A hellasz.hun azért van sok témának topicja, hogy könnyebben megtaláljuk az információkat és ne kelljen sok oda nem illő hozzászólást elolvasni.
A csevegésre is van mód a "Dumcsi"-ban.
Sokan nem szeretnek visszaolvasni, azoknak ajánlatos használni a kereső funkciót mielőtt olyan kérdést tesznek fel amire megtalálja a választ az adott topicban.
Jóóóól vannnnn!!!
Öljétek egymást!
Beszéljünk Sartiról!
Nekem BéZsé-t és Ginaaa-t hagyjátok életben mert együtt megyünk!
- Azért kérdezek is, nehogy Off-nak tűnjön, és........: Várod MÁÁÁÁR?
Valaki bérelt már ott Quad-ot? Ott milyen szabályok vonatkoznak rá? közút? 2 fő? stb..?
Köszi?
Bizony.
A moderátorok is pénzből élnek.
Minél kevesebb a munka,annál jobb a közérzetük.
Úgyhogy Sartiba vágyók ne akarjatok görögmintás fülbevalóba járni,és bár hideg van,ne várjátok a nyarat,még csak gondolatban sem,mert törölnek benneteket.
Jó hogy van ilyen állás.
Én is AKAROM!
Tök jó,nem?
Ha fel megy a pumpám a napi 5 perc munkától,törlök mindent meg mindenkit uninstallok a reg.-ből,aztán egy hétig polyázok.
És még nem lehet megélni Mo.-on?A görögfanok meg menjenek Horvátországba.
Köszi és pusz
Bizony.
A moderátorok is pénzből élnek.
Minél kevesebb a munka,annál jobb a közérzetük.
Úgyhogy Sartiba vágyók ne akarjatok görögmintás fülbevalóba járni,és bár hideg van,ne várjátok a nyarat,még csak gondolatban sem,mert törölnek benneteket.
Jó hogy van ilyen állás.
Én is AKAROM!
Tök jó,nem?
Ha fel megy a pumpám a napi 5 perc munkától,törlök mindent meg mindenkit uninstallok a reg.-ből,aztán egy hétig polyázok.
És még nem lehet megélni Mo.-on?A görögfanok meg menjenek Horvátországba.
Köszi és pusz
Amúgy azokkal a görög-imádókkal szúrtál ki a törléseiddel,akiknek már elege volt a hidegből és jól esett nekik-mint olvastam-,kicsit felmelegedni.
De itt ha valaki Sartira tart és már várja a nyarat,az meg se szólaljon.
Nálad minden mondat,amiben a Sarti szó nem szerepel,off.
Pedig hidd el,az odatartók is szeretnek felidézni görög-emlékeket.
De látom itt nem lehet.
Kis poénkodás Görögo.ról, egy-két feledhetetlen emlék vagy épp valakinél nem várt csalódás már veri a biztosítékodat.
de látom,a neved mellett mincsen úticél.
Lehet irígykedsz?
#1287452010-03-12 20:49:33 Válasz a #128709. hsz-ra
Én mint kezdő fórumos, már meg sem merek szólalni. Csak…..
Ígérjük nem fogunk többé rosszalkodni, nem idevaló témát taglalni, kedves emlékeket feleleveníteni és nem fogjuk szétverni ezt a fajjjjin topikot.
Hogy papamacit idézzem: Én is köszönöm, köszönöm szépen Uffff nagyfőnök. Látod Én figyelek! MI A F…..M EZ? SZABADNAPOS ÓVODA?
Na mind 1! Lehet volt 1-2 nem ide illő, de ez szerintem senkit nem zavart! Kivéve ………….
Lehet, sík hülye vagyok ehhez a moderátorosdihoz, de láttam pár topikot -más oldalakon- ahol anyáznak, hülyéznek stb. Mi meg csak nyaralni akarunk! Akit nem érdekel az a hozzászólás amikor épp keres valamit az továbblép.
Pl.: Nem tetszik a fülbevalós hozzászólás?.?.! = TOVÁBBLÉPEK! Én speciel így szoktam!
Lehet Én más vagyok!? Gondolom csak azért mert hátrányos helyzetű vagyok, mivel a kutyánk helyett engem vert az apám, anyám, húgom… Ennyi
Sarti a Chalkidiki-félsziget Sithónia lábának keleti oldalán található, Thesszalonikitől 138 km-re. Ideális nyaralóhely vad hegyekkel, csodálatos partszakaszokkal, gyönyörű öblökkel, kristálytiszta tengerrel.
Ezt írták az úti könyvek, de most már azt is írhatnák hogy a Hellesz.hu fórum lázadóinak kedvelt nyaraló helye.
#1287552010-03-12 21:28:05 Válasz a #128661. hsz-ra
Azért ,hogy arról beszéljünk amiről kell:-))Sassosnál tudsz Quad-ot érelni ha jól emlékszem tavaly olyan 30€ körül volt az ára egy napra.Bukósisak kell rá,és 2 fő mehet vele.Szóval nem olyan olcsó mikor egy 80cm3 motort 8-10€ bérelsz De biztosan nagy élmény