#1798722012-02-23 08:12:28 Válasz a #179871. hsz-ra
Medi!
Micsoda képeket fogsz látni! Mind a 4200 csodás fotó!
Ráadásul a mi Kónyu testvérünk 20. helyezett lett a Greeka fotópályázatán, ahol százezrek neveztek. Ezért én itt nyilvánosan is GRATULÁLOK!!!
Arról nem is beszélve, hogy tüzetesen végigjárta a szigetet, tehát minden helyet ismer, úgyhogy kérdezz tőle bátran, hátha emlékszik. Ha nem, akkor meg ott van a Cavinton!!!
#1799232012-02-24 01:01:42 Válasz a #179911. hsz-ra
Az első kettő Poros alatt Kako Lagadi Beach, az utcsó pedig Poros kikötője a sziget legrégibb kolostora felé vezető útról.
Egyiket se mulaszd el, bár a kolostor csak gyalogosan közelíthető meg, Poros után (Skala felől) a szoroson túl jobbra indul az út, ettől a táblától. 4,5 km onnan a kolostor, ahol rajtunk kívül a madár sem járt (magyar legalábbis nem).
[/img]
#1799252012-02-24 08:19:57 Válasz a #179883. hsz-ra
Ebben én is bízok Árpi óriási bonyodalom kerekedett belőle!!!!!!!!!
Változatlanul imádom a képeidet Árpi ,bízom benne hátha még az idén más mellett tudom de Kefaloniát sem szabad kihagyni az idén sem
várlak benneteket!
Marcsi
Sziasztok!
Bele-beleolvastam a fórumba, idén ugyanis Kefalóniát tervezzük útícélnak.
Naprakész infot tudna valaki adni - mondjuk olyan aki tavaly volt autóval - hogy mennyibe kerül átkompoznia szigetre? 2 fő + autó érdekelne.
Bocsánat, ha valahol már volt róla szó, és lusta voltam tüzetesen átnézni.
Köszönöm, ha segítetek.
Apartmanok között sem nagyon tudok dönteni - (Grand tours lenne mindenképp szerintem) - nem tudom melyiknek mik az előnyei.
#1801312012-02-27 15:16:02 Válasz a #180124. hsz-ra
Szia Messinia!
Úgy fest megint azonos helyre utazunk
Az idei árak még nincsenek meg, sőt még pontos menetrend sincs.
Grandos Marcsi már ígérte, hogy amint lesznek pontos infók tájékoztat bennünket.
Kompolni több irányból lehet, és ennek megfelelően az árak sem egyformák.
A legrövidebb táv Lefkadáról van. Mi valószínű ezt fogjuk választani.
Egyébként egy autó kb. 40€, egy személy, pedig 10€ körül mozog, egy útra.
Mikorra tervezitek a nyaralást?
Mi a szokásos időben szeptember elején.
Szállást sem választottunk még, én is hezitálok, hogy melyik lenne jó.
#1801322012-02-27 15:25:06 Válasz a #180131. hsz-ra
Szia Melus,
ezek szerint egy helyen jár az agyunk megint.
Örülök, legalább, ha sikerül, akkor kifejthetjük még a témát.
Ezek szerint akkor Ti is Grandoznátok. És még nem foglaltatok.
Nekünk egyéb indokunk is van rá, hogy nem foglaltunk még, majd priviben megirom.
Mondjuk Kefalóniára össz-vissz két iroda utaztat, kissé félek nehogy lemaradjak róla, bár szerintem annyira nem kell aggódnom.
Mindenképp szigetre mennék, és Zakynthos kiesett, mert ott nincsenek igazán nekem való látnivalók (romok:)), igy Kefalóniára esett a választásunk.
Mi most főszenzonban mennénk, augusztus elején-közepén, de majd meglátjuk.
A komp ára akkor nem is olyan vészes, többre számitottam.
Puszi!
#1801362012-02-27 16:06:08 Válasz a #180134. hsz-ra
Oké, oké, már Melus is tájékoztatott, de mondjuk én Zakynthoshoz mértem, gondolom ahhoz képest itt több a látnivaló - templomok, kolostorok, világitótorony stb..
És valami középkori romról mintha hallottam volna Kefalóniával kapcsolatban..nem fontos, hogy ókori rom legyen ám! )))))) És át lehet menni Ithakára, ami nekem már nyerő.
(lehet, hogy titkon azt várom, hogy meggyőzzetek, hogy jól választok:))
#1801422012-02-27 16:42:46 Válasz a #180124. hsz-ra
Szia Messinia!
Az apartmanjainknál könnyü eligazodni ha a honlapunkon szétnézel a leírások alapján könnyű dönteni az online foglalás is könnyű...jó válogatást!
A tavalyi árakr tudok ismét csak hagyatkozni, említettem hogy amint kijön az új menetrend és árak ,rögtön megírom.A legrövidebb út és a leggazdaságosabb komp:
tavaly a Vasiliki -Fiscardo: felnőtt komp ára :8.50 eu volt
az autóknak 4,25m alatt :37 eu
fölött:40 eu volt..remélem az idén sem lesz több.
üdv:Marcsi