleményünk:
A ház teljesen felújított és extrákkal (tv, klíma) rendelkezik, de alaprajzából, fekvéséből kifolyólag több negatívuma is van. Nincs mindenhol szeparált erkély vagy terasz, ill. van falra néző erkély is. Mindezeket összevetve alapáron áruljuk a házat, kivéve az utcára néző, önálló erkéllyel rendelkező apartmanjainkat: "A" épület 1. és 2. emelet; "B" épület 1. emelet; és az egész "C" épület, amikre felárat számítunk fel (15 db). A ház "C" épületét 2006-ban építették, az elején a kávézót /éttermet 2009-ben átadták! Használható a kávézó felett egy 8´4 m-es csobbanómedence és tetőnapozó.

Kulcsátvételkor 50 euro kaució fizetendő szobánként a tulajdonosnak, amit, ha mindent rendben találnak, távozáskor utasaink visszakapnak!

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Általános tapasztalatok
<   1 2 3 ... 25 26 27 ... 38 39 40   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu