Korfu
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 4051
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Lacika7
Aktív fórumos
Aktív fórumos
87 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#154823 Üzenet linkje2011-01-13 16:21:43  Válasz a #154818. hsz-ra

Jaj dehogy, lesz ez még jóval olcsóbb is4 tavaj is így indult.
# 4052
Minike08
Aktív fórumos
Aktív fórumos
148 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#154830 Üzenet linkje2011-01-13 23:33:02 

igen, Lacika7, volt egy olyan sanda gyanúm, hogy ez még drága. Nem baj, kitartunk és ahogy te is írtad lesz az még olcsóbb is. icon_smile.gif
# 4053
TopCat
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#154870 Üzenet linkje2011-01-15 09:33:41 

Sziasztok!

Járt már vki Messonghiban a Zoi vagy a Jón tenger apartmanházban? a kettő közül melyiket ajánlanátok?

Köszi, TopCat

# 4054
Asteri
Törzstag
Törzstag
725 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#154873 Üzenet linkje2011-01-15 11:24:33  Válasz a #154870. hsz-ra Előzmény #154870

Szia!

2005-ben a Jón tenger apt.-ban voltam, de a Zoi-t nem ismerem.
Nem volt rossz, de nekem túl nyugodt Messonghi.
Az apartman tiszta, a konyha egyszerűen berendezett, a medencéje rendben volt. Nem tudom mennyit változott azóta, de akkor mi meg voltunk elégedve vele.

Asteri

# 4055
Csilla127
Aktív fórumos
Aktív fórumos
92 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#154881 Üzenet linkje2011-01-15 16:14:59 

gáborpapo írta:
Volt valaki az elmúlt évben Korfun a Grand Tours -al Sidariban ?Milyenek az apartmanjaik? A Marielláról illetve a Katerináról lenne jó ha tudna valaki információval szolgálni
Előre is köszönöm!

Szia gáborpapo!

Én tavaly a Granddal Sidariban voltam, a Katerina apartmanban. Számomra tökéletes volt, közel a tengerhez és a főutcához, de mégis csendes helyen. Jó felszereltségű, tiszta, szép. Tudom, már lefoglaltátok, de ha valami konkrét kérdésed lenne vele kapcsolatban, szívesen válaszolok!

Csilla

# 4056
Barna86
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#154951 Üzenet linkje2011-01-17 12:31:39 

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem a tapasztalt "Korfusok" köréhez: Tudnátok mondani nekem olyan települést, akár a sziget belsejéből, ahol "igazi kék-fehér" házakat találunk? Tavaly Zakynthoson voltunk, ott szerencsére találtunk egy kis faluban ilyet. Idén Korfura megyünk a GrandTours-szal a Clio Apartmanba. Gondolom mivel ez új a Grand-nál senkinek nincs róla semmi infoja? Igazából lenne még 1 kérdésem: megéri itthonról lefoglalni az autót, vagy inkább ott "egyezkedjünk"?
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv, Barni

# 4057
Csilla127
Aktív fórumos
Aktív fórumos
92 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#154961 Üzenet linkje2011-01-17 17:20:42 

Szia Barna86!

Ez a Clio apartman helyileg Sidariban van?
Mi mindig a helyszínen foglalunk autót, szerintem ott inkább lehet "egyezkedni" és persze válogatni is.
Sajnos igazi kék-fehér házas települést nem tudok mondani, de mindenképpen ajánlom Chlomost a sziget belsejében... Fantasztikus!

Csilla

# 4058
Gáborpapo
Aktív fórumos
Aktív fórumos
204 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#154966 Üzenet linkje2011-01-17 17:55:58  Válasz a #154881. hsz-ra Előzmény #154881

Köszi a katerinával kapcsolatos válaszod!
Nem tudod , hogy kerékpárt lehet -e bérelni illetve érdemes -e vagy többet kéne tolni ............icon_smile.gificon_smile.gif
Még azt szeretném kérdezni , hogy az autópálya elkészültével mennyire "daedolonos" az út? Nejem parázik a sok szerpentintől?Valaki azt írta a beszámolójában , hogy nagyon kemény az utolsó 300 km??????????

# 4059
Kepkypa
Törzstag
Törzstag
2074 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#154967 Üzenet linkje2011-01-17 18:43:41  Válasz a #154951. hsz-ra Előzmény #154951

Korfura nem igazán jellemző a kék ablakos paletta inkább az olíva zöld dominál. Olyan fehér kék palettás házakat nem nagyon fogsz találni...
# 4060
Kepkypa
Törzstag
Törzstag
2074 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#154968 Üzenet linkje2011-01-17 18:50:30  Válasz a #154966. hsz-ra Előzmény #154966

Rengeteg helyen lehet kerékpárt bérelni, ősz óta Kerkyra környékén kialakítottak sok bicaj bérlő helyet , de az üdülő helyeken is van rá lehetőség a bérlésre, Korfu elég dimbes dombos kell erő kitartás ha biciklizni akartok. Inkább a robogó bérlést ajánlanám. Az út Korfu fele nem vészes az autópályán azért akkora kanyarok nincsenek hogy dedalonra lenne szükségetek szerintem . Emelkedők azért akadnak rendesen. A Görög határtól pontosan 351km Igoumenitsa a kikötő ahonnan át tudtok menni a szigetre. icon_biggrin.gif
# 4061
Pmonika25
Aktív fórumos
Aktív fórumos
57 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#154970 Üzenet linkje2011-01-17 19:02:14  Válasz a #154951. hsz-ra Előzmény #154951

Szia Barna86!

