Sziasztok Bubuka,Tallér és mindenki aki Görögországot szereti!
Tényleg sajnálom,hogy lemaradtam a jó társaságról és persze Nei Poriról . A Fotíni ház 8-as szobájában készült a kép,és nagyon remélem,hogy hamarosan újra ,,berendezkedhetünk" ott.
Bár már 2x voltunk ebben az üdülővároskában, még is mindig akadt látnivaló bőven . Az árak is vonzóbbak mint a szigeteken. A partja meg Isteni. Mi kell ettől több?? Hja persze a jó társaság!!!!
Biztos akadnak majd közöttetek olyanok is akik összehozzák a ,,kinti randit"mint ahogy már előttetek is oly sokan.
és az annyira jóó.
Katus
Úgy látom mindenki nálam akar dolgozni,csak azt nem tudom hogy ebbe az ínséges időbe hogy alkalmazzak ennyi embert!!!Igaz ti még ingyen is dolgoznátok csak a tenger közelébe legyetek,Igaz??? Azért tényleg jó hogy bevállalnátok,csak valami csoda kellene hogy teljesüljön!!
#1763012011-10-06 20:11:44 Válasz a #176187. hsz-ra
szervusz Pinga!
10 nap=150 km, az éves szinten 5400 km. Azt hiszem 7-szer megjárhatjuk a Szent Jakab zarándokutat. Igen, azt is tervezzük, de ahhoz több szabadidő kell. Ja és még nincs szponzorom aki a bakancsomat állná, ha tudtok valakit szóljatok
Jamasz!
Nagyon irigy vagyok rátok, ma meghallgattam az időjárás-jelentést, és max. 15 fokot mond napközben brrrrr! Rosszul vagyok már a gondolatra is....