Ez tényleg egy jó kis oldal. Minden beach-ről leírja tüzetesen, hogy hogy lehet oda eljutni, milyen kis gyalogúton, milyen kis ösvényen. Csak kár, hogy nincs befejezve a weblap, nincsenek képek, és pár strandról nincs még szöveg írva. De azért köszönjük!!!! Nagy hasznát vettük!!!
Babar
Szia!
Április végére igérik, hogy a nagyobb munkálatokat befejezik az oldalon. Remélem úgy lesz! Már várom. Ti mikor is utaztok Milosra?
Szanna
Ez tényleg egy jó kis oldal. Minden beach-ről leírja tüzetesen, hogy hogy lehet oda eljutni, milyen kis gyalogúton, milyen kis ösvényen. Csak kár, hogy nincs befejezve a weblap, nincsenek képek, és pár strandról nincs még szöveg írva. De azért köszönjük!!!! Nagy hasznát vettük!!!
Babar
Szia!
Április végére igérik, hogy a nagyobb munkálatokat befejezik az oldalon. Remélem úgy lesz! Már várom. Ti mikor is utaztok Milosra?
Szanna
Kár, hogy német nyelvű, és ha jól látom, nincs is angol nyelvű változata
Mi június 1-15-ig leszünk Miloson, azután hazafelé beugrunk Elafonissos szigetére. Ez olyan, mint egy trópusi sziget, álomszép. Itt két napot leszünk, majd továbbmegyünk nosztalgiázni Lefkadára, ahol tavaly nyaraltunk. Itt is eltöltünk 2-3 napot, és aztán sírva indulunk majd hazafelé.
Babar
Sajnos Milosról nem tudunk közvetlen Elafonissosra (nem Elafonissi, mert az Krétán van)menni, mert nincs komp. Vissza kell kompolnunk Pireusba, és autóval megyünk le Neapoliig, onnan Elafonissosra komp, ami kb 10 perc, itt töltünk pár napot, majd ismét komp Neapoliig, onnan autóval Lefkada 1-2 nap és irány hazafelé.
A komp Milosra oda-vissza kb. 250 €, 2 fő és 1 autó. Ez nem gyorskomp, mert az 300 € fölött van.
Nektek is gyönyörű nyaralásotok lesz, mert Lefkada álomszép, ezért is megyünk vissza nosztalgiázni pár napra. A lényeg, hogy mindent nézzetek meg, nem érdemes kihagyni egy strandot sem. A nyugati part mesébe illő, oda megyünk vissza mi is.
A jövő évi nyaralást mi is leszögeztük Milosra. ami addig pesze még kétszázszor is változhat másik görög szigetre, vagy inkább olyan kombira, amit Haspókék is csinálnak. Úgyhogy hihetetlenül nagy lelkesedéssel várom minden idei utazó beszámolóját, képeit!!!
Szia firkamano!
Mi még nem jutottunk el ilyen messzire. Adamas egy kicsit kérdőjeles lett, mivel nincs szép partja. Viszont jó helyen fekszik.
Egy kérdés: van a Veletas szobáiban konyha?
Üdv:Szanna
Igazából nagyon csodálkozom azon, hogy az idén ebbe a topikba ennyi milosi utazó tévedt, mert mi olyan három éve néztük ki ezt a szigetet és amikor ezt a topikot nyitottam, 2006-ban, azóta szinte ember fia sem fordult meg itt, és az idén meg hirtelen ilyen felkapott lett. Vajon miért pont most jut egy pár embernek eszébe pont ide utazni?
Kicsit még irígykedem is, hogy elveszitek tőlem a Kolombusz-szerepet, mert bevallom, nagyon szerettem elsőként írni itt mások által ismeretlen szigetelkről.
Most én várakozok izgalommal teli a ti tapasztalataitokra.
Én, ha ott lennék, nagyon szeretnék eljutni a legkevésbé megközelíthető, legcsodálatosabb strandokra is. Remélem, hogy van köztetek olyan vállalkozó szellem, aki átmászik sziklákon és egyéb veszélyekre vállalkozik, hogy felfedezze ezeket. Nagyon kíváncsi vagyok az utak minőségére, egyáltalan vezetnek-e ezekhez a strandokhoz. És itt nem csak azokra gondolok, amikeknek a neve valahol a neten fellelhető, hanem van egy csomó olyan is, amit csak úgy lehet felfedezni, ha végiggörgetiktek a google earth-ön az egész partot körbe. Soknál ógy tűnik, ninc soda út, csak a tenger felől megközelíthető. A legszívesebben bérelnék ott egy vitorlást.
Szerintem ez az általad is említett Google Earth miatt van így, én is ott fedeztem fel magamnak a szigetet, s a gyönyörű képek láttán bizonyára mindenkit elfog a hév, hogy eljusson ezekre a kivételes helyekre. Aztán aki betéved a fórumra, annak sem veszitek el éppen a kedvét, nem igaz? Szóval ez az összes szép hely sorsa, előbb-utóbb mindenki szeretné megnézni magának, s Milost még most kell, mielőtt Mykonos sorsára jutna. Utána már más lesz...
Milos a tavalyi nyaralás tervezésekor került be az utazási listámra, de mivel mi gyerekkel utazunk, akkor úgy tűnt, még nem érkezett el a megfelelő idő, jövőre viszont már hétéves lesz a lányunk, s minden bizonnyal sokkal jobban fogja értékelni a partok sokféleségét és az eldugott strandok felfedezését. Mi is egy másik szigettel szeretnénk majd kombinálni, amit még nem döntöttem el, de a kompmenetrendek kifürkészése és a strandok alapos szemrevételezése után hamarosan erre is sor kerül. Szerencsére Görögországban még bőven van miből válogatni!