Én is a Clio-t néztem ki Sidarin, nagyon szép a képek alapján! Ti mikor mentek és hogy? Én wizz-airt szeretnék foglalni, csak várom, hogy lejjebb menjen kicsit az ára..
Ja és tavaly Zakin voltam én is icon_smile.gif

Üdv,

Monika

# 4062
Gáborpapo
Aktív fórumos
Aktív fórumos
204 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#154971 Üzenet linkje2011-01-17 19:17:32  Válasz a #154968. hsz-ra Előzmény #154968

Kösz!
Megnyugtatom az asszonyt! No para!icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif
Kerékpárral csak kis távokat szeretnénk megtenni. Sidariba megyünk a busszal.
Május vége június eleje. Most megyünk először (de remélem , hogy nem utoljára) Korfura.

# 4063
Barna86
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#154981 Üzenet linkje2011-01-17 22:28:35 

Köszönöm szépen a gyors válaszokat!
Igen, ez a Clio Apartman Sidariban van. Google Earth-ön megtaláltam az apartmant, szerintem pont jó távolságban van mindentől.
Igazából Zakynthoson is egy ilyen házat kaptunk el, amikor épp a tulaj festette icon_smile.gif
Kocsibérlésre gondoltam,hogy ez lesz a válasz, tavaly is jól jöttünk ki belőle.
Mi már úgy hozzászoktunk a buszozáshoz,hogy idén is a buszt részesítjük előnyben. Már megvolt Bulgária,Zakynthos busszal, most Korfu a következő icon_smile.gif Majd jövőre Krétára repülünk icon_smile.gif Júl16-án készülünk egyébként idén. Tavaly Zakynthoson pedig jún 25-étől voltunk azt hiszem.
ÜDv, Barni

# 4064
Pmonika25
Aktív fórumos
Aktív fórumos
57 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#154991 Üzenet linkje2011-01-18 09:14:58 

Sziasztok!

Szerintetek 53.000 Ft egy hétre egy autóért nem kevés? Economycarrentals-on néztem, azt mondja ráadásul minden biztosítás benne van. Nem akarom elhinni... Ja és este 11-kor tudjuk csak átvenni az autót, szóval már benne van 9000 ft a késői felvételért.. Aki így foglalt autót online, annak a tapasztalatait várom!

köszi szépen!

Üdv,Monika

# 4065
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Verka
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
2090 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#154993 Üzenet linkje2011-01-18 10:51:20  Válasz a #154991. hsz-ra Előzmény #154991

Szia!

Mi tavalyelőtt és tavaly is az Economytól béreltünk. Valóban ők a legolcsóbbak, ilyen árfekvésben dolgoznak.

DE olvasd el figyelmesen a biztosításról szóló részt! Ez nem olyan teljes körű biztosítás, mint egy "normál" autókölcsönzőnél!
Az Economy csak egy közvetítőcég. Ha megcsinálod a foglalást, akkor a végén ott lesz, hogy melyik helyi autókölcsönzőtől fogod megkapni a kocsit ezért az árért. A szerződést a helyi kölcsönzővel fogod megkötni, nem az Economyval. (Az ár persze fix lesz, az, ami az Economynál szerepel.) Ez a helyi kölcsönző lehet bármi egy kisebb görög cégtől kezdve egy nagy nemzetköziig, mint pl. a Sixt vagy a Hertz.

Viszont az a helyi közvetítőcég nem köteles neked teljes körű biztosítást adni. Ők úgy vannak leszerződve az Economyval, hogy CDW-t adnak, és kész. Ez fent is van az Economy honlapján. Szóval a helyi kérhet tőled önrészt és depositot a saját üzletpolitikája szerint. (Tőlünk tavalyelőtt a Sixt Paros szigetén nem kért az égvilágon semmit, nem volt sem deposit, sem önrész. Viszont tavaly Athénban ugyanez a Sixt kért depositot, és beleírták a szerződésbe az önrészt is.)

Amit az Economy teljes körű biztosítás néven hirdet, az annyit jelent, hogy ha valami baj történik, és a helyi cég levon tőled pénzt, akkor azt az Economy utólag megtéríti neked, de csak akkor, ha van hozzá rendőrségi jegyzőkönyved (és még mindazon okmányok, amik még fal vannak sorolva, hogy be kell őket mutatni). A legkisebb karcolás esetére is ez érvényes.

Mi idén kicsit meghúztuk a kocsit egy helyen, és miután a bepróbálkoztam az Economynál, hogy térítsék vissza azt az összeget, amit ott helyben levontak, persze beintettek, hogy küldjek rendőrségi jegyzőkönyvet, mert anélkül nem fizetnek semmit.

Ha teljesen biztosra akarsz menni, és nem akarsz baj esetén rendőrségre szaladgálni, akkor, ha a helyi kölcsönző nem ad teljes biztosítást, akkor ott még köthetsz pluszban, persze azért nyilván még fizetni kell majd. Én ha legközelebb bérelnék tőlük, akkor így csinálnám.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 270 271 272 ... 481 482 483   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu