Két fajtát is ettünk. Az egyik az a pici golyócska a másik meg nagy amit cukorral szórtak meg és vaniliás íze volt. Mind a kettõ isteni. A loukumadesnek elküldenéd a receptjét?
Már csak szûk 5 nap van az indulásig. Nagyon nem találjuk a helyünket, legszívesebben pakolnánk és indulnánk. Tavaly pont így jártunk, el is mentünk. Az idén ez nem megy, majd csak hétfõn. Hogy családomnak könnyebb legyen a várakozás ebédre mentás húsgombócot készítettem. Hmmm....! Nagyon fincsi lett. Tök egyszerû, mindenkinek csak ajánlani tudom!
Már csak szûk 5 nap van az indulásig. Nagyon nem találjuk a helyünket, legszívesebben pakolnánk és indulnánk. Tavaly pont így jártunk, el is mentünk. Az idén ez nem megy, majd csak hétfõn. Hogy családomnak könnyebb legyen a várakozás ebédre mentás húsgombócot készítettem. Hmmm....! Nagyon fincsi lett. Tök egyszerû, mindenkinek csak ajánlani tudom!
szia, Jox!
istenien néz ki ez a görögsali!!!
meg tudnád mondani, h milyen fûszer van a tetejére szórva? általában milyen fûszerrel ízesítik a kajcsikat odakint? bizonyára írtatok már errõl ebben a topicban, de ez most hirtelen eszembe jutott, hát megkérdeztem...
üdv
szia, Jox!
mostanában én vagyok (mármint lacca ), Timi most még éjjel-nappal államvizsgára tanul szegényke, már eléggé nehezen viseli ilyen melegben... egyébként "lustaságból", ill. az én jelszavam van alapból beállítva a fõoldalon, és nem szokott a Timi saját néven bejelentkezni.
egyébként köszönöm az infót MINDENKINEK!
üdv
Muszaka-rajongó lettem: Korfun és most az elmúlt 2 hétben is (Krétán) nagyon sokat ettem! Ti nem szeretitek annyira???
Másik nagy kedvencem a tatziki... meg persze gyros.
A töltött szõlõlevél és a töltött paradicsom, paprika (ne a magyaros elkészítésre gondoljatok!) viszont nem volt annyira kedvemre való, de azért egy próbát megért...
A retzina (azt hiszem, így írják) viszont szörnyen rossz bor szerintem...