Vissza fogom olvasni a topikot, kíváncsi vagyok, hogy csak mi offoltuk-e szét mostanában és előtte minden egyes hozzászólás Sartiról szólt-e.
Amúgy követem azokat a topikokat is, ahol voltam már, hátha kérdeznek olyat, amire tudok válaszolni, csak most Sarti éltet!
#1286352010-03-12 08:56:59 Válasz a #128632. hsz-ra
"Sancho, Te tényleg görög mániás vagy:))) Nekem a fülbevalóm görögmintás, igaz azt itthon vettem. Vettem Rodoszon is egyet hamarabb, csak attól féltem, hogy kiesik, ez meg nem. Úgyhogy mindennap van rajtam görögös (igaz nem Görögo-ban vett...) dolog... Ezen a képen is rajta van, ami itt a hsz-om mellett van, csak nem látszik... "
Ez teljesen kapcsolódik gondolom Sartihoz?
Nem az a gond , ide írogattok de próbáljunk már a fórumtémához kapcsolódóan.7X voltam Sartiban nagyon szívesen válaszolnék ebben a témában a kérdésekre,de kérdés az nincs....
Vicosz,ne izgulj tudom hol találom az adott fórumot......
(egyébként te hova utazol ,hogy itt osztod az észt?)
A hellasz.hun azért van sok témának topicja, hogy könnyebben megtaláljuk az információkat és ne kelljen sok oda nem illő hozzászólást elolvasni.
A csevegésre is van mód a "Dumcsi"-ban.
Sokan nem szeretnek visszaolvasni, azoknak ajánlatos használni a kereső funkciót mielőtt olyan kérdést tesznek fel amire megtalálja a választ az adott topicban.
Jóóóól vannnnn!!!
Öljétek egymást!
Beszéljünk Sartiról!
Nekem BéZsé-t és Ginaaa-t hagyjátok életben mert együtt megyünk!
- Azért kérdezek is, nehogy Off-nak tűnjön, és........: Várod MÁÁÁÁR?
Valaki bérelt már ott Quad-ot? Ott milyen szabályok vonatkoznak rá? közút? 2 fő? stb..?
Köszi?
Bizony.
A moderátorok is pénzből élnek.
Minél kevesebb a munka,annál jobb a közérzetük.
Úgyhogy Sartiba vágyók ne akarjatok görögmintás fülbevalóba járni,és bár hideg van,ne várjátok a nyarat,még csak gondolatban sem,mert törölnek benneteket.
Jó hogy van ilyen állás.
Én is AKAROM!
Tök jó,nem?
Ha fel megy a pumpám a napi 5 perc munkától,törlök mindent meg mindenkit uninstallok a reg.-ből,aztán egy hétig polyázok.
És még nem lehet megélni Mo.-on?A görögfanok meg menjenek Horvátországba.
Köszi és pusz
Bizony.
A moderátorok is pénzből élnek.
Minél kevesebb a munka,annál jobb a közérzetük.
Úgyhogy Sartiba vágyók ne akarjatok görögmintás fülbevalóba járni,és bár hideg van,ne várjátok a nyarat,még csak gondolatban sem,mert törölnek benneteket.
Jó hogy van ilyen állás.
Én is AKAROM!
Tök jó,nem?
Ha fel megy a pumpám a napi 5 perc munkától,törlök mindent meg mindenkit uninstallok a reg.-ből,aztán egy hétig polyázok.
És még nem lehet megélni Mo.-on?A görögfanok meg menjenek Horvátországba.
Köszi és pusz