Én is látom,hogy valami gond van a képekkel,de sajnos nem tudom mi az oka!Lehet le kellene kicsinyítenem a méretüket!
Hát igen,nem egyszerû a helyzet,de nekem sajnos haza kellett jönnöm különbözõ okokból kifolyólag...
Már elnézést,hogy csak úgy belefolyok a magánéletetekbe,de ez így nem lehet nektek valami kóser dolog.Hisz lényegében ilyenkor hónapokig jó messze vagytok egymástól és ugye hajdanán én is voltam fiatal...
Kössz szépen a képeket, ezekszerint csak megpróbálkoztál a feltöltéssel.
Tetszenek a képek,bár valami zûr van evvel a topiccal,mert elég sûrûn kitágul majd újból normális állapotot vesz föl a kép.Persze ez nem a kép hibája.Nálad mi a helyzet? Csinál ilyet? Hát ez jó széles lett ez a szövegmezõ...
Jox te biztosan tudsz rajta állitani, gondolom.
Gondoltam,hogy nem apartba,vagy szállodában laktatok,ha a férjed ill.barárod ott dolgozik.No de gondolom,hogy továbbra is tudjuk tartani a kapcsolatot és még tudunk errõl dumcsizni?Ezért nem éjszakáztatlak meg.
Hát én is inkább az apartman mellett döntök,de Kithirán nincs olyan nagy választék mint pédául xalkidikin vagy a felkapottabb helyeken!Tanácsot nem igazán tudok adni,mert mi nem apartmanban vagy szállodában éltünk:(
Annita!
Mi mindig apartmanisták voltunk,mi azt szeretjük.Semmi exkluzív.Gondolom ott is ebbõl van több lehetõség,vagy legalább is az az érzésem.Ááá,csak nem mégis sikerült...Brávó!
Jól elvertétek a képet,mert jó nagylett...
Üdv: Atosz
Legutóbb atosz szerkesztette (2008-09-25 22:58:53), összesen 1 alkalommal
Üdvözöllek már itthon benneteket/otthon/.Hát ,hogy neked melyik az itthon és melyik az otthon azt nemtudom... Köszi az infó és lehet,hogy majd élünk is vele.
Bocsi Atosz! Én úgy emlékeztem,hogy nincs minden nap repülõ,bár lehet megzavart az,hogy mindig változtatják!
A szállással kapcsolatban mi érdekelne? Szálloda vagy apartman?
Kedves Atosz!
Hoztunk Athénból aktuális repülõ menetrendet. Párom felolvasta nekem belõle az összes szigetet, ahova repülnek gépek Athénból, emlékeztem, hogy Kithira neve is elhangzott. Most gyorsan elõkotortam a menetrendet és íme: 2008-ban Athénból az Olympic Airlines repül Kithirára minden napon 16.30-kor. Árat nem tudok, de olyan 60-70 Euro körül annak ezek a jegyek oda-vissza. Szerintem jobban megéri, mint komploni. Nekünk az idén ez az utazási mód nagyon bejött, ezek után már csak így csinálnám!!!!